به گزارش خبرنگار ايرنا، عبدالحميد احمدي روز پنجشنبه در همايش ملي تازه هاي پژوهش در علوم ورزشي در سالن بصيرت دانشگاه محقق اردبيلي افزود: با اين كه توسعه ورزش همگاني اولويت اول وزارت ورزش و امور جوانان است، اما تعداد محدودي از جمعيت كشور ورزش كرده و اين با نقطه مطلوب بسيار فاصله دارد.
وي اظهار كرد: متاسفانه به دليل ورزش نكردن مردم، سن ابتلا به بيماري ها در كشور كاهش و تعداد بيماران افزايش داشته و اين هشدار جدي به متوليان ورزش در جامعه است و بايد كار علمي و عملي براي تقويت ورزش همگاني در جامعه انجام گيرد.
او با اشاره به مسئوليت متخصصان و صاحبنظران در حوزه ورزش و علوم تربيت بدني بيان كرد: كار و پژوهش مراكز علمي نبايد محدود و محصور در اتاق علمي باشد و بايد زحمات پژوهشگران در زندگي مردم مورد استفاده قرار گرفته ، آثار يافته هاي كارشناسان در جامعه احساس و حاصل تلاش در مراكز علمي نيز در ورزش همگاني و نگاه سلامت محور متجلي گردد.
احمدي اضافه كرد: امروز بين مراكز علمي و مراكز ورزش فاصله است در حالي كه به طور يقين مراكز علمي ما اين ظرفيت را دارد كه بتواند در توسعه ورزش همگاني و قهرماني نقش برجسته اي داشته باشد.
معاون وزير ورزش و امور جوانان با بيان اين كه تلاش زيادي در حوزه ورزش و علوم تربيتي در مراكز علمي صورت گرفته، تصريح كرد: هنوز نتوانستيم آن طور كه بايد و شايد تعامل و همكاري بين مراكز علمي و مديريت اجرايي ورزش برقرار كنيم و اين نقطه ضعفي است كه بايد دو طرفه از سوي مراكز علمي و مديريت اجرايي ورزش برقرار باشد.
او با اشاره به نقش قهرمانان ورزشي در ايجاد نشاط و شادابي در جامعه گفت: قهرمان پروري در رشته هاي مختلف ورزشي نيز يكي از اولويت هاي وزارت ورزش و امور جوانان است زيرا آنچه باعث شادي يك ملت مي شود قابل قيمت گذاري نيست.
وي با اشاره به ايجاد مركز تخصصي طب ورزشي در اردبيل، ايجاد مراكز تخصصي در حوزه ورزش و علوم تربيت بدني را ضروري دانست و خواستار گسترش آن در مراكز علمي شد و افزود: ايجاد مراكز تخصصي طب ورزشي، تغذيه ورزشي، روان شناسي ورزشي و آسيب شناسي ورزشي در موفقيت و كاميابي قهرمانان ورزشي نقش مهمي دارد.
بحث و تبادل نظر علمي پيرامون مديريت و برنامه ريزي ورزشي، بيومكانيك، مهندسي و فناوري ورزشي، رفتار حركتي و رفتارشناسي ورزشي، طب ورزشي(آسيب شناسي ورزشي و حركات اصلاحي)، فيزيولوژي و تغذيه ورزشي و جامعه شناسي ورزشي، حقوق، اقتصاد، تاريخ و فلسفه ورزش محورهاي اين همايش ملي بود.
دراين همايش كه به همت دانشگاه محقق اردبيلي و اداره كل ورزش و جوانان استان اردبيل برگزار شد از آثار برگزيده در حوزه ورزش و جوانان نيز با اهداي لوح و جوايزي تجليل شد و مقرر گرديد نتايج آثار منتخب و برگزيده به طور منظم به صورت كتاب چاپ شود و در اختيار علاقمندان قرار گيرد.
به گزارش ايرنا، همچنين همزمان با برگزاري اين مراسم كلنگ احداث استخر دانشگاه محقق اردبيلي در محوطه دانشگاه به زمين زده شد.
/1648/6130/6016
اردبيل- ايرنا- معاون فرهنگي، آموزشي و پژوهشي وزارت ورزش و امور جوانان گفت: فقط 15 درصد از جمعيت ايران ورزش مي كنند.