به گزارش ايرنا، مجتبي زيني وند روز چهارشنبه در آيين متمركز استاني بازگشايي مدارس استان البرز كه در دبيرستان دخترانه فاطميه ناحيه يك آموزش و پرورش ناحيه يك كرج برگزار شد، افزود: ضرورت توسعه يافتگي در سياست هاي كلان هر كشوري تقويت دو مقوله آموزش وپرورش و مشاركت همگاني است.
وي اظهار داشت: تجارب جهاني نشان داده هرجايي كه در زمينه آموزش و پرورش خوب عمل شده و مساله آموزش و پرورش دغدغه همه مسوولين آن كشور و فصل مشترك تصميم گيري هاي همه بوده و در زمينه مشاركت و استفاده از تمام ظرفيت مردم و مسوولين در حوزه آموزشي به كار گرفته شده، در حد قابل قبولي از توسعه علمي، اجتماعي، اقتصادي و سياسي قرار داشته اند.
وي با اشاره به اينكه آموزش و پرورش پويا در گرو مشاركت همه است، ادامه داد: امروز نياز داريم كه فرهنگ عمومي را با مقوله مشاركت در آموزش و پرورش هماهنگ كنيم و بتوانيم از توان جامعه و مسوولين براي ارتقاي برنامه هاي آموزش و پرورش خوب استفاده كنيم.
زيني وند علت چرايي كمك مردم و مسوولين به آموزش و پرورش را در دو امر دانست كه دليل اول حجم انبوه وظايف آموزش و پرورش و گستره كار و محدوديت منابع در آموزش و پرورش و افزايش روز افزون انتظارات مردم از برنامه هاي آموزش و پرورش در مدارس است كه ايجاب مي كند اجراي درست و مطلوب برنامه هاي آموزش و پرورش و تحقق اهداف عالي نظام تعليم و تربيت در آموزش و پرورش جز با كمك و همياري همه ي مردم و مسوولين امكان پذير نباشد.
وي بيان داشت: به طور قطع اين همدلي و همنوايي ها موجب پشتيباني هاي گسترده فكري و حمايت هاي عظيم فكري و جلب امكانات عظيم سازمان ها و عوامل بيرون نظام آموزشي مي شود.
مديركل مدارس غيردولتي وزارت آموزش و پرورش افزود: از طرف ديگر منابع فرهنگي و فكري دانش آموزان امروزه ديگر محدود به كتاب و محصور در كلاس درس مدارس نيست.
وي ادامه داد: رشد روزافزون شبكه هاي مجازي و رسانه هاي متعدد و ارتباطي جديد در سايه تحولات اجتماعي به گونه اي است كه در همه ي دنيا اگر همه ي عوامل تاثيرگذار در انديشه هاي اجتماعي، علما، بزرگان، انديشمندان، مسوولين، اساتيد دانشگاه و خانواده ها به كمك آموزش و پرورش نيايند اين شبكه هاي مجازي نه فقط فرصتي براي اعتلاي سطح فكري و فرهنگي دانش آموزان نيست بلكه يك تهديد هستند.
زيني وند اضافه كرد: اطلاع رساني و آگاهي بخشي شبكه هاي اجتماعي و آسيب هايي كه در كمين دانش آموزان است بايد از خانواده ها شروع شود و فقط منحصر به كلاس درس و بيان معلم نيست.
وي گفت: به همين خاطر وزير آموزش و پرورش ، آموزش و پرورش را فصل مشترك دولت و ملت مي داند و در هيچ كجاي كشور وجود ندارد كه مدرسه اي نباشد و حتما مدرسه و معلمي هست كه براي تربيت فرزندان آن جامعه است.
زيني وند ابراز اميدواري كرد اين همدلي و همنوايي ها فقط منحصر به مراسم آغازين مدرسه نباشد بلكه در طول سال مسوولان، مشكلات مديران و معلمان را مشكلات خود بدانند و با آنان ورود در هر ارگاني به راحتي مشكلاتشان برطرف شود و حرمت آن ها حفظ شود.
در اين آيين زنگ آغازين سال تحصيلي 95-94 توسط خانواده معظم شهدا، استاندار و ديگر مسوولين به صدا درآمد. همچنين زنگ شروع سال تحصيلي در 55 مدرسه خيرساز استان البرز توسط خيرين مدرسه ساز براي قدرداني از زحمات آن ها و نقش آن ها در تعليم و تربيت نواخته شد.ك/2
6156/1535
مديركل مشاركت هاي مردمي آموزش و پرورش:
فرهنگ سازي براي مشاركت در امر تعليم و تربيت تكليف همگاني است
۱ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۸
کد خبر:
81770466
كرج- ايرنا- مديركل مشاركت هاي مردمي و مدارس غيردولتي وزارت آموزش و پرورش فرهنگ سازي عمومي براي جلب مشاركت در امر تعليم و تربيت را يك تكليف همگاني دانست.