۱۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۸:۳۷
کد خبر: 81704928
T T
۰ نفر
ارتباط بين مراكز ديني ايران و دنيا ضروري است

قم -ايرنا - رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي گفت: بايد ارتباط ميان مراكز ديني ساير كشورها با مراكز تخصصي ديني ايران صورت بگيرد.

به گزارش ايرنا، ابوذر ابراهيمي روز يكشنبه در ديدار با آيت الله محمد جواد فاضل لنكراني رييس مركز فقهي ائمه اطهار (ع)، با بيان اينكه اين سازمان بيش از 80 نمايندگي در خارج از كشور دارد، اظهار كرد: از جمله فعاليت هاي اين نمايندگي‌ ها شامل برگزاري هفته‌ هاي فرهنگي،‌ برپايي نمايشگاه‌ هاي هنري، برگزاري هفته‌ هاي فيلم، برپايي نمايشگاه‌ هاي قرآني، همايش‌ هاي تخصصي فرهنگي و ديني، انعكاس دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران و فراهم ‌آوردن زمينه‌ هاي ارتباطي با مراكز علمي و فرهنگي دنيا مي مي شود.

وي به حضور رايزنان فرهنگي در كشورهاي مختلف اشاره كرد و گفت: در بخش كارهاي ديني، يكي از برنامه هاي اين سازمان اعزام مبلغ است كه امسال از حدود دو هزار نفر مبلغ بومي در كشورهاي گوناگون استفاده شد و نيز 76 نفر مبلغ ايراني براي تبليغ ميان ايرانيان خارج از كشور اعزام شدند.

وي اعزام بيش از 60 گروه قاري قرآن كريم و تواشيح به كشورهاي مختلف را از ديگر اقدامات اين سازمان در اين زمينه برشمرد و بيان كرد: در بخش فرهنگي و هنري هفته هاي فيلم، هفته هاي فرهنگي هنري، نمايشگاه هاي كتاب و قرآني در چندين كشور برگزار شده است.

رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خاطرنشان كرد: تاكنون بيش از سه هزار و 500 عنوان كتاب از جمله كتاب هاي شهيد آيت الله مرتضي مطهري و ساير علما به زبان هاي مختلف ترجمه شده است و در برخي از كشورهاي دنيا به كتاب هاي ترجمه شده توسط ايران ارجاع داده مي شود.

وي در رابطه با سياست فعلي اين سازمان در زمينه ترجمه كتاب به زبان هاي ديگر اظهار كرد: در 13 موضوع معرفي شده به ناشران، امر ترجمه كتاب به ناشران سپرده شده است و در اين زمينه 30 تا 70 درصد حمايت مالي از ناشراني كه در اين بخش فعاليت مي كنند، انجام مي شود و در اين زمينه نيز استقبال خوبي شده است و كتاب هاي بسياري به كتابخانه هاي ملي كشورهاي مختلف از اين طريق اهدا مي شود.

ابراهيمي همچنين به جمع آوري فايل تمام كتاب هاي ترجمه شده پس از انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: در حال جمع آوري اين فايل ها هستيم تا آنان را به كتابخانه ديجيتال با قابليت جست وجو تبديل كنيم و اين كار در برخي از زبان ها به پايان رسيده است.

رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي بر لزوم توسعه ارتباطات بين حوزه علميه قم و جهان اسلام تاكيد كرد و گفت: يكي از مهم ترين وظايف حوزه علميه، استفاده و كاربردي كردن نظرات مغفول مانده در فقه است.

وي در بخش ديگر سخنان خود به فعاليت هاي مركز فقهي ائمه اطهار (ع) در قم اشاره كرد و گفت: با فعاليت هاي اين مركز آشنايي دارم و كارهاي خوبي از جمله در مسائل هسته اي و موضوعات مستحدثه انجام شده است.

وي بر عملياتي شدن تفاهم نامه اين سازمان با مركز فقهي ائمه اطهار (ع) تاكيد كرد و گفت: دايره المعارف هايي در كشورهاي مختلف در حال نگارش است و براي مدخل هاي آنان، مركز فقهي كارهاي زيادي مي تواند انجام دهد. ك/3

7406/ 6133/ 1596
۰ نفر