۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۵۶
کد خبر: 81631330
T T
۰ نفر

قرنطینه 700 تن در كره جنوبی از بیم گسترش ویروس مرس

۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۵۶
کد خبر: 81631330
قرنطینه 700  تن در كره جنوبی از بیم گسترش ویروس مرس

تهران - ایرنا - وزارت بهداشت كره جنوبی اعلام كرد 700 تن در این كشور پس از تماس با افراد آلوده به ویروس سندروم تنفسی خاورمیانه معروف به 'مِرس' قرنطینه شدند.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی از سئول نوشت كه وزارت بهداشت كره جنوبی امروز با انتشار اطلاعیه ای از ابتلای تعداد بیشتری از شهروندان این كشور به این ویروس خبر داد.

بر اساس این گزارش، از آنجا كه هنوز امكان ابتلای افراد بیشتری به این ویروس وجود دارد، دولت مجبور شد این 700 تن را قرنطینه كند.

وزارت بهداشت كره جنوبی از آلودگی 682 نفر از شهروندان این كشور كه از قبل با بیماران تماس نزدیك داشتند، خبر داد و افزود: این افراد كه تعدادی از اعضای خانواده و كادر پزشكی نیز در میان آنها هستند، از امروز در منازل یا مراكز بهداشتی دولتی قرنطینه شدند.

براساس این گزارش، آزمایش امروز سه نفر دیگر از افراد مشكوك برای تشخیص آلودگی آنها به ویروس مرس مثبت بوده و به این ترتیب تعداد افراد آلوده به این ویروس در این كشور به 18 نفر رسیده است.

به گزارش ایرنا، گزارش ها حاكی است كه هفته گذشته یك مرد مشكوك به این ویروس كه در قرنطینه به سر می برد، بدون اطلاع به مقامات كره جنوبی قرنطینه را شكست و به سمت هنگ كنگ و سپس چین پرواز كرد.

از آنجا كه ویروس مرس در این فرد پس از ورود به چین، مثبت گزارش شده، وی اكنون نخستین مورد ابتلا به ویروس در چین است.

از این رو، ده ها تن از افرادی كه در چین با این بیمار در تماس بوده اند، اكنون در چین در قرنطینه به سر می برند.

سازمان جهانی بهداشت، تعداد مبتلایان را در سراسر جهان هزار و 150 نفر گزارش كرده و دست كم 427 نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه كه از خانواده ویروس كرونا است، برای اولین بار در سال 2012 میلادی شناسایی شد.

ویروس های كرونا یك خانواده بزرگ از ویروس ها هستند كه سبب بروز طیف وسیعی از بیماری ها، از سرماخوردگی گرفته تا سارس، می شوند. ویروس های این خانواده عامل بسیاری از بیماری های حیوانی نیز هستند.

به نظر می رسد كه بروز این بیماری از یك الگوی فصلی پیروی می كند و شیوع آن بین ماه های مارس تا آوریل بیشتر است.

سازمان جهانی بهداشت توصیه كرده است كه برای جلوگیری از گسترش بیماری، مهمترین عامل آگاهی مسافرانی است كه به كشورهای مشكوك به وجود ویروس مسافرت می كنند یا از آن باز گشته اند.

آساق**1378**1572
۰ نفر