به گزارش ايرنا، در ماه هاي اخير برخي اعضاي شوراي اسلامي شهر مشهد خواستار شفاف سازي ميزان دريافتي مديران، معاونان و كاركنان شهرداري شده اند ولي به اذعان آنها هنوز پاسخ روشني از سوي مديريت شهري دريافت نكرده اند.
اين امر امروز نيز يكي از مهمترين حاشيه هاي جلسه علني شوراي اسلامي شهر مشهد بود و اعضاي اين شورا نظرات متفاوتي در اين باره ارائه كردند.
عضو كميسيون حمل و نقل و ترافيك شوراي اسلامي شهر مشهد در اين باره گفت: ميانگين دريافتي حدود 90 مدير فعلي شهرداري مشهد اعم از مديران، مشاوران و معاونان نسبت به ميانگين دوره سوم فعاليت شوراي اسلامي اين شهر حدود دو برابر شده است.
محمد رضا ديمه كار افزود: يك سال است كه تقاضا داده ايم اعداد و ارقام پرداختي كاركنان و مديران شهرداري را مستند به اعلام كنند ولي طي اين مدت هيچ مستنداتي در اين زمينه دريافت نكرده ايم.
وي اظهار كرد: با پيگيري هاي انجام شده، حسابرس شوراي اسلامي شهر حدود سه هفته قبل در جلسه هماهنگي شورا اعداد و ارقامي را به صورت شفاهي اعلام كرد ولي تاكنون اعداد و ارقامي از دريافتي ها به صورت مستند و مكتوب دريافت نشده است.
ديمه كار با بيان اينكه اعلام شفاهي ارقام قابل استناد نيست گفت: به محض دريافت كتبي ميزان دريافتي ها بايد به مردم اطلاع رساني شود.
وي ادامه داد: البته اين مهم براي برخي غيرقابل قبول است و استدلال مي كنند كه اگر مردم از ميزان دريافتي مديران شهري آگاه شوند اعتراض خواهند كرد.
ديمه كار با بيان اينكه حقوق كاركنان و مديران شهري از جيب مردم پرداخت مي شود افزود: در صورتيكه مردم ميزان دريافتي ها را قبول كردند ما هم اعتراضي نخواهيم داشت.
وي با تاكيد بر اينكه مردم پشتوانه شورا هستند و بايد با آن ها صادق بود گفت: به عنوان عضو شوراي اسلامي خواهان ارائه آمار در زمينه ميزان دريافتي مديران و معاونان شهرداري هستم.
وي اظهار كرد: رشد حقوق سالانه كاركنان دولت بين 15 تا 20 درصد است چرا بايد مديران شهرداري از رشد چند برابري حقوق برخوردار باشند ؟
وي گفت: در دو سال گذشته حقوق مديران و معاونان شهرداري بايد 32 تا 35 درصد افزايش مي يافت در صورتيكه افزايش حقوق آنان حدود 75 درصد بوده است.
* مديران كارآمد شهري با حقوق 50 ميليون ريال در شهرداري باقي نمي مانند
رئيس شوراي اسلامي شهر مشهد نيز در اين باره به خبرنگاران گفت: رسانه اي كردن ميزان حقوق كاركنان شهرداري به نفع شهر و شهرداري نيست زيرا ممكن است با اعتراض مردم روبرو شويم.
محسن انتظاري هروي افزود: بودجه عمراني شهرداري مشهد حدود 30 هزار ميليارد ريال و معادل سه برابر بودجه عمراني خراسان رضوي است و اين بودجه را بايد به دست مديران كارآمد و توانا سپرد.
وي اظهار كرد: اگر هنر مديران شهري نبود اين بودجه در اين حد قابل افزايش نمي بود.
انتظاري گفت: اگر اعلام كنيم سقف حقوق مديران شهرداري 50 ميليون ريال است، هيچ مديري در شهرداري باقي نمي ماند.
وي ضمن امتناع از اعلام حداكثر حقوق دريافتي مديران و معاونان شهرداري مشهد اظهار كرد: فاصله بين مدير و كارشناسان نبايد زياد شود ولي مديران كارآمد را بايد حفظ كرد.
وي ادامه داد: پرداختي كاركنان و مديران شهري بر اساس پرداخت كارگزيني و منطبق بر قانون است ولي از دوره مديريت شهري قبلي موضوع كارانه به عنوان بخشي از حقوق مطرح بوده كه حد و ضوابط آن از اختيارات شهردار است.
انتظاري با بيان اينكه ممكن است در پرداخت كارانه ها يكسان سازي انجام نشده باشد گفت: از طريق مديريت حسابرسي شورا تمام دريافتي هاي سال گذشته همه مديران و معاونان بررسي و به شورا گزارش شده است.
وي افزود: اين گزارش با گزارش ارائه شده توسط شهرداري منطبق بود و تنها يك تفاوت در اين گزارش مشهود بود.
رئيس شوراي اسلامي شهر مشهد اظهار كرد: طيق مصوبه شورا در بودجه سال گذشته مديران عامل سازمان ها نبايد ماهانه بيش از 60 ميليون ريال دريافت كنند كه طبق گزارش هاي ارائه شده مواردي بود كه بيشتر از اين مبلغ دريافت كرده اند و در اين زمينه از شهردار خواستيم پاسخگو باشد.
وي ادامه داد: عدالت به معناي كم كردن نيست بلكه هر چيزي بايد در جايگاه خود درست عمل شود.
* پرداخت حقوق 160 ميليون ريالي به معاونان شهردار مشهد
نايب رئيس كميسيون حمل و نقل و ترافيك شوراي اسلامي شهر مشهد نيز در اين زمينه به خبرنگاران گفت: مديران شهرداري در ارتباط با حقوق كاركنان و مديران طي دو سال گذشته گزارش هاي متفاوتي ارئه كرده اند.
جواد ستاري با تاكيد بر شفاف سازي اين موضوع افزود: فاصله بسيار بين حقوق كاركنان و مديران و معاونان شهري وجود دارد.
وي با بيان اينكه حداقل حقوق كاركنان شهرداري مشهد حدود 12 ميليون ريال و حداكثر آن حدود 160 ميليون ريال است اظهار كرد: اين فاصله بايد معقول شود.
ستاري گفت: نه تنها بين حقوق كاركنان و مديران شهرداري تفاوت وجود دارد بلكه بين حقوق شهرداران و معاونان آنان نيز تفاوت زياد وجود دارد.
وي ادامه داد: وقتي تفاوت زياد بين حقوق كارمندان و مديران باشد، نااميدي و از بين رفتن انگيزه در كاركنان ايجاد مي شود.
عضو شوراي اسلامي شهر مشهد ادامه داد: مديران شهرداري خلاف ضوابط و قواعد نسبت به افزايش حقوق خود اقدام كرده اند.
* خلاف قانون به احدي پرداخت نشده است
سيد صولت مرتضوي شهردار مشهد نيز در اين زمينه در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر تاييد يا رد اين ميزان تفاوت پرداختي بين كاركنان و مديران شهري فقط به اين جمله كه 'در شهرداري خلاف قانون به احدي پرداخت نشده است ' بسنده كرد و به سرعت از جمع خبرنگاران خارج شد.
كلانشهر سه و نيم ميليون نفري مشهد داراي 13 منطقه و 44 ناحيه شهرداري است و افزون بر 10 هزار كارمند دارد.
شهرداري مشهد علاوه بر مديريت و نظارت عالي بر شهرداران مناطق 13 گانه اين شهر هشت معاونت شامل حمل و نقل و ترافيك، خدمات شهري، فرهنگي و اجتماعي، فني و عمراني، شهرسازي و معماري، برنامه ريزي و توسعه، مالي و اداري، معاونت اقتصادي و همچنين تشكيلات مشاور و رييس حوزه شهردار را به عنوان زيرمجموعه خود دارد./4
7505 / 6053
مشهد- ايرنا- تفاوت بسيار حقوق مديران و معاونان شهرداري مشهد با كاركنان آن از مباحث مهم ماه هاي اخير است كه هريك از مديران شهري و اعضاي شوراي اسلامي شهر مشهد آن را تاييد يا رد مي كنند.