خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۰
کد خبر: 81785845
T T
۰ نفر

آماده باش براي مبارزه كرونا

۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۰
کد خبر: 81785845
آماده باش براي مبارزه كرونا

كرمانشاه - ايرنا - مسئول پيشگيري از بيماريهاي واگير دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه اعلام كرد كه به منظور جلوگيري از ورود بيماري كرونا به كشور تيم هاي پزشكي و مرزي در آمادگي كامل هستند.

به گزارش ايرنا عربستان سعودي به عنوان مركز شيوع بيماري واگيردار كرونا در جهان مطرح است و اكنون 824 زائر استانهاي ايلام و كرمانشاه به منظور به جاي آوردن مناسك حج در اين كشور به سر مي برند.
زائران كرمانشاهي كه 20 و 21 شهريور ماه از طريق فرودگاه شهيد اشرفي اصفهاني كرمانشاه راهي عربستان شده اند، 20 مهر ماه از طريق فرودگاه مدينه راهي كرمانشاه خواهند شد.
دكتر حسين بيگلري مسئول پيشگيري از بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پرشكي كرمانشاه تدابير بهداشتي ويژه اي را در فرودگاه كرمانشاه در نظر گرفته اند تا در زمان ورود حجاج بر سلامت آنها نظارت كنند.
وي افزود: در صورتي كه زائران در زمان بازگشت به كشور و يا در هواپيما دچار علايم تنفسي و يا گوارشي شوند پزشك همراه حجاج موضوع را به برج مراقبت فرودگاه كرمانشاه گزارش مي دهد تا تيمهاي ويژه دست به كار شوند.
اين مقام مسئول اعلام كرد كه مامورين پايگاه مراقبت بهداشتي مرزي پيش از ورود زائران در فرودگاه كرمانشاه مستقر خواهند شد.
بيگلري افزود: اين تيم پس از ورود زائران اقدام به معاينه آنها مي كند و در صورتي كه فرد علائم حاد داشته باشد توسط آمبولانس به بخش هاي قرنطينه اي منتقل خواهد شد.
وي عنوان كرد: تيم هاي بهداشتي مستقر در فرودگاه كرمانشاه به حجاجي كه علايم بيماري ندارند نيز آموزش مي دهد تا در صورت مشاهده هرگونه علائم خود را به مراكز بهداشتي معرفي كنند.

** حجاج ايلام و كرمانشاه سالم هستند
مسئول پيشگيري از بيماري هاي واگير دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه اعلام كرد: ما به صورت مداوم با تيم هاي پزشكي مستقر در كشور عربستان در ارتباط هستيم و خوشبختانه تاكنون اثري از بيماري كرونا در بين حجاج كرمانشاه و ايلام مشاهده نشده است.
بيگلري ادامه داد: مواردي جزيي از كرونا در برخي فرودگاه هاي كشور مشاهده شده است كه به صورت حاد نبوده است.
وي از مردم خواست كه پس از ورود حجاج به كشور از دست دادن و روبوسي كردن با آنها خود داري كنند و توزيع وليمه ها را نيز تا 14 روز به تعويق بياندازند.
تاكنون يك هزار و 175 نفر در عربستان به اين ويروس مبتلا شده اند كه 606 نفر از آنان بهبود يافته، 57 نفر همچنان تحت درمان هستند و 9 مورد نيز در خانه هاي خود به سر مي برند.
ويروس كرونا نخستين بار در سال 1960 كشف شد كه موجب بروز بيماريهايي از خانواده سرماخوردگي در انسان و حيوانات مي شود و از ويژگي آن زوائد تاج مانند بر روي سطوح ديواره ويروس هاست.
علائم اين بيماري هنوز ناشناخته است، اما از علائم اصلي آن تب، سرفه، تنگي نفس و مشكلات حاد تنفسي است.
بيمار ممكن است سرفه هاي چند روزه ظاهرا بدون دليل نيز داشته باشد و در موارد حاد مشكلات گوارشي نظير اسهال، نارسايي حاد تنفسي، اختلالات انعقادي، پريكارديت و نارسايي كليه نيز گزارش شده است.
سازمان بهداشت جهاني اعلام كرده است 35 درصد مبتلايان به ويروس كرونا جان خود را از دست مي دهند.
7445/8066