۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰
کد خبر: 81600120
T T
۰ نفر

اسلام شناس كره‌ای: اسلام دین همزیستی مسالمت‌آمیز است

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰
کد خبر: 81600120
اسلام شناس كره‌ای: اسلام دین همزیستی مسالمت‌آمیز است

پكن - ایرنا - رئیس مركز مطالعات اسلامی كره جنوبی می‌گوید: اسلام دین همزیستی مسالمت آمیز است و همه باید به دنبال اهداف مشخصی چون شناساندن حقیقت ادیان به مردم باشند و برای درك جهانی آن تلاش كنند.

به گزارش ایرنا، «كیم آن یونگ» 49 ساله كه فارغ التحصیل رشته اسلام شناسی است، اخیرا با چاپ مقاله‌ای در روزنامه «هرالد» كره جنوبی به موضوع اسلام و ادیان و نقش دین در برقراری صلح پرداخته است.

وی در بخشی از مقاله خود آورده است: برخلاف آنها كه می خواهند چهره ای خشن از ادیان نشان دهند همه مذاهب دارای روحیه عدالت خواهی و صلح جویانه هستند.

وی خاطر نشان كرد كه بروز برخی خشونت ها در عصر حاضر صرفا جهت ایجاد تفرقه میان مردم جهان صورت می گیرد و آنان سعی دارند همزیستی مسالمت آمیز میان ادیان را دچار خدشه سازند.

این محقق كره ای تاكید می كند كه امروز همه باید به دنبال اهداف مشخصی چون شناساندن حقیقت ادیان به مردم باشند و برای درك جهانی آن تلاش كنند چرا كه تنها در سایه صلح است كه می‌توان به شكل‌گیری گفت‌وگوی میان ادیان امیدوار بود.

وی همچنین تصریح كرد كه در فرایند چند قطبی شدن جهان باید از عناصر دینی و مذهبی كمك گرفت.

كیم معتقد است كه می توان با افكار شفاف و باز از دین برای جهانی شدن بهره گرفت و به همزیستی قوی ادیان اسلام و مسیحیت و یهودیت كمك كرد.

او تصریح كرد: ادیان فراتر از مرزها بوده و تاریخ ثابت كرده است كه همه مذاهب و ادیان بر همزیستی مسالمت آمیز تاكید داشته‌اند.

رییس مركز مطالعات اسلامی كره جنوبی در بخش دیگری از نوشتار خود آورده است: باید پذیرفت كه بدون همزیستی مسالمت آمیز، صلح میان ملت ها برقرار نمی شود و گفت و گوی ادیان شكل نمی‌گیرد.

«كیم» معتقد است: پیامبر اسلام (ص) با رسالت برقراری صلح میان ادیان و برادری میان ملت ها ظهور كرد و با كتاب مقدس قرآن موفق به تحقق این هدف شد.

وی خاطر نشان كرد كه اسلام به همراه دیگر مذاهب، شكل دهنده آینده ای روشن برای بشریت است كه می تواند انسان با درایت را به حل همه مشكلات امروز هدایت كند.

گفتنی است، مركز مطالعات اسلامی كره جنوبی در سال 1992 توسط خانم «چوچایوك» و با همكاری خانم «كیم آن یونگ» تاسیس شده است.

امروز این مركز در شهر سئول، نقش مهمی در ترویج دین اسلام در سراسر كره جنوبی ایفا می‌كند و به همین منظور تاكنون میزبان چندین گردهمایی بزرگ اسلامی نیز بوده است.

به گزارش روزنامه هرالد، اسلام و فرهنگ اسلامی بعد از جنگ جهانی 1953 میلادی بار دیگر وارد كره جنوبی شد و اولین مسجد ویژه مسلمانان و كره ای ها بر اساس گزارش این روزنامه در سال 1976 میلادی ساخته شده است.

براساس گزارش‌ها، اولین انجمن اسلامی در این كشور نیز در سال 1965 تاسیس شد.

كره جنوبی هم اكنون با داشتن 15 مسجد و نزدیك به 200 هزار مسلمان، روابط گسترده ای با كشورهای خاورمیانه دارد.

آساق*231*1597