۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۱
کد خبر: 81728633
T T
۰ نفر
آمادگی وزارت فرهنگ و ارشاد برای حمایت از فعالیت های  مد و لباس

تهران-ایرنا-وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با اعضای هیات مدیره انجمن طراحان پارچه و لباس از آمادگی برای حمایت از فعالیت های مد و لباس كشور خبر داد.

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا، علی جنتی با بیان اینكه در حوزه مد و لباس باید به موضوعات مختلفی توجه داشت افزود:پارچه یكی از ضروریات است، توجه به طراحی مناسب و ارتقا كیفیت و قیمت مناسب در جهت كاربردی كردن آثار از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی فرهنگ سازی و آموزش علمی و حرفه ای را از مهمترین ویژگی های ارتقا آگاهی جامعه و سطح دانش در حوزه مد و لباس اسلامی ایرانی بر شمرد و بر اجرای طرح های فرهنگی و آموزشی تاكید كرد.
به گزارش روابط عمومی كارگروه ساماندهی مد و لباس، وی با اشاره بر ضرورت فراگیر شدن فعالیت های انجمن طراحان لباس اظهار داشت: لازم است برای ثمر بخشی و توسعه فعالیت های این انجمن مسیر عضویت طراحان مد و لباس تسریع و تسهیل شده و زمینه راه اندازی انجمن های طراحی استان ها نیز فراهم شود.
در ادامه حمید قبادی دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور گزارشی از همكاری های مشترك و فعالیت های در پیش روی این كارگروه و انجمن را برشمرد و از برپایی جلسات مشترك خبر داد.
سومبات هاكوپیان رییس هیات مدیر انجمن طراحان پارچه و لباس در ادامه گزارشی از فعالیت ها و عملكرد این انجمن را ارائه و اعلام داشت كه بیش از 50 درصد كالای حوزه پوشاك از طریق واردات غیر رسمی صورت گرفته و این موضوع اثرات مخرب فرهنگی و اقتصادی را به دنبال دارد.
وی با اشاره به برنامه های آموزشی این انجمن به همكاری های صورت گرفته با دبیرخانه كارگروه ساماندهی مد و لباس كشور اشاره و استمرار و حمایت بیشتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را درخواست داشت.
در این جلسه متن نامه درخواست همكاری ها و مساعدت خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط دبیر انجمن طراحان قرائت شد.
علاقه مندان جهت كسب اطلاعات بیشتر می توانند با روابط عمومی این كارگروه با شماره تماس 66722311 تماس بگیرند و یا به نشانی اینترنتی iranmode.com مراجعه كنند.

**فیلم خاكستر های زمان درموزه هنرهای معاصر تهران
فیلم خاكسترهای زمان به كارگردانی وونگ كار وای محصول سال 1994 به مدت 100 دقیقه به زبان اصلی و با زیر نویس فارسی، یكم شهریور ماه درسالن سینما تك موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش در می آید.
به گزارش روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران ، در فیلم خاكسترهای زمان پیش از آنكه با تصاویری روایت گر مواجه باشیم با تصاویری تداعی گر رویارو هستیم.
تصاویری تداعی ‌گر، كه ساختارِ ابهام ‌آمیزِ زمانی فیلم را مضاعف می ‌گرداند، و خود از خلال كاركرد اسلوموشن و آن صدای اسرارآمیز راوی تقویت می‌شوند.
علاقه مندان می توانند برای دیدن نمایش فیلم در فصل تابستان،روزهای یكشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت 5 بعدازظهر به سالن سینما تك موزه هنرهای معاصر تهران واقع در خیابان كارگر شمالی جنب پارك لاله مراجعه و یا جهت كسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88951965 تماس بگیرند.

** شاعران از امام رضا (ع) می گویند
شب شعر «هشتمین سراج» با حضور جمعی از شاعران كشور در فرهنگسرای مهر همزمان با سالروز ولادت امام رضا (ع) برگزار می شود.
اشاعه ، ترویج فرهنگ نورانی و كمال آفرین اهل بیت (ع)، فراهم آوردن زمینه‌های گسترش فضائل اخلاقی در جامعه، ایجاد شور ، شوق معنوی و فراهم كردن یك روز به یادماندنی و شاد برای شهروندان از جمله اهداف برگزاری این برنامه است.

**عرضه كتاب «فرهنگ‌نامه موسیقی تربت جام» در بازار نشر
«فرهنگ‌نامه تربت جام» اثر پژوهشی غفور محمدزاده از سوی نشر سوره مهر به بازار نشر عرضه شد.
این كتاب شامل هشت بخش محتوایی با زیر شاخه‌های «موسیقی مقامی، درباره دوتار، موسیقی سازی تربت، شاخه‌های آواز خوانی، موسیقی آوازی، آشنایی با هنرمندان و گروه‌های موسیقی تربت جام، تحولات اخیر در موسیقی تربت، نت نویسی مقام‌ها و مقدمه مجید صانعی در كنار نام دو تن از شخصیت‌های برجسته پژوهشگر همچون استاد فوزیه مجد و حاج محمد ابراهیم عباس‌پور فضل بندی شده است.

** برپایی دومین جشنوارۀ كودك و شاهنامه در كاخ موزۀ نیاوران
جشنوارۀ كودك و شاهنامه به تلاش جمعی از نهادهای فعال حوزۀ كودك و نوجوان و با حمایت سازمان میراث فرهنگی روزهای 12 و 13 شهریورماه در كاخ موزۀ نیاوران برگزار می‌شود.
در این دوره از جشنواره كه به همت مهد كودك باغ ستاره‌ها و با همراهی مؤسسۀ پژوهشی كودكان دنیا و نشریه شهرزاد پا گرفته، برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری، با محوریت موضوع خانواده در شاهنامه ی فردوسی، برای كودكان پیش‌بینی شده است.
اجرای نمایش، موسیقی، كارگاه های هنری و آموزشی، نمایشگاه محصولات هنری، نمایشگاه تصویرگری، قصه‌گویی، كارگاه گرافیتی، نقالی، ورزش‌های زورخانه‌ای، نقاشی گروهی، ساخت مجسمه، كارگاه بازی، كارگاه عروسك، دوخت و دوز ، ساخت كتاب، ماسه‌بازی و... از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در این جشنواره است.
در این جشنواره حدود 20 نهاد فعال در امور كودكان همچون موسسه پژوهشی كودكان دنیا، خانه قصه و افسانه، خانه طراحی كودك، انجمن طبیعتگران برنا، آموزشگاه هنری بادبادك، شركت دنیای بازی كودكان و .... مشاركت دارند.
دومین جشنوارۀ كودك و شاهنامه بعد از ظهر روزهای پنجشنبه و جمعه 12 و 13 شهریورماه در مجموعۀ فرهنگی - تاریخی نیاوران واقع در تهران، میدان شهید باهنر (نیاوران) برپا خواهد شد.
اولین دوره این جشنواره سال گذشته 29 خرداد ماه در موسسه فرهنگی هنری صبا با مشاركت 30 مركز آموزشی برپا شده بود.

** سازمان میراث فرهنگی میزبان نمایشگاه لایه‌ چینی
در راستای برنامه‌های ترویجی معاونت صنایع دستی، مجموعه‌ای از آثار لایه چینی حسن رحمانی در محل ساختمان شماره یك سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به نمایش در آمده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، 32 اثر لایه‌ چینی این هنرمند جوان با فرم‌ها و نقش‌های مختلف از امروز تا چهارم شهریور ماه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.
این نمایشگاه كه به همت اداره كل آموزش، توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی به منظور معرفی هر چه بیشتر این هنر برگزار شده، به مدت پنج روز و از ساعت 9 تا 16 میزبان مخاطبان است.
آثار رحمانی تاكنون موفق به دریافت چندین نشان مرغوبیت و مهر اصالت یونسكو شده است.

** برگزاری پنجمین سمینار بین المللی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی
پنجمین سمینار بین المللی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجموعه تئاترشهر آغاز می شود.
بخش سمینار در نخستین روز خود با حضور و سخنرانی علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌ داود فتحعلی بیگی دبیر جشنواره و حمیدرضا اردلان دبیر سمینار برپا می شود.
بر اساس گزارش ستاد اطلاع رسانی هفدهمین جشنواره نمایش های آیینی و سنتی، همچنین در این روز داود فتحعلی بیگی درباره بدل پوشی،‌ آتول تیواری فعالیت های روایی_نمایشی در هندوستان و گرایش های آیینی از هند،‌ سم ازارت درباره انسان، شهر و معماری آیینی روی كاغذ از بلژیك،‌ ابوطالب مظفری درباره سنت های سوگئاری مردان و زنان از افغانستان، رامتین شهبازی درباره مطالعه فرهنگ و طبیعت از منظر نشانه شناسی فرهنگی در اجرای شاهنامه خوانی، صدیقه جمشیدی درباره مفهوم زمان در متون و اجرای شبیه خوانی، الهام ذوالفقاریان درباره بررسی ساختارهای موجود در شبیه نامه ها با نگاهی بر ساختارهای چهارگونه متداول و حجت اسدیان درباره ذات تئاتر و نسبت آن با آیین از ایران _فلاند پژوهش های خود را ارایه می كنند.
در پنجمین دوره سمینار جشنواره نمایش های آیینی و سنتی قرار است پژوهشگرانی از كشورهای هندوستان، بلژیك، آلمان، تاجیكستان،‌ اتریش، اندونزی، لهستان،‌ فنلاند، ژاپن و ایران در خصوص آیین و سنت های فرهنگ كشور های مختلف ارائه مقاله و پژوهش كنند.
هفدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی به ریاست علی نصیریان و دبیری داود فتحعلی بیگی از 4 الی 10 شهریور ماه در تهران برگزار می‌شود.
فراهنگ**9362**9338**1497 ** 9022** 1569
۰ نفر