به گزارش خبرنگار ايرنا، فرج حسينيان روان شناس و مدير روانشناسي پلي كلينيك سلامت خانواده در همايش «خانواده با نشاط، راهي به سوي شادكامي» كه به مناسبت فرارسيدن 25 ذالحجه روز خانواده و تكريم بازنشستگان برگزار شد، به بي علاقگي زوج ها به داشتن فرزند اشاره كرد و آن را يك تهديد براي جامعه دانست.
وي توليد لذت در خانواده را به عنوان يكي از شاخصه هاي خانواده با نشاط مطرح كرد و گفت: اعضاي خانواده بايد توليد شادي كنند.
اين روان شناس، برگزاري جشن تكليف، سالگرد ازدواج، جشن تولد و سفرهاي خانوادگي را نشانه هايي از شاد بودن خانواده عنوان كرد.
وي همچنين اميد را به عنوان يكي ديگر از شاخص خانواده با نشاط نام برد و گفت: احساس اميدواري سبب پويايي اعضاي خانواده ميشود.
اين روان شناس، تلاش و مسووليت پذيري را نيز از دلايل موفقيت و با نشاط بودن دانست.
دكتر راضيه معصومي متخصص رفتارشناسي جنسي و عضو هيأت علمي دانشگاه تهران نيز در اين نشست به چالش هاي زندگي زناشويي اشاره كرد و تعهد، صميميت، شور و اشتياق جنسي را به عنوان شاخصه هاي ازدواج شاد برشمرد.
وي ضمن اشاره به شور و اشتياق جنسي گفت: رضايت از زندگي جنسي مهمترين عامل تعيين كننده كيفيت ازدواج است.
معصومي افزود: 30 درصد از مشكلات جنسي زوجين قابل حل، 50 تا 60 درصد قابل اصلاح و 10 تا 20 درصد نيز قابل پذيرش است.
دكتر عليرضا بهرامي روان شناس و مدير پلي كلينيك سلامت خانواده، نيز صداقت و صميميت را مهمترين عامل استحكام روابط زناشويي عنوان كرد و افزود: اين دو، اصول اساسي در بحث سلامت جنسي زوجين هستند.
وي مثبت انديشي را يكي از ابزارهاي مهم در ايجاد نشاط در زندگي دانست و گفت: تمركز بر نقاط مثبت، سبب كمرنگ شدن نقاط منفي ميشود.
بهرامي، زيستن در لحظه را از عوامل شادي بيان كرد.
اجتمام ** 3377 ** 1071
تهران - ايرنا - چند روان شناس و آسيب شناس اجتماعي، تعهد، صميمت، صداقت و سلامت جنسي زوجين را از جمله عوامل داشتن خانواده اي شاد عنوان كردند.