به گزارش ایرنا ، محمدعلی طالبی روز چهارشنبه در دومین نشست كمیته بیماری های خاص این استان افزود: مجمع یاد شده به عنوان اتاق فكر بیماران خاص استان برای تصمیم گیری درخصوص مسائل مربوط به این قشر در نظر گرفته می شود، زیرا معتقدیم انجمن های مرتبط و بیماران خاص نیز باید در تصمیم گیری های مربوط به خود دخیل باشند.
وی با قدردانی از دستگاه های دولتی و سازمان های مردم نهاد فعال در عرصه خدمت رسانی به بیماران خاص اظهار كرد: رسیدگی به مسائل و مشكلات بیماری های خاص با گستردگی موجود نیازمند تعامل، همكاری و همدلی هر چه بیشتر بخش دولتی و غیردولتی بخصوص سازمان های مردم نهاد است.
این مسئول ادامه داد: بیماران خاص مسائل مشترك فروانی از جمله فعالیت های ورزشی، تبیلغاتی و درآمدزایی دارند و در صورتی كه این موارد بصورت پیشنهادی هماهنگ ارایه شود نتیجه بهتری بدنبال خواهد داشت.
معاون استاندار یزد اضافه كرد: با توجه به شمار قابل توجه بیماران خاص در استان، مسائل موردنظر كمیته بیماری های خاص می تواند بصورت كارشناسی در مجمع تشكل های این بیماران بررسی و سپس به كمیته بیماری های خاص ارایه شود.
در این نشست گزارش عملكرد هیات ورزش های بیماران خاص و پیوند اعضاء ارایه و راهكارهای رفع موانع موجود درباره انجام سقط قانونی جنین و كمبود داروهای پیوندی بررسی شد.
استان یزد بیش از دو هزار بیمار خاص شامل هموفیلی ، تلاسمی ، ام اس و كلیوی دارد كه از این تعداد 613 نفر بیمه سلامت هستند.
7532/ 6197
معاون استاندار:
مجمع تشكل های بیماران خاص یزد برای خدمات مطلوب تر به این قشر تشكیل می شود
۲۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۴
کد خبر:
81798891
یزد - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد گفت: تشكیل مجمع تشكل های بیماران خاص در راستای ارتباط و تعامل بخش دولتی و غیردولتی می تواند به مطلوب تر شدن ارایه خدمات به بیماران خاص در استان منجر شود.