به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، مطالعات بر روی 500 هزار داوطلب چینی 30 تا 79 ساله نشان می دهد، احتمال مرگ زودرس افرادی كه در هفته یك یا دو روز غذای حاوی ادویه تند استفاده می كنند، 10 درصد كمتر از افرادی است كه به غذاهای تند تمایل ندارند.
بر اساس این مطالعه همچنین، استفاده دو تا سه بار غذاهای تند در هفته، احتمال مرگ زودرس را 14 درصد كاهش می دهد.
مدیر این پروژه تحقیقاتی در مصاحبه خود گفته كه ارتباط مصرف غذاهای تند با طول عمر مشخص است ولی دلیل قطعی آن در پرده ای از ابهام قرار دارد؛ ولی احتمال داده می شود كه مصرف غذاهای پر ادویه و تند، به كاهش التهاب، بهبود تجزیه چربی در بدن و تغییر تركیب باكتری های روده كمك می كند.
در این تحقیقات آمده است كه بین فلفل قرمز تازه، ادویه فلفل، سس فلفل و روغن فلفل، ادویه فلفل و فلفل قرمز محبوبیت بیشتری دارد و این ادویه در آسیا، به خصوص آسیای جنوب شرقی بیشتر استفاده می شود.
یكی دیگر از دلایل ارتباط فلفل با افزایش سلامتی، آنتی اكسیدان های بالای این گیاه است. نتایج این تحقیقات در نشریه BMJ منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1440
تهران-ایرنا-مطالعات محققان دانشگاه هاروارد آمریكا نشان می دهد كه استفاده دو تا سه بار غذای تند در هفته احتمال مرگ زودرس را 14درصد كاهش می دهد.