۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۴۴
کد خبر: 81730831
T T
۰ نفر
فعالیت هفت مركز رشد واحد‎های فناور در پارك علم و فناوری گلستان

گرگان - ایرنا - رییس پارك علم و فناوری گلستان با اشاره به این كه گلستان آخرین استان در راه اندازی پارك در كشور بود گفت: اكنون این پارك دارای هفت مركز رشد واحدهای فناور است و توانسته ایم از نظر كمی به رتبه سیزدهم دست یابیم.

به گزارش ایرنا موسی حسام روز یكشنبه در نشستی خبری افزود: 10 كارگاه ‎آموزشی در سال گذشته برای شركت‎ های دانش‎ بنیان استان برگزار شد و این پارك زمینه حضور شركت‎ ها در نمایشگاه ‌ها و جشنواره ‎های داخلی و خارجی را فراهم كرده است.
وی اظهار كرد: در شرایط موجود این پارك 900 مترمربع برای استقرار 41 واحد فناور در گلستان در نظر گرفته‎ ایم و 10 تفاهم‎ نامه با دانشگاه‌ ها و سایر مراكز صنعتی و كشاورزی در گلستان منعقد شده و سه شركت پشتیبانی برای شركت‎های دانش‎ بنیان راه‎ اندازی شده است.
وی ادامه داد: در مجموع 177 نفر به صورت تمام وقت و پاره‎ وقت با شركت‎ های دانش بنیان استان همكاری دارند و سه محصول مكمل ‎های خاص غذای طیور، داروهای نوتركیب و كف تراش ‎های سرسیلندر، تجاری ‎سازی شده و به كشورهای همسایه و حوزه دریایی خزر صادر می ‎شود.
حسام گفت: در حمایت از شركت های دانش بنیان استان، تاكنون هشت شركت از معافیت مالیاتی برخوردار شده اند و بیش از 10 میلیارد ریال از صندوق نوآوری و شكوفایی و سه میلیارد و 580 میلیون ریال از سایر منابع، به منظور حمایت از این شركت ها تسهیلات پرداخت شده است.
رییس پارك علم و فناوری گلستان افزود: با توجه به تأكید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ایجاد این نوع پارك ها، بر اساس سند 1404، استان باید به 2.8 درصد سهم راه اندازی شركت های دانش بنیان در كشور برسد كه متأسفانه فاصله زیادی با این سند داریم.
به گفته حسام اكنون 28 شركت‎ فناور و یا واحد فناور در سطح استان گلستان فعال است و برای رسیدن به 485 شركت‎ دانش‎ بنیان در استان فاصله زیادی وجود دارد.
وی تصریح كرد: پارك علم و فناوری از سه هسته دولت، صنعت و دانشگاه تشكیل شده و مزایایی چون صرفه ‎جویی اقتصادی، كاهش هزینه ‎ها، ایجاد وجهه بین‎ المللی و راه‎ اندازی پروژه ‎های بزرگ را دنبال می‎ كند.
وی در زمینه چشم‎انداز پارك علم و فناوری گلستان گفت: تبدیل شدن به قطب علمی و فناوری برتر كشور در منطقه، جذب و تجمیع شركت‎ های فناور و تجاری ‎سازی نتیجه تحقیقات با تحقق ارتباط صنعت و دانشگاه از موضوعاتی است كه پارك‎ علم و فناوری گلستان آن را دنبال خواهد كرد.
حسام افزود: استان گلستان با 368 هیات علمی و بیش از 90 هزار دانشجو از توانمندی خوبی در بخش دانشگاهی برخوردار است كه می‎ تواند در رونق علم و فناوری تأثیرگذار باشد.
رییس پارك علم و فناوری گلستان به اقدامات انجام شده در دو سال گذشته در این پارك اشاره كرد و گفت: از سال 92 تا پایان سال 93 ، 212 ایده به پارك علم و فناوری و مراكز رشد در استان رسیده كه از این تعداد 51 طرح مورد پذیرش قرار گرفته و اكنون 25 شركت تائیدیه دانش ‎بنیان را دریافت كرده اند.
3014/6159