۱۰ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۵۳
کد خبر: 81629766
T T
۰ نفر
اعزام روحانی به همه مدارس كشور امكانپذیر نیست

ارومیه – ایرنا – مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود 105 هزار مدرسه در كشور گفت: اعزام روحانی به همه مدارس كشور امكانپذیر نیست و باید توانمندسازی ظرفیت های درونی آموزش و پرورش یك گام اساسی و ضروری است .

حجت الاسلام مجتبی ملكی روز یكشنبه در جلسه كمیته استانی همكاری های حوزه و آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: باید بیشترین سرمایه گذاری ها در آموزش و انتقال آموزه های دینی و تربیتی را روی نیروهای خود آموزش و پرورش انجام داد كه این نیروها به سه دسته فرهنگیان، روحانیون شاغل و رسمی در آموزش و پرورش و مبلغان فعال در این نهاد تقسیم می شوند.

وی اضافه كرد: این افراد می توانند با طی دوره و با برخورداری از آموزش های لازم بخش وسیعی از نیازهای آموزش و پرورش در ابعاد تربیتی را رفع كنند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش كشور در دوران قبل از انقلاب دانش محور بود و این روند بعد از پیروزی انقلاب نیز تداوم داشت كه با تدوین سند تحول بنیادین در كشور به این دانش محوری پایان داده شد و تعلیم و تربیت اسلامی در كنار یكدیگر قرار گرفتند.

وی اضافه كرد: حركت به سمت تربیت محوری باعث شد تا اهداف و سیاستهای آموزش و پرورش از متن اسلام و آموزه های اسلامی استخراج شود.

وی با اشاره به ضرورت تعامل حوزه های علمیه و آموزش و پرورش گفت: تبیین مبانی وحی نیازمند به متخصصانی است كه بعد از سالها تلاش، تجربه و تبحر در این كار پیدا كنند و این حوزویان هستند كه دارای این تخصص هستند.

وی اضافه كرد: هم اكنون دبیرخانه همكاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش در كشور تشكیل شده كه 6 نفر از معاونان وزارت آموزش و پرورش و 6 نفر از حوزه علمیه در آن حضور دارند.

حجت الاسلام ملكی ادامه داد: 22 عنوان برنامه در پنج محور نیز در این ستاد ارائه شده كه فرهنگ سازی، عرصه تبلیغ و تربیت، پژوهش و آموزش منابع انسانی و آموزش و برنامه ریزی درسی از محورهای مورد بحث در این ستاد است.

وی گفت: تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیاری هست و برای دستیابی به اهداف تعیین شده باید كارهای بسیاری انجام داد.

حجت الاسلام ملكی اظهار كرد: در فعالیت و تعامل آموزش و پرورش با حوزه های علمیه قرار نیست موازی كاری و جایگزینی و یا دخالت در در كارهای یكدیگر صورت گیرد و طلاب كارهایی كه دارای متولی است، را انجام نمی دهند.

هم اكنون یك میلیون فرهنگی و 13 میلیون دانش آموز در 105 هزار مدرسه كشور مشغول به كار و تحصیل هستند.

*** تربیت نسل آینده در راستای رفع مشكلات جامعه اولویت نخست آموزش و پرورش است

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این جلسه گفت: این امر نیازمند ایجاد باور عمقی و قوی در میان حوزویان و خانواده آموزش و پرورش است.

وی افزود: توجه به آموزش معلمان و ارتقای سطح علمی و اعتقادی آنان برای تاثیر گذاری مطلوب روی دانش آموزان از مواردی است كه نباید فراموش شود.

وی اظهار كرد: در راستای تقویت باورهای دینی و بهره گیری بیشتر از آموزه ها و تربیت اسلامی می توان با جذب تعدادی طلبه و ارائه آموزش مستمر و به روز به آنها از روحانیون متخصص در آموزش و پرورش بهره برد.

آذربایجان غربی دارای 570 هزار دانش آموزاست كه در 5500 مدرسه استان تحصیل می كنند.

7125/2093