۲۶ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۰
کد خبر: 81648286
T T
۰ نفر
ساخت ناوشكن و زيردريايي در ايران بومي شده است

تهران - ايرنا - معاون علمي و فناوري رييس جمهوري گفت: ساخت ناوشكن، زيردريايي و تجهيزات دريايي، الكترونيكي و راداري در ايران بومي شده است.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از نيروي دريايي ارتش، سورنا ستاري در سفر به استان هرمزگان افزود: ورود اين فناوري به بخش خصوصي از مباحث جدي معاونت علمي و فناوري به شمار مي آيد.

معاون علمي و فناوري رييس جمهوري تاكيد كرد: بايد تدابيري انديشه شود تا علوم و دانش صنايع نظامي كشور به بخش خصوصي وارد شود و يكي از اولويت هاي معاونت علمي رياست جمهوري،حمايت از اين نوع طرح ها در كشور است.

ستاري خاطر نشان كرد: دريا منبع درآمد و تجارت است اما تاكنون از اين امكانات دريايي در كشور به خوبي استفاده نشده است و به اين دليل ستاد صنايع دريايي در معاونت علمي رياست جمهوري تشكيل شده است تا از رونق دريانوردي حمايت شود.

براساس اين گزارش ، ستاري همراه با اميردريادار حبيب الله سياري - فرمانده نيروي دريايي ارتش - با حضور در كارخانجات اين نيرو از ناوشكن جماران، ناوشكن سهند، زيردريايي كلاس طارق و غدير و مجموعه كارخانجات كشتي سازي و زيردريايي سازي صنايع ارتش بازديد و از نزديك با كاركنان ناوشكن ها و زيردريايي ها ديدار و گفتگو كرد.

ناوشكن پيشرفته سهند كه در كارخانجات نداجا در حال تكميل ساخت است جزء پروژه موج نيروي دريايي ارتش به شمار مي آيد كه نسبت به ناوشكن جماران داراي تجهيزات و سامانه هاي به روزتري است و در آينده از آن رونمايي خواهد شد.

بر اساس اعلام فرماندهان نيروي دريايي ارتش، زير دريايي فاتح نيز به عنوان نسل جديد زير دريايي هاي ايران اكنون در حال طي كردن مراحل آزمايشي است و تا پايان سال به آب انداخته مي شود.

همچنين بر اساس اين گزارش ، اين نيرو اسفند ماه سال گذشته ناوشكن دماوند را به عنوان نسل دوم ناوشكن هاي ايران در دريايي خزر به آب انداخت.

اجتمام**9303**1776
۰ نفر