۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۰۴
کد خبر: 81825454
T T
۰ نفر

كشف تجمعي از كهكشان هاي دور دست

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۰۴
کد خبر: 81825454
كشف تجمعي از كهكشان هاي دور دست

تهران-ايرنا- گروهي از ستاره شناسان موفق به كشف تجمع بزرگي از كهكشان هاي دور دست شدند.

به گزارش گروه علمي ايرنا از خبرگزاري يونايتدپرس، اين تجمع كه از هزاران كهكشان تشكيل شده و در فاصله 8.5 ميليارد سال نوري قرار دارد، بزرگترين ساختار كيهاني محسوب مي شود كه محققان در چنين مسافت دوري كشف كرده اند.
اين كهكشان ها كه از ميلياردها ستاره تشكيل شده اند، به واسطه قدرت جاذبه نزديك يكديگر قرار دارند و محققان با استفاده از تلسكوپ هاي وايز WISE و اسپيتزر Spitzer ناسا موفق به كشف اين خوشه كهكشاني قديمي شدند.
تجهيزات ياد شده با استفاده از مادون قرمز مي توانند طول موج دوردست ترين خوشه هاي كيهاني را در ميان انبوه اشعه هاي نزديكتر تشخيص دهند.
تلسكوپ وايز WISE مي تواند وسيع ترين تصاوير از كيهان را بگيرد و اسپيتزر Spitzer به دانشمندان در موقعيت يابي دوردست ترين و بزرگترين ساختارها كمك مي كند.
محققان اين خوشه غول پيكر را Massive Overdense Object (MOO) J1142+1527 ناميدند.
اين خوشه با توجه به مدت زمان طولاني رسيدن نور آن به زمين، به ستاره شناسان كمك مي كند تا نگاهي اجمالي به گذشته داشته باشند-- بازگشت 8.5 ميليارد ساله به يك جهان تقريبا جوان.
براساس اين گزارش، محققان كه همواره در صدد يافتن سرنخ هايي در مورد چگونگي تكامل جهان هستند، با كشف اين خوشه و ساير خوشه هاي شبيه به آن مي توانند به چنين سرنخ هايي دست يابند.
جزئيات مربوط به اين خوشه جديد كهكشاني در مجله Astrophysical Journal Letters منتشر شده است.
علمي**2038**2017
۰ نفر