۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۵۸
کد خبر: 81612371
T T
۰ نفر

ستاری: بیوتكنولوژی در كشور تجاری سازی شد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۳:۵۸
کد خبر: 81612371
ستاری: بیوتكنولوژی در كشور تجاری سازی شد

تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: حوزه زیست فناوری و بیوتكنولوژی یك علم فرارشته ای است كه می تواند فارغ التحصیلان همه رشته ها در آن فعالیت كنند و این حوزه دانش وسیعی برای تجاری سازی است.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، سورنا ستاری روز دوشنبه در نشست خبری سومین جشنواره زیست فناوری افزود: در دنیا بیوتكنولوژی، برترین كار تجاری است و خوشبختانه در معاونت علمی و فناوری توانستم در یك سال گذشته كار محوری در این حوزه انجام دهیم.

وی بیان كرد: اكنون شركت هایی در این زمینه فعال هستند كه توانسته اند صادرات هم داشته باشند و آنها توانمندی رقابت در بازار جهانی را دارند.

وی بیان كرد: بحث بیوتكنولوژی و زیست فناوری یكی از چهار پایه اصلی علم در كشور است و اهمیت بیوتكنولوژی به عنوان یك علم آینده بر كسی پوشیده نیست.

ستاری بیان كرد: درحال حاضر 180 شركت فناور در حوزه بایو دركشور فعال هستند كه از این تعداد 40شركت در حوزه بیوتكنولوژی و دارو فعالیت دارد.

وی با اشاره به شكل گیری شركت های نوپا در پارك های علم و فناوری و دانشگاه ها افزود: در این نمایشگاه شركت ها و به ویژه شركت های دانش بنیان كه مورد حمایت ستاد زیست فناوری و یا حمایت صندوق نواوری و شكوفایی قرار گرفته اند معرفی می شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری نشست هم اندیشی با استادان و محققان برجسته كشور در عصر امروز (دوشنبه) افزود: یكی از برنامه های جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه مرجعیت علمی است كه در این زمینه معاونت علمی به دنبال ایجاد باشگاهی با استفاده از بهترین محققان، استادان و مراجع علمی كشور كه توانسته اند مقالات خود را در نشریات معتبر علمی دنیا به چاپ برسانند است.

ستاری افزود: در نظر داریم تا 5 یا 6 ماه دیگر نتایج این برنامه جدید كه در معاونت علمی آغاز می شود را ببینیم و نتیجه این كار بالا بردن رتبه علمی كشور در زمینه انتشارات و خلق مقالات علمی است.

ستاری ادامه داد: مرجعیت علمی ایران با هم افزایی سرآمدان علمی محقق می شود و حمایت از دانشمندان برجسته، ارتقای بیشتر رتبه علمی را به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینكه حمایت از دانشمندان برجسته و سرآمدان علمی، ارتقای رتبه علمی، پیشرفت همه جانبه كشور در عرصه های گوناگون را به دنبال خواهد داشت، افزود: معاونت علمی و فناوری با ترویج جریان علم و فناوری و هم افزایی و تعامل با سرآمدان علمی كشور، زمینه ارتقا و تحول علمی كشور را فراهم می كند.

وی به فعالیت های معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در دو حوزه تجاری سازی و مرز دانش اشاره كرد و حمایت این معاونت در احیای مرجعیت علمی كشور را در راستای حمایت های مرز دانش برشمرد.

ستاری بیان كرد: اولویت این هم اندیشی بر حمایت از محققان جوان زیر40سال متمركز است و از سرآمدان پیشكسوت، در قالب جایزه علمی علامه طباطبایی تجلیل می شود.

سومین جشنواره زیست فناوری از 31 اردیبهشت ماه تا دوم خرداد ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود .

علمی**9340**9132**1599
۰ نفر