به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان هواپیمایی كشوری، مهدی علی عسگری اظهار داشت: این سازمان با توجه به شرح وظایف محوله و همچنین درخواست اولیه شركت هواپیمایی ماهان در 19 آذر ماه سال گذشته مجوز حمل و نقل هوایی كالاهای خطرناك این شركت را مورد بررسی قرار داد.
وی افزود: هواپیمایی ماهان با توجه به مقررات سازمان و دستورالعمل دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمائی كشوری درخواست بررسی اصلاحیه نظامنامه عملیاتی (OM) تدوین شده با محتوای مقررات حمل و نقل هوایی كالاهای خطرناك، برنامه های آموزش كالاهای خطرناك و همچنین تجهیزات و امكانات احداث شده را به سازمان هواپیمایی كشوری ارائه كرد.
مدیركل دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمایی كشوری، تصریح كرد: طی سه مرحله كارشناسان دفتر عملیات پرواز از تجهیزات و امكانات احداث شده توسط شركت هواپیمایی ماهان، بررسی اصلاحیه نظامنامه عملیات (OM)، ارزیابی مدرس منتخب كالاهای خطرناك، ارزیابی پرسنل معرفی شده بخش پذیرش، انبار، بارگیری و بازرسی های لازم را به عمل آوردند.
عسگری خاطرنشان كرد: پس از انجام بازدیدهای لازم درخواست این شركت مورد تایید نهایی قرار گرفت و مجوز حمل ونقل هوایی كالاهای خطرناك جهت هواپیمایی ماهان با درج در گواهینامه فعالیت پروازی (AOC) آن شركت در تیر ماه سال جاری صادر شد.
وی اظهار داشت: در خصوص نظارت بر فرآیند صدور مجوز حمل و نقل هوایی كالاهای خطرناك شركت هواپیمایی ماهان، ممیزی و بازرسی از بخش های مختلف شركت مذكور در چندین نوبت، اعمال تغییرات با درج مقررات حمل و نقل هوایی كالاهای خطرناك مطابق با دستورالعملها بین المللی و بخشنامه های سازمان هواپیمایی كشوری در دستورالعمل عملیاتی Operation Manual صورت گرفت.
به گفته مدیركل دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمایی كشوری، همچنین ممیزی تجهیزات و امكانات از قبیل واحد پذیرش، محل نگهداری اسناد و مدارك بار، تجهیزات پرسنلی و انبار موقت وجداسازی بار مطابق مقررات مربوطه، ممیزی آموزش دوره كالای خطرناك پرسنل اعم از كرو پرواز شامل خلبانان مهمانداران، پرسنل خدمات پروازی فرودگاهی و كلیه پرسنل درگیر در امر تخلیه و بارگیری شركت هواپیمایی ماهان به عمل آمد.
عسگری ابرازداشت: فرآیند انجام ممیزی و بازرسی از بخش های مختلف شركت ماهان در بیش از یكسال و نیم و در حدود یك هزار نفر ساعت كار كارشناسی برای نظارت برحسن اجرای فرآیند فوق به طول انجامید.
وی در پایان یادآور شد: در فاز اول شركت مذكور، برطبق شرایط مندرج درAOC ، فقط مجاز به حمل هوایی كالاهای خطرناك با ریسك پائین و متوسط است كه در صورت انطباق كامل با الزامات مورد نظر سازمان هواپیمایی كشوری محدودیتهای مندرج در مجوز مذكور را حذف خواهد كرد.
یادآور می شود، شركت ماهان بعد از هواپیمائی جمهوری اسلامی دومین شركت است كه موفق به دریافت این مجوز شده است.
اقتصام(1)1108**1558
مدیركل دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمایی كشوری:
شركت هواپیمایی ماهان مجاز به حمل كالای خطرناك شد
۱۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۲۰
کد خبر:
81706273
تهران - ایرنا - مدیركل دفتر عملیات پرواز سازمان هواپیمایی كشوری گفت: شركت هواپیمایی ماهان با دریافت مجوز از سازمان هواپیمایی كشوری مجاز به حمل و نقل كالای خطرناك شد.