عليرضا رادفر روز چهارشنبه در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان غربي افزود: حساس سازي خانواده ها و نهادهاي اجتماعي و مدني در جامعه بخشي از اقدامات لازم براي اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر است.
وي با قدرداني از پليس در راستاي مبارزه با قاچاق مواد مخدر در آذربايجان غربي اضافه كرد: با توجه به شرايط استان، بايد تمام توان خود را براي مقابله در حوزه قاچاق، عرضه، تقاضا و توزيع اين مواد در استان به كار گيريم.
وي اظهار كرد: يكي ديگر از راهكارهاي مقابله با اعتياد، درمان معتادان و مبتلايان است كه اين امر نيز بايد با جديت بيشتري دنبال شود.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي ادامه داد: جلب مشاركت مردم امري مهم و اساسي در مبارزه با مواد مخدر در جامعه است و نبايد تنها به برگزاري كنفرانس و همايش در اين خصوص بسنده كنيم.
رادفر به آغاز فصل تابستان و ماه مبارك رمضان نيز اشاره كرد و گفت: اين امر مي تواند فرصت بسيار خوبي براي ارائه آموزش ها از طريق مساجد، كانونها و كلاس هاي تابستاني باشد كه بايد به بهترين شكل ممكن از اين فرصت بهره برداري كنيم.
وي افزود: شيوع اعتياد به مواد مخدر در تمام نقاط شهر و استان يكسان نيست و بايد مطالعاتي در خصوص اين شيوع صورت گيرد كه در آن صورت مي توان بر حسب هر منطقه برنامه ريزي هاي لازم را انجام داد.
در اين جلسه، اعضاي حاضر به بيان نظرات خود در خصوص شيوه هاي مبارزه با اعتياد و قاچاق مواد مخدر پرداختند.
موضوع اعتياد به مواد مخدر امروزه به مهم ترين مساله اجتماعي در دنيا و كشورمان تبديل شده و سالانه ميلياردها ريال در راستاي مبارزه با اعتياد هزينه مي شود.
آذربايجان غربي يكي از استانهايي است كه در مسير ترانزيت مواد مخدر قرار دارد و سالانه صدها كيلوگرم از مواد مخدر صنعتي و سنتي در اين استان كشف و ضبط مي شود.
8137/2093
معاون استاندار آذربايجان غربي:
ايجاد حساسيت بيشتر در خانواده ها، راهكار اصلي مبارزه موثر با اعتياد است
۲۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۳۶
کد خبر:
81650466
اروميه - ايرنا - معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي با تاكيد بر لزوم حساس سازي بيشتر خانواده ها در موضوع اعتياد، گفت: اين حساسيت مي تواند در راستاي مبارزه با اين بلاي خانمان سوز در جامعه بيشترين نقش را ايفا كند.