مرتضی رحمانی موحد روز پنجشنبه در بازدید از پایانه مرزی بیله سوار مغان افزود: زیرساخت های لازم برای ارایه خدمات بهتر به گردشگران آذری در مناطق مرزی از جمله استان اردبیل فراهم شده و ایجاد پایانه مرزی بیله سوار مغان نیز در این راستاست.
وی با بیان اینكه اغلب مسافران جمهوری آذربایجان برای امور درمانی و پزشكی به ایران سفر می كنند اظهار كرد: در مناطق مرزی از جمله بیله سوار مغان باید مراكز پیشرفته ارایه خدمات درمانی و پزشكی ایجاد شود و درصورت ساماندهی امور باید از دخالت افراد غیرمتخصص و دلال ها دربخش گردشگری سلامت جلوگیری كرد.
وی بیان كرد: زیارت و گردشگری سلامت فرصت های خوبی برای جذب گردشگران آذری است و بخش خصوصی با ورود هدفمند و قوی باید از این فرصت استفاده بهینه كند.
وی به برنامه های این سازمان در جذب بیشتر گردشگران اشاره كرد و گفت: هدف گذاری دیگر كشورها برای جذب گردشگر درحال انجام است و با ایجاد نمایندگی های اطلاع رسانی در این كشورها و ارتباط با بخش خصوصی آنها در حال راه اندازی تورهای ایرانگردی هستیم .
وی بیان كرد: تا كنون این فعالیت ها در 9 كشور انجام شده و تا پایان امسال این تعداد به 25 كشور افزایش خواهد یافت .
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت: این نمایندگی ها وظیفه شناساندن و معرفی ظرفیتهای گردشگری ، اطلاعرسانی و تبلیغات، بازاریابی بینالمللی گردشگری، ایجاد تعامل در كشور مقیم با طرفهای ذیربط گردشگری، ارتباط با شركتها و مقام های گردشگری، فراهم كردن تسهیلات لازم برای برگزاری برنامه های گردشگری را بر عهده دارند.
رحمانی موحد همچنین برون سپاری امور گردشگری را از دیگر سیاست های این سازمان ذكر كرد و افزود: بخش خصوصی باید كارها را در این بخش برعهده گرفته و وظیفه دولت هدایت ، حمایت و نظارت باشد.
رحمانی موحد برای شركت در جشنواره ملی كوچ عشایر در بیله سوار به استان اردبیل سفر كرده است .
بیله سوار در شمال اردبیل و در جوار مرز جمهوری آذربایجان قرار دارد.
3006/6016/ 1650
گسترش همكاری ایران و جمهوری آذربایجان در زمینه گردشگری سلامت و زیارت
۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۲۵
کد خبر:
81626070
اردبیل - ایرنا- معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ایران و جمهوری آذربایجان ظرفیت های زیادی برای گسترش همكاری های دوجانبه در زمینه گردشگری بویژه در بخش گردشگری سلامت و گردشگری زیارت دارند.