به گزارش ایرنا چندی پیش بدنبال تماس های مكرر شماری از بیماران و همراهان آنان با خبرنگار ایرنا در زابل و درخواست برای تهیه گزارشی از وضعیت نابسامان سامانه سرمایشی این بیمارستان، اقدام لازم در این زمینه انجام و خبرنگار ایرنا عازم بیمارستان امیرالمومنین (ع) شد و گزارشی از مشكلات موجود تهیه و منتشر كرد.
مدیر داخلی بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به دلیل عمر طولانی سیستم تاسیسات بیمارستان در روزهای اوج فصل گرما مشكلاتی برای سامانه سرمایشی بیمارستان ایجاد شد كه پس از اقدامات لازم این مشكل تا حدودی رفع شده است.
هادی ارباب افزود: از مجموع 31 دستگاه كمپرسور سامانه تاسیسات بیمارستان تنها شش دستگاه فعال بود و بقیه به دلیل عمر طولانی و خارج شدن از چرخه، غیر قابل استفاده شده بود كه اینك پس از تعمیرات این تعداد به 22 كمپرسور فعال رسیده است.
وی با بیان اینكه 30 دستگاه كولر آبی نیز به سامانه سرمایشی بیمارستان در ابتدای فصل گرما اضافه شد، گفت: هم اینك سامانه سرمایشی و تهویه بیمارستان وضعیت خوبی نسبت به گذشته دارد و با اقدامات انجام شده دما هوای اتاق ها از 25 درجه به 18 درجه سانتیگراد رسیده كه رضایت نسبی بیماران را در پی داشته است.
وی گزارش منتشره از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی در خصوص وضعیت بحرانی سامانه تهویه و سرمایشی بیمارستان امیرالمومنین را تایید و مستند عنوان كرد و افزود: در بخشی از این گزارش یكی از تكنسین های بیمارستان موضوع بدهی برق بیمارستان و خاموشی اسپیلت های اتاق عمل را عنوان كرده بود كه اعلام می كنیم تاكنون این بیمارستان حتی یك ریال به دیگر ادارات و سازمانها بدهی نداشته و ندارد.
مدیر داخلی بیمارستان زابل از رسانه ها و خبرنگاران خواست تا در خصوص بهبود سلامت جامعه بازوی توانمند دانشگاه علوم پزشكی و دستگاههای دست اندركار باشند.
وی خدمات بیمارستان امیرالمومنین(ع) به بیماران را خوب توصیف كرد و اظهار داشت: این بیمارستان در آغاز فعالیت با 224 تخت راه اندازی شد كه هم اینك به 400 تخت فعال افزایش یافته است.
وی افزود: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت این بیمارستان بالاترین ظرفیت پذیرش را داشته است.
ارباب یكی از معضلات درمان و به ویژه بیمارستان امیرالمومنین(ع) را حضور تعداد زیاد همراهان بیمار دانست و از عموم شهروندان خواست از حضور و عیادت های غیر ضروری در بیمارستان اجتناب كنند زیرا اقدامات لازم برای معالجه یك بیمار از سوی پزشك و پرستار انجام می شود و جای هیچ نگرانی نیست.
مدیر داخلی بیمارستان امیرالمومنین زابل گفت: این بیمارستان دارای هشت اتاق عمل چشم، ارتوپدی، زنان و زایمان، جراحی، جراحی اعصاب، ارولوژی و اورژانس فعال است.
وی ادامه داد: با توجه به حضور جراحان متخصص تعدادی اعمال جراحی نادر برای نخستین بار در این بیمارستان انجام شده است كه در نوع خود بی نظیر بوده است.
مدیر داخلی بیمارستان سپس به اتفاق خبرنگار ایرنا ضمن بازدید از چند بخش بیمارستان، وضعیت سیستم تهویه، سرمایشی، خدمات دهی پرسنل و پزشكان بیمارستان را از زبان شماری از بیماران جویا شدند.
یكی از بیماران بخش عفونی از وضعیت سیستم تهویه و سرمایشی بیمارستان اظهار رضایت كرد و گفت: در چند مدت اخیر وضعیت بیمارستان بهتر شده و دیگر مشكلات بوی بد تعفن و گرمای زیاد در این بخش وجود ندارد.
وی كه خود را زهرا بارانی معرفی كرد افزود: پزشكان و پرستاران این بیمارستان با بیماران خوب برخورد می كنند.
یكی از مراجعان این بیمارستان نیز به خبرنگار ایرنا گفت: چندی پیش برای درمان بیماری پدرم به این بیمارستان آمدم اما آنقدر هوا گرم بود كه به ناچار از منزل پنكه آوردیم.
وی كه از ذكر نامش خودداری كرد با تقدیر از اقدام ایرنا برای انتشار گزارشی از وضعیت این بیمارستان افزود: یقین دارم كه اگر این گزارش در خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر نمی شد هنوز وضعیت به همان شكل سابق باقی می ماند زیرا بسیاری از بیماران در همان زمان معترض بودند كه وضعیت سامانه سرمایشی بیمارستان از مدتها قبل به همین شكل بوده و بیماران به ناچار هوای گرم را تحمل می كردند.
چندی پیش پس از تماس های مكرر بیماران و همراهان آنان خبرگزاری جمهوری اسلامی گزارشی از وضعیت نابسامان بیمارستان امیرالمومنین (ع) منتشر كرد.
7317/ 6081/ 6075
زابل- ایرنا- مدیر داخلی بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل گفت: طولانی بودن عمر سامانه سرمایشی این بیمارستان مشكلات زیادی را آن هم در اوج فصل گرما ایجاد كرده بود كه با تغییر پیمانكار، تلاش شبانه روزی و رفع معایب وضعیت سامانه تهویه و سرمایشی بیمارستان رو به بهبودی نهاده است.