۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۸:۵۹
کد خبر: 81827837
T T
۰ نفر
بیمه روستائیان و عشایر مازندران به بخش خصوصی سپرده می شود

ساری - ایرنا - مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران از واگذاری فعالیت های این بیمه به بخش خصوصی خبرداد و علت این اقدام را تسهیل در انجام امور بیمه ای روستائیان اعلام كرد .

علی قمی روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت : دانش آموختگان رشته های مرتبط از قبیل كامپیوتر ، مدیریت بازرگانی و حسابداری با سابقه فعالیت در زمینه بیمه می توانند به عنوان متقاضی راه اندازی دفاتر بیمه روستاییان و عشایر در مازندران اقدام كنند .
وی از علاقه مندان اخذ مجوز فعالیت بیمه روستایی و عشایری در مازندران خواست تا با مراجعه به صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر استان ثبت نام كنند و پس از آن مراحل اداری برای كار را انجام دهند .
مدیر بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مازندران گفت : هم اكنون دهیاری ها به صورت متمركز كارهای لازم را برای ثبت نام ، جمع آوری و ارسال مدارك روستاییان متقاضی بیمه روستائی و عشایری انجام می دهند .
وی با اشاره به اینكه در حال حاضر بیش از 200 دهیاری مازندران كار بیمه روستائیان و عشایر را انجام می دهند ، افزود : مشغله كاری دهیاران و مشكلات روستائیان برای دسترسی به آنها سبب ایجاد تا متقاضیان برای ثبت نام و انجام امور بیمه ای بی انگیزه شوند .
قمی ابراز امیدواری كرد كه با سپرده بیمه روستایی و عشایری به بخش خصوصی ، آمار افراد تحت پوشش این بیمه افزایش یابد .
براساس آمارهای رسمی هم اكنون 60 هزار نفر در مازندران زیر پوش بیمه اجتماعی روستایی و عشایری هستند.
مدیر بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر مازندران رتبه این استان را از لحاظ آمار افراد زیر پوشش در میان استان های كشور بیست و هفتم اعلام كرد و گفت : این در حالی است كه 45 درصد از جمعیت سه میلیون و یكصد هزار نفری مازندران روستائی هستند .
وی علت اصلی در استقبال كم روستائیان از این بیمه را آگاه نبودن و ناآشنایی آنان با اهداف این نوع بیمه برشمرد و افزود : با بررسی های صورت گرفته مشخص شده است بسیاری از روستائیان مازندران با این بیمه آشنا نیستند .
او تاكید كرد : جلوگیری از مهاجرت روستائیان ، ارتقای سطح زندگی مادی و معنوی آنان ، تعدیل سطح زندگی جمعیت روستایی و شهری ، ایجاد درآمد پایدار برای روستائیان و كاهش فاصله طبقاتی از جمله دستاوردهای اجرای این نوع بیمه است .
طبق قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی و اصلاحیه آن تمامی جمعیت بالای 18 سال عشایر و روستائی كشور می توانند در صندوق بیمه اجتماعی روستائیان عضو شوند .
ساكنان دائمی روستاها، روستائیان ساكن در شهرها و دارای زمین در روستا، رانندگان حمل و نقل باربری و نظام مهندسی و كشاورزی از جمله جامعه هدف این بیمه هستند.
2096/1654