به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا)، جنتیلونی در گفت و گو با نشریه امریكایی 'Foreign Affairs' افزود: یك توافق متعادل با ایران می تواند كمك به ثبات در خاورمیانه كند.
وزیر خارجه ایتالیا تاكید كرد: توافقی كه بر صلح آمیز ماندن برنامه هسته ای ایران تاكید كند و همزمان نیز این كشور را وارد جامعه جهانی كند، می تواند به ثبات در خاورمیانه كمك كند.
جنتیلونی پیشتر و پس از توافق لوزان نیز در گفت و گویی با روزنامه كوریره دلاسرا گفت: ایتالیا همیشه موافق رسیدن به یك توافق خوب با ایران است .
وی گفت: یقین داریم توافق نهایی در خصوص پرونده هسته ای ایران می تواند علاوه بر تاثیر مثبت در روابط با تهران، در رفع مشكلات مختلف نیز اثر گذار باشد.
اروپام*5*461**1010
![وزیرخارجه ایتالیا: توافق با ایران به ثبات خاورمیانه كمك می كند وزیرخارجه ایتالیا: توافق با ایران به ثبات خاورمیانه كمك می كند](https://img9.irna.ir/old/Image/1394/13940308/81627094/N81627094-6485810.jpg)
رم - ایرنا - پائولو جنتیلونی وزیر امور خارجه ایتالیا گفت كه توافق هسته ای با ایران به ثبات در خاورمیانه كمك می كند.