۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۰۲
کد خبر: 81579241
T T
۰ نفر
36هزار عدد بستني غيراستاندارد در سال 93 در استان تهران توقيف شد

تهران - ايرنا - مديركل استاندارد استان تهران اعلام كرد: حدود 36 هزار عدد بستني بسته بندي شده غيراستاندارد در سال گذشته توقيف شد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي اداره كل استاندارد استان تهران، مسلم بيات افزود: اين بستني‌هاي غيراستاندارد كه از مراكز توليد در سطح استان عرضه مي شد توسط بازرسان و كارشناسان استاندارد، در سال 93 توقيف شد.

وي در ادامه به نكات بهداشتي در توليد بستني اشاره كرد و گفت: از آنجا كه بستني از خامه، شير، تخم مرغ، ژلاتين، شكر، مغز خشكبار، ميوه‌ها و طعم دهنده‌ها تهيه مي‌شود، از حساسيت زيادي برخوردار است كه در صورت رعايت نكردن نكات بهداشتي، احتمال بروز هرنوع آلودگي و به تبع آن ايجاد مسموميت در مصرف كننده افزايش مي يابد.

بيات با تاكيد بر توجه خريداران به تاريخ توليد، انقضا و نشان استاندارد بستني هاي بسته بندي شده اظهار كرد: در مصرف اين نوع بستني‌ها بايد به نگهداري بستني در فريزر و سردخانه‌ها با دماي منفي 18 درجه سانتيگراد و نرم نبودن بستني (بستني شل شده قابل مصرف نيست، چون ميكروب‌ها در آن به شدت زياد مي‌شود) توجه داشت.

وي گفت: چنانچه بستني هر چند كوتاه مدت، از دماي منفي 18خارج شده و حتي دوباره به اين دما بازگردانده نيز شود، متحمل شوك حرارتي شده و به شكل كشدار و آدامس گونه مي شود كه غيرقابل مصرف است.

بيات با تاكيد بر استفاده نكردن از بستني‌هاي باز و فله‌اي توصيه كرد: بستني هاي سنتي بايد از شير پاستوريزه تهيه شده و در زمان برداشتن بستني، ظروف و قاشق‌هاي آن به صورت مستمر بايد تعويض شود.

مديركل استاندارد استان تهران افزود: بستني را بايد در قيف يا ليوان كاغذي استفاده كرد؛ زيرا ريختن بستني در ظرف‌هاي بلور و مخلوط كردن آن با هم، عامل انتقال بيماري مي‌شود.

تهرام/1699//1348
۰ نفر