به گزارش روز سه شنبه ايرنا از روابط عمومي اداره كل استاندارد استان تهران، مسلم بيات افزود: اين بستنيهاي غيراستاندارد كه از مراكز توليد در سطح استان عرضه مي شد توسط بازرسان و كارشناسان استاندارد، در سال 93 توقيف شد.
وي در ادامه به نكات بهداشتي در توليد بستني اشاره كرد و گفت: از آنجا كه بستني از خامه، شير، تخم مرغ، ژلاتين، شكر، مغز خشكبار، ميوهها و طعم دهندهها تهيه ميشود، از حساسيت زيادي برخوردار است كه در صورت رعايت نكردن نكات بهداشتي، احتمال بروز هرنوع آلودگي و به تبع آن ايجاد مسموميت در مصرف كننده افزايش مي يابد.
بيات با تاكيد بر توجه خريداران به تاريخ توليد، انقضا و نشان استاندارد بستني هاي بسته بندي شده اظهار كرد: در مصرف اين نوع بستنيها بايد به نگهداري بستني در فريزر و سردخانهها با دماي منفي 18 درجه سانتيگراد و نرم نبودن بستني (بستني شل شده قابل مصرف نيست، چون ميكروبها در آن به شدت زياد ميشود) توجه داشت.
وي گفت: چنانچه بستني هر چند كوتاه مدت، از دماي منفي 18خارج شده و حتي دوباره به اين دما بازگردانده نيز شود، متحمل شوك حرارتي شده و به شكل كشدار و آدامس گونه مي شود كه غيرقابل مصرف است.
بيات با تاكيد بر استفاده نكردن از بستنيهاي باز و فلهاي توصيه كرد: بستني هاي سنتي بايد از شير پاستوريزه تهيه شده و در زمان برداشتن بستني، ظروف و قاشقهاي آن به صورت مستمر بايد تعويض شود.
مديركل استاندارد استان تهران افزود: بستني را بايد در قيف يا ليوان كاغذي استفاده كرد؛ زيرا ريختن بستني در ظرفهاي بلور و مخلوط كردن آن با هم، عامل انتقال بيماري ميشود.
تهرام/1699//1348
36هزار عدد بستني غيراستاندارد در سال 93 در استان تهران توقيف شد
۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۰۲
کد خبر:
81579241
تهران - ايرنا - مديركل استاندارد استان تهران اعلام كرد: حدود 36 هزار عدد بستني بسته بندي شده غيراستاندارد در سال گذشته توقيف شد.