۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۹:۵۸
کد خبر: 81824685
T T
۰ نفر
زنده یاد آیت الله سیدكرامت الله ملك حسینی، رادمردی كه تكرار نمی شود

یاسوج- ایرنا، دیانت و شجاعت دویژگی بود كه از زنده یاد آیت الله سیدكرامت الله ملك حسینی چهره ای ممتاز ساخته بود، رادمردی كه به لحاظ داشتن بسیاری از ویژگی های اخلاقی، دینی و فقهی در بین فقه های زمان خود شخصیتی ممتاز و تكرارنشدنی داشت.

به گزارش ایرنا، آیت الله ملك حسینی خلف صالح اجداد طاهرینش بود و در مكاشفت علوم دینی و بلوغ فكری در مرتبه ای بالا از اجتهاد قرار داشت تا جایی كه نظرات این فقیه عالیقدر مورد عنایت امام خمینی بود.
آیت الله ملك حسینی دیانتش زیور سیاستش، سیاست و شجاعتش زیور دیانتش بود، به شكلی كه در دفاع از دین و حقوق مردم هیچگاه از هیچ اقدامی فروگذار نكرد.
نماینده فقید ولی فقیه در كهگیلویه وبراحمد و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری یك انقلابی قبل از انقلاب بود كه در كسوت یك مجاهد نستوه در دوران مبارزه با طاغوت منشا تلاش های فراموش نشدنی بود و همواره مورد تعقیب رژیم بود و در این راه متحمل شكنجه های فراوان و حبس نیز شد.
آیت الله ملك حسینی یك بزرگ مرد شجاع و آزاده بود و به دلیل پایگاه قوی مردمی در بسیج مردم بویژه عشایرجنوب برای مبارزه با رژیم و كمك به پیروزی انقلاب اسلامی نقش ممتاز داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی آیت الله ملك حسینی این عالم ربانی تكیه گاه معنوی ارزشمندی برای مردم كهگیلویه وبویراحمد بود كه شهرتش درجنوب كشور زبان زد عام وخاص بود.
پیام مقام معظم رهبری در سوگ رحلت این اسطوره ی دیانت و شجاعت بیانگر جایگاه فقهی واجتماعی این فقیه بزرگ بود كه در طول حیاتش در خدمت به حوزه ، آرمانهای انقلاب، دفاع و حمایت از ولایت و توسعه كهگیلویه وبویراحمد تلاشی ماندگار و فراموش نشدنی داشت.
اینك به پاس سال ها خدمات پدرمعنوی كهگیلویه وبویراحمد زنده یاد آیت الله سیدكرامت الله ملك حسینی ، عصر روز پنچشنبه هفته جاری مراسم دومین سالگرد عروج ملكوتی آن فقیه عالیقدر در مصلی امام خمینی (ره) یاسوج برگزار خواهد شد تا بار دیگر دوستداران ولایت، مقام شامخ این پیرسفر كرده قبیله معنویت را گرامی بدارند.

* زندگی نامه آیت الله ملك حسینی
سید كرامت الله ملك حسینی در سال ۱۳۰۳ در خانواده‌ای متدین و اهل علم در روستای گوشه از توابع شهرستان بویراحمد متولد شد.
وی تحصیلات ابتدایی را در همانجا آغاز كرد و سپس به شیراز رفت و با توجه به علاقمندی وافر به فراگیری علوم دینی، ادبیات عرب را خدمت پدرش از علمای برجسته آن زمان آموخت.
در سال‌های تحصیل علوم دینی از محضر اساتیدی چون فیلسوف بزرگ حكیم احمد دارابی، مرحوم آیت الله آقامیرزا عبدالكریم حائری یزدی بهره برد.
وی در سال 1325 به قم رفت و شاگرد اساتیدی چون آیت الله بروجردی، آیت الله خوانساری،‌ امام خمینی (ره) بود و تقریرات امام را به رشته تحریر درآورد و در سال 1340 به درجه اجتهاد نایل آمد.
آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی از سال ۴۱ در كنار امام به مبارزات سیاسی پرداخت و در حمله به فیضیه مجروح شد و همواره تحت مراقبت و كنترل بود.
وی در سال 1352 دستگیر شد ولی بدنبال اعتراضات مردم شیراز و عشایر كهكیلویه و بویراحمد بعد از دو روز آزاد شد.
بعد از پیروزی انقلاب در نامه‌ای از طرف امام مسئولیت عشایر منطقه به عهده ایشان قرار گرفت.
آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی كه از اعضای خبرگان استان كهكیلویه و بویراحمد بود، ۱۲ آبان ۱۳۹۱ به دلیل عارضه جسمی در شیراز درگذشت.
6162
مظفر عدالت نسب