رهبر معظم انقلاب: نفوذ فرهنگی و سیاسی خطرناك تر از نفوذ اقتصادی و امنیتی است

تهران- ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكید كردند: دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب در فكر نفوذ به خصوص نفوذ سیاسی – فرهنگی است كه شناخت توطئه های دشمن، تقویت و استحكام روحیه انقلابی و حركت مستمر به سمت تحقق آرمان ها این هدف را ناكام می كند.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
سپاه را نعمت بزرگ الهی و پاسدار آگاه و بینای انقلاب اسلامی در مسال داخلی و خارجی خواندند.
ایشان در تشریح جایگاه سپاهیان پاسدار و وظایف خطیر آنان در موقعیت كنونی و آینده كشور به تبیین چهار كلمه «سپاه، «پاسداران»، «انقلاب» و «اسلامی» و ابعاد و خصوصیات و الزامات آن پرداختند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، كلمه «سپاه» را به معنای داشتن سازمان و تشكیلات و نظم و انضباط دانستند و خاطرنشان كردند: برای هیچ سازمان و نهادی همچون سپاه وظیفه سازمانی برای پاسداری از انقلاب اسلامی به عنوان عزیزترین حادثه تاریخی و جاری كشور، تعریف نشده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، «پیرنشدن و تجدید حیات» از طریق رشد و تعمیق و «تربیت عناصر جدید، كارآمد و فهیم» را از جمله الزامات تشكیلات سپاه برشمردند و گفتند: سپاه علاوه بر تربیت عناصر درونی جدید، با عناصری كه در خدمت دستگاههای مختلف قرار می دهد بر آن مجموعه ها و تشكیلات تأثیرگذاری می كند و انسان های مؤثری را رشد می دهد.
ایشان با تأكید بر این كه یكی دیگر از خصوصیات تشكیلاتی بودن سپاه، بوجود آمدن اقتدار «میدانی، سیاسی و هویتی و عزت بخشی» است، افزودند: از جمله ویژگی های «سازمانی بودن سپاه»، جوان گرایی و استفاده از تجربه نیروهای قدیمی و كاركشته است كه باید این روند حفظ شود و انقطاع نسلی در سپاه بوجود نیاید.
رهبر انقلاب اسلامی سپس، كلمه «پاسدار» و «پاسداری از انقلاب» را نماد اراده و حضور و هویت انقلابی دانستند و تأكید كردند: هنگامی كه می گوییم پاسداری از انقلاب یعنی اراده انقلابی همچنان مستحكم وجود دارد و انقلاب نیز همچنان با قدرت و قوت زنده و حاضر است زیرا اگر انقلاب زنده نباشد، پاسداری از آن معنایی نخواهد داشت.
حضرت آیت الله خامنه ای یكی دیگر از ابعاد مفهوم «پاسداری از انقلاب» را مورد تهدید بودن انقلاب، برشمردند و خاطرنشان كردند: اگر تهدیدی وجود نداشت، پاسداری از انقلاب لزومی نداشت، پس با توجه به وجود تهدیدات، باید آنها را شناخت.
ایشان با تأكید براین كه یكی از وظایف اصلی سپاه، رصد دائمِ مسایل داخلی، منطقه ای و بین المللی بمنظور شناخت تهدیدها است، گفتند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یك سازمان سر به زیر و سرگرم كارهای اداری خود نیست بلكه یك ناظرِ آگاه و بینا و متوجه مسائل داخلی و خارجی است.
رهبر انقلاب اسلامی، اهمیت مجموعه اطلاعات سپاه را در این بخش یادآور شدند و افزودند: مجموعه اطلاعات سپاه باید بطور دائم مسائل را رصد و تهدیدها را شناسایی كند.
حضرت آیت الله خامنه ای یكی دیگر از ابعاد كلمه «پاسداری از انقلاب» را «هوشیاری و بیداری دائم» دانستند و تأكید كردند: ما هیچگاه شروع كننده جنگ نبوده و نخواهیم بود اما چون انقلاب اسلامی همواره در معرض تهدید معارضین و مزاحمین است، هوشیاری و بیداری همیشگی سپاه و آمادگی های متناسب با تهدیدها كاملاً ضروری است.
ایشان با اشاره به بُعد دیگر «پاسداری از انقلاب» یعنی «پاسداشت و گرامیداشت انقلاب» گفتند: لازمه گرامیداشت و قدرشناسی انقلاب اسلامی، معرفت آگاهانه، روشن و جامع نسبت به انقلاب است كه باید چنین معرفتی در همه بخش ها و سلسله مراتب سپاه وجود داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اینكه یكی از راههای نفوذ دشمن، ایجاد خلل در باورها است، افزودند: راه مقابله با چنین نفوذی، مجهز شدن سپاهیان به منطق مستحكم انقلاب از طریق افزایش قدرت اقناعی، منطقی و بیانی در مورد انقلاب اسلامی است.
حضرت آیت الله خامنه ای شناخت دشمن را یكی دیگر از ابعاد «پاسداری از انقلاب» برشمردند و گفتند: منظور از دشمن، استكبار جهانی، و مظهر كامل آن امریكا است كه رژیم های مرتجع و انسانهای ضعیف النفس، عوامل آن هستند.
ایشان افزودند: لازمه پاسداری از انقلاب، شناخت نقاط ضعف معرفتی و عملی دشمن و توجیه افرادی است كه هنوز شناخت صحیح از دشمن ندارند.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به برخی نقاط ضعف و تناقض های مبانی دشمن اشاره كردند و گفتند: دشمنان انقلاب اسلامی كسانی هستند كه از سالها قبل با شعار «برقراری امنیت»، «مبارزه با تروریسم»، «برقراری دموكراسی» و «ایجاد صلح» به منطقه آمدند اما اكنون دستاورد حضور آنان، ناامنی و ظهور تروریسم وحشی و خشن و شعله ور شدن آتش جنگ در منطقه است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: شعار «برقراری دموكراسی» در منطقه كه از طرف آمریكایی ها سر داده می شود، اكنون به یكی از مشكلات اصلی و پاشنه آشیل آنها تبدیل شده است زیرا امروز مرتجع ترین، و دیكتاتورترین رژیم های منطقه، با كمك و حمایت های امریكا، به جنایات خود ادامه می دهند.
رهبر انقلاب اسلامی كه سخنانشان را در تبیین 4 كلمه شكل دهنده تعبیر «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» متمركز كرده بودند، پس از بررسی معنا و مفهوم كلمات سپاه و پاسدار، به تشریح معنای حقیقی انقلاب پرداختند.
ایشان، انقلاب را حقیقتی، ماندگار و دائم و «صیرورت و تحولی عمیق و پایان ناپذیر» خواندند و افزودند: برخلاف تصورات و القائات اتاق فكرهای بیگانه كه در داخل هم عده ای آنها را تكرار می كنند، انقلاب تمام شدنی نیست و تبدیل آن به «جمهوری اسلامی» به معنایی كه آنها فكر می كنند امكان پذیر نخواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای، ترسیم آرمان های اساسی را اولین گام یك انقلاب برشمردند و خاطرنشان كردند: این اصول و آرمانها برخلاف وسائل و روشها تغییر ناپذیرند.
رهبر انقلاب با استفاده از تعبیری قرآنی، آرمان را همان حیات طیبه معنا كردند و افزودند: حیات طیبه، شامل همه مواردی می شود كه یك ملت برای دستیابی به سعادت به آنها نیاز دارد.
ایشان، عزت ملی، استقلال به معنای آزادی ملی از ظلم و ستم و تسلط زورگویان جهانی، پیشرانی همراه با معنویت در علم و تمدن جهانی ، عدالت ،رفاه، خلقیات اسلامی و سبك زندگی اسلامی را از جمله خصوصیات حیات طیبه خواندند و افزودند: حركت به سمت این جامعه آرمانی، حركتی مستمر و در واقع صیرورت و تحول دائم به سمت پروردگار است.
رهبر انقلاب اسلامی، ایمان به الله و كفر به طاغوت را یكی دیگر از ویژگی های حیات طیبه برشمردند و افزودند: غرب در تبلیغاتی كه در داخل هم به نوعی تكرار می شود برای تضعیف تدریجی تنفر ملت از استكبار می گوید لازم نیست هركسی به خدا ایمان دارد به طاغوت كافر باشد اما ایمان به پروردگار و كفر به طاغوت یك ویژگی به هم پیوسته حیات طیبه است.
حضرت آیت الله خامنه ای، ایدئولوژی زدایی از دیپلماسی و سیاست داخلی را از دیگر محورهای تبلیغات كنونی غرب خواندند و خاطرنشان كردند: می خواهند ما اصول خود را در سیاست خارجی دخالت ندهیم اما فكر و عقیده و ایدئولوژی در همه زمینه ها «راهنمایی تعیین كننده به شمار می رود».
ایشان در ادامه به تبیین تناقض ذاتی دو گزاره ای پرداختند كه اخیراً در تبلیغات بیگانگان تكرار می شود.
ایشان گفتند دشمنان از یك طرف می گویند جمهوری اسلامی در منطقه دارای قدرت و نفوذ و تأثیرگذاری است و از طرف دیگر می گویند روحیه و تفكر انقلابی را كنار بگذارید تا جذب جامعه جهانی شوید.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: این دو گزاره با هم متناقضند زیرا قدرت و نفوذ ما به علت روحیه و عملكرد انقلابی است و طبعاً اگر آن را كنار بگذاریم ضعیف می شویم.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: هدف اصلی دشمنان این است كه ملت ایران تفكر انقلابی را كنار بگذارد تا قدرت خود را از دست بدهد و در نقشه های چند كشور زورگو كه خود را جامعه جهانی می نامند هضم و محو شود.
ایشان پس از بررسی ابعاد مختلف مفهوم انقلاب، به تبیین ویژگی های چهارمین كلمه تشكیل دهنده «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» یعنی اسلام پرداختند.
ایشان تأكید كردند: اسلام، پایه و مایه انقلاب است اما عده‌ای از اسم اسلام هم می‌ترسند و بجای انقلاب اسلامی می‌گویند «انقلاب 57».
رهبر انقلاب، اسلام ناب را «همه محتوای انقلاب» خواندند و با انتقاد شدید از تفكرات عوامانه، انحرافی و ابلهانه تكفیریها افزودند: اسلامِ متكی بر عقل و نقل، و مستند به قرآن و معارف پیامبر و اهل‌بیت علیهم‌السلام، مبنای انقلاب ماست كه در همه محافل بروز جهان، با منطقی قوی، قابل ارائه و دفاع است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به نفوذ انقلاب اسلامی در افكار و دلهای ملتهای مسلمان تأكید كردند: «اسلامِ منحصر در عمل شخصی»، «اسلامِ سكولار»، «اسلامِ بدون جهاد و شهادت» و بدون نهی از منكر، مورد قبول ملت ایران نیست و «اسلامِ انقلاب» را می‌توان در آیات قرآن و وصیتنامه امام(ره) و سخنان و مكتوبات ایشان جستجو كرد.
رهبر انقلاب در جمع‌بندی این بخش از سخنانشان خطاب به سپاهیان پاسدار تأكید كردند: شما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با چنین معنا و مفهوم وسیع و عمیق هستید و باید با كمال هوشیاری، و با تمام توان به پاسداری خود ادامه دهید.
ایشان با انتقاد از حرفها و نوشته‌هایی كه دانسته یا ندانسته تضعیف سپاه را دنبال می‌كند، افزودند: سپاه پاسداران، نعمت بزرگ الهی است و همه باید قدردان این نعمت باشند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، قدرشناسی از سپاه را در درجه اول متوجه خود این نهاد دانستند و افزودند: با استحكام روزافزون بافت معنوی و فكری و عملی خود، پرهیز شدید از بهانه دادن به دست دیگران، دوری مطلق از مسائلی كه به كرامت سپاه لطمه می‌زند، و حركت در خط مستقیم انقلاب در زمینه‌های اقتصادی، مالی و سیاسی، شأن و شخصیت سپاه پاسداران را قدردانی و مراقبت كنید.
ایشان همچنین با تأكید بر ضرورت توجه كامل سپاه پاسداران به همه تهدیدها افزودند: تلاش دشمن برای نفوذ، از جمله تهدیدات بزرگ است.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: نفوذ اقتصادی و امنیتی البته خطرناك است و پیامدهای سنگینی دارد اما نفوذ سیاسی و فرهنگی دشمن، خطر بسیار بالاتری است كه همه باید مراقب آن باشند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، سرمایه‌گذاری سنگین دشمنان برای نفوذ فرهنگی و تغییر تدریجی باورهای مردم را یادآور شدند و افزودند: در زمینه سیاسی نیز بیگانگان بدنبال نفوذ در مراكز تصمیم‌گیری و اگر نشد، نفوذ در مراكز تصمیم‌سازی هستند كه در صورت تحقق این توطئه، جهت‌گیریها، تصمیمات و حركت عمومی كشور، بر اساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد.
ایشان در پایان سخنانشان با تأكید بر ضرورت بیداری عمومی در مقابل ترفندهای دشمنان افزودند» آنها منتظرند كه ملت و نظام خوابشان ببرد كه اهدافشان را محقق كنند اما ملت و مسئولان نمی‌گذارند امید شیطانی بیگانگان درباره به خواب رفتن ملت، در دل دشمن پا بگیرد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأكید كردند: باید پایه‌های تفكر و روحیه انقلابی را چنان در كشور مستحكم كنیم كه هیچ چیز در ادامه این مسیر درخشان خللی ایجاد نكند كه این وظیفه اساسی همه نخبگان است.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به اهمیت و جایگاه ماه ذی‌حجه، همه مردم را به بهره‌گیری معنوی از ساعات و روزهای مهم این ماه شریف بخصوص روز بزرگ عرفه توصیه كردند: باید روز عرفه را قدر دانست و دعاهای پرمضمون این روز را با تأمل و تفكر خواند و توشه ای برای مسیر دشوار و طولانی زندگی و بدست آوردن نیرو و نشاط لازم در این مسیر، برگرفت.
پیش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارشی از مجموعه اقدامات فرهنگی صورت گرفته در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان كرد.
همچنین سردار سرلشگر محمد علی جعفری فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تحقق نصرت الهی درجبهه مقاومت در سراسر منطقه، گفت: با همه توان از اصول، ارزش ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی به درستی پاسداری خواهیم كرد و هرگز به مخالفان این راه الهی اجازه نمی‌دهیم كه راه نفوذ دشمنان را هموار سازند.
سرلشگر جعفری با اشاره به رویكردهای جدید دشمنان برای نفوذ، خاطرنشان كرد: سپاه برای مقابله با ترفندهای جدید دشمنان به این باور رسیده كه باید همزمان با افزایش توان و دقت موشك‌هایش، به افزایش برد آرمان‌های اسلامی و الگوهای مورد نیاز انقلاب نیز توجه كند.
فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قاطعانه اعلام می‌كنیم در هیچ مقطع زمانی، ایران اسلامی از چنین قدرت و توان دفاعی و امنیتی و نیروهای آماده در صحنه های مختلف اجتماعی برخوردار نبوده است.
سیام**9012**1336
۰ نفر