۲۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۱
کد خبر: 81716717
T T
۰ نفر
استاندار كرمان: نگاه ما به استان بر پايه عدالت بوده است

كرمان - ايرنا - استاندار كرمان با تاكيد بر اينكه فعالان سياسي نبايد در خصوص توسعه منطقه حاشيه سياسي به وجود آورند گفت: براساس مسئوليت قانوني و شرعي، نگاه مان به استان كرمان بر پايه عدالت بوده است.

به گزارش روابط عمومي استانداري كرمان عليرضا رزم حسيني شامگاه سه شنبه در همايش تمدن هليل در هفته فرهنگي اقتصادي استان كرمان افزود: ضمن آنكه براي مديريت و مديران استان شمال، جنوب، شرق و غرب استان فرقي ندارد.
وي گفت: هليل تمدن بسيار مهمي است كه براساس مطالعات كارشناسان بايد توجه ويژه اي در جمهوري اسلامي و دولت در خصوص تمدن جيرفت كرمان صورت بگيرد لذا اميد است اين تمدن غني و ديرينه بتواند ظرفيت هاي مهمي را كه در جنوب وجود دارد، معرفي كند.
استاندار كرمان به انعقاد تفاهمنامه سه جانبه بين ميراث فرهنگي كشور، مركز اسناد ملي ايران و استانداري كرمان در شش ماه گذشته اشاره كرد و گفت: اميد است سال آينده كنفرانس جهاني تمدن جيرفت را در كرمان و جيرفت برگزار كنيم ضمن آنكه بدنبال آن هستيم در برنامه ششم توسعه زيرساخت هاي مربوط به اين كنفرانس و اساسا تمدن هليل را قرار دهيم.
وي به افتتاح فرودگاه جيرفت نيز اشاره كرد و افزود: اميد است فعالان اقتصادي براي صادرات محصولات كشاورزي، از اين ظرفيت استفاده كنند زيرا جيرفت مركز مهمي براي محصولات كشاورزي و صنايع تبديلي است.
رزم حسيني با تاكيد بر اينكه جيرفت و عنبرآباد براي جبران عقب افتادگي ها و آغاز مسير توسعه يافتگي بايد از مسير جريانات سياسي و سياست زدگي ها در امان باشد خاطرنشان كرد: در دولت تدبير و اميد با شعار ولايت و توسعه و طرح مثلث توسعه اقتصادي كه همگرايي و هم افزايي براي توسعه استان به وجود آورده، كار مي كنيم.
وي جشنواره هفته فرهنگي اقتصادي استان كرمان را نمونه اي از همگرايي دانست و گفت: همه شهرستان هاي استان كرمان در نمايشگاه توانمندي هاي استان حضور دارند و فرصت هاي سرمايه گذاري را آماده كرده اند تا به سرمايه گذاران ارائه نمايند.
نماينده مردم جيرفت و عنبرآباد در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست خطاب به استاندار كرمان گفت: برخي تلاش دارند با گرد و خاك، جلوي جلوه تمدن كهن جيرفت را بگيرند لذا از شما درخواست مي كنم كه به خاطر تمدن ايران كهن؛ به جيرفت توجه كرده و نگذاريد اين افراد فعاليت كنند.
فرج الله عارفي با تاكيد بر اينكه ايجاد تمدن ها به جهت قرار گرفتن در مسير ارتباطات فرهنگي و اقتصادي است افزود: بايد در راستاي ثبت جهاني تمدن هليل، ادامه كاوش ها، تكميل بزرگراه ها، تشكيل شركت هاي توريستي، ساخت موزه جيرفت و برگرداندن تمامي اشياء به سرقت رفته يا خارج شده از شهرستان اقدامات اساسي صورت گيرد.
وي به ظرفيت هاي جنوب استان كرمان كه از 13 اقليم موجود در جهان، 11 اقليم در شهرستان جيرفت وجود دارد و به عنوان مينياتور اقليم هاي دنيا معرفي شده است اشاره كرد و گفت: خاك مستعد اين منطقه موجب توليد انواع محصولات كشاورزي دنيا شده به گونه اي كه بيش از 176 نوع مركبات در جنوب استان توليد مي شود و بيش از 146 نمونه خرما در اين منطقه در حال توليد است.
نماينده مردم جيرفت و عنبرآباد در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: جيرفت داراي حوزه‌هاي غني فرهنگي، كشاورز، بهداشت، علوم و فنون و همچنين فعاليت هاي هنري است كه تا 40 سال قبل كسي نمي دانست كه مركز تمدن آرت (ارت)؛ جيرفت است و اكنون شواهد و قرائن اين بحث را تاييد كرده است.
عارفي گفت: توليد چهار و نيم ميليون تن محصولات كشاورزي، رتبه اول تا سوم قريب به هفت محصول كشاورزي، وجود رودخانه هاي دائمي، نيروي انساني فعال، صنايع آهن و مس در دست اقدام، صنايع غذايي و ... از قابليت هاي شهرستان جيرفت است كه نياز به توجه ويژه مسئولان را دارد.
7437/3028