به گزارش ایرنا حسن محمدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران خراسان شمالی اظهار كرد: استاندارد فضای ورزشی طبق تعریف برنامه چهارم توسعه یك متر مربع است.
وی علت اصلی این كمبود را نبود اعتبارات و منابع مورد نیاز عنوان كرد و افزود: متاسفانه نتوانسته ایم طبق برنامه پیش برویم و از برنامه های هدفگذاری شده خیلی فاصله داریم.
این مسوول اظهار كرد: هم اكنون 800 پروژه نیمه تمام ورزشی در سطح كشور داریم كه با پایان رسیدن این طرح ها سرانه ورزشی هر دانش آموز به 2.2 دهم متر مربع می رسد.
وی با بیان اینكه هم اكنون نیازهای در خصوص فضاهای ورزشی مدارس زیاد است گفت: برای رسیدن به هدف باید تلاش ها مضاعف شود.
معاون فعالیتها و فضاهای ورزشی دفتر تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش افزود: هم اكنون سه هزار فضای ورزشی دانش آموزی در اختیار آموزش و پرورش است.
محمدی افزود: علاوه بر كمبود فضاهای ورزشی در سالن های ورزشی دانش آموزی كمبود امكانات و تجهیزات نیز وجود دارد.
وی اظهار كرد: برای حفظ و نگهداری این فضاها نیز با كمبود اعتبار مواجه هستیم.
وی برمشاركت مردمی تاكید كرد و گفت: همچنین باید نهادها و ارگان های مختلف در این زمینه كمك كنند تا در فعالیت های ورزشی به حد مطلوبی برسد.
وی از ایجاد كانون های درون مدرسه ای نیز خبر داد و گفت: هدف از تشكیل این كانون ها مشاركت اولیای دانش آموزان در مدرسه است.
وی افزود: در سال گذشته اولیای دانش آموزان در المپیادهای درون مدرسه ای به ارزش 210 میلیارد ریال در زمینه فعالیت های ورزشی به آموزشگاه ها كمك كردند و پیش بینی شده است كه ارزش این كمك ها در سال جاری به بیش از 500 میلیارد ریال برسد.
معاون فعالیتها و فضاهای ورزشی دفتر تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش به طرح صبا نیز اشاره ای كرد و گفت: اجرای این طرح نیز به علت كمبود فضاها و امكانات ورزشی از حالت اجباری خارج شده اما تعطیل نشده است.
محمدی افزود: در این طرح برای هر مقطعی یك رشته ورزشی در نظر گرفته شده بود اما امكانات جوابگوی اجرا نبود.
3007/ 6042
بجنورد- ایرنا- معاون فعالیتها و فضاهای ورزشی دفتر تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه مفید فضای ورزشی هر دانش آموز در كشور تنها دو دهم متر مربع است.