عبدالله بهمنش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين واحد ها به صورت غير بهداشتي اقدام به فروش گوشت گرم به رهگذران مي كردند كه بر اساس مصوبه شوراي سلامت و با دستور دادستان عمومي و انقلاب شهر ياسوج تعطيل شدند.
وي بيان كرد:ذبح دام مي بايست در كشتارگاه هاي مجاز و با نظارت دامپزشكي، كارشناسان بهداشت رعايت ضوابط شرعي كشتار شود.
بهمنش با بيان اينكه اين گوشت ها زير نور مستقيم آفتاب نگهداري مي شد، اظهار كرد: به دليل تابش مستقيم نور آفتاب چربي موجود در اين گوشت ها محل رشد انواع ميكروب هاي خطرنا ك مي شود.
وي عنوان كرد: اين افراد دام ها را در محل فروش ذبح مي كردند كه علاوه بر غير بهداشتي بودن موجب آلودگي و نارضايتي اهالي منطقه شده بود.
اين مسوول تاكيد: اين فرهنگ غلط در بين مردم ما وجود دارد كه فكر مي كنند اگر دام به صورت زنده و در حضور خودشان كشتار شود قطعا گوشت سالم تري دارد،در صورتي كه اين تصور اشتباه است.
وي افزود: به عنوان مثال لاشه مبتلا به تب مالت هيچگونه علائمي نداشته و مصرف گوشت تازه آن خطرناك خواهد بود در صورتيكه اگر همين دام در كشتارگاه كشتار شود، لاشه آن 24 ساعت در سردخانه كشتارگاه نگهداري و شرايط خاصي در لاشه ايجاد شده كه عامل بيماري در آن از بين رفته و خطري براي مصرف كننده نخواهد داشت.
منطقه تنگاري در 25كيلومتري ياسوج در جاده باباميدان به ياسوج واقع شده است.
7529/6162/ 6075
ياسوج - ايرنا- مديركل دامپزشكي كهگيلويه وبويراحمد گفت:بيش از 20 واحد قصابي غير مجاز عرضه گوشت گرم در منطقه تنگاري ياسوج پلمب شدند.