خبر فوری: رفع فیلترینگ

۲۸ آبان ۱۳۹۴، ۲۲:۰۰
کد خبر: 81845869
T T
۰ نفر
موانع قانونی استفاده از انرژهای نو در تولید برق برداشته شد

مشهد- ایرنا- رئیس كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از برداشته شدن موانع قانونی استفاده از انرژی های نو یا تجدیدپذیر مانندخورشیدی و بادی برای تولید برق در كشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی مروی پنجشنبه شب در مراسم پایانی هجدهمین كنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق در مشهد افزود: در حالی كه استفاده از نیروگاه های برق آبی در دنیا منسوخ شده است هنوز بخش عمده ای از برق كشور توسط این نوع نیروگاه ها تولید می شود.
وی گفت: با توجه به ظرفیت های بالقوه انرژی های نو در كشور باید تولید برق در این بخش انجام گیرد.
وی با اشاره به دستاورهای كمیسیون انرژی مجلس برای بهترین بهره برداری از صنعت برق اظهار كرد: اصلاح قوانین و ایجاد قوانین جدید در حوزه هایی كه روند تولید برق را اصلاح و منجر به استفاده از انرژی های نوین برای تولید برق می كند اولویت كار اعضای این كمیسیون است.
مروی تصویب قانون رفع موانع تولید و قانون حمایت از صنعت برق كشور را از بزرگترین دستاوردهای این كمیسیون ذكر و بیان كرد: از این پس هیچ مانع قانونی برای استفاده از انرژی های نو در زمینه تولید برق و بهره گیری مطلوب از ظرفیت های این بخش در نقاط مختلف كشور وجود ندارد.
وی افزود: امروزه اقتصاد از حالت صنعتی به سوی اقتصاد اطلاعاتی و دیجیتالی در حركت است كه اهمیت برق را در این بخش به خوبی روشن می كند.
وی گفت: تحقیقات نشان می دهد كه در سال 2020 حدود 25 میلیارد شیء مختلف به اینترنت متصل می شود كه اتصال آنها نیاز به انرژی برق دارد.
نماینده مردم فیروزه و نیشابور در مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: در دوران پساتحریم حضور دانشگاهیان و جوانان تحصیلكرده همراه با جذب سرمایه گذاران خارجی و استفاده از توان شركتهای داخلی كه در دوران تحریم به توانمندی خوبی دست یافته اند باید در اولویت قرار گیرد.
وی ادامه داد: با بهره گیری از ظرفیت های مزبور و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی می توان انقلابی در صنعت كشور ایجاد كرد و مجلس هم زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی، بودجه های بدون نفت، جدایی از درآمدهای نفت، جلوگیری از خام فروشی و ایجاد اقتصاد متنوع خواهد بود.
رئیس شورای سیاستگذاری كنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق افزود: این كنفرانس با اهداف كارآفرینی و توفیق در محیط كسب و كار، ارائه نوآوریها و خلاقیت های دانشجویان در صنعت برق كشور و مسائل مربوط به تقویت ارتباط صنعت با دانشگاه با حضور 650 استاد و دانشجو از سراسر كشور برگزار شد.
مروی گفت: هشت كارگروه تخصصی از سال گذشته بستر برگزاری این كنفرانس را برای نخستین بار در یكی از دانشگاه های پیام نور كشور فراهم كردند و دستگاه های اجرایی از جمله كمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، سندیكای برق و شركت شهرك های صنعتی نیز آنها را همراهی نمودند.
وی بیان كرد: در این كنفرانس سه روزه 9 كارگاه صنعتی با حضور اساتید بزرگ برق از سازمان های دولتی و دانشگاه ها و كشورهای چین و آلمان تشكیل و 375 مقاله از سوی دانشجویان ارائه شد كه این كارگاه ها موفق به دریافت پنج گواهینامه معتبر شدند.
هجدهمین كنفراس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران از 26 تا 28 آبان با تلاش بانك صادرات و دانشگاه پیام نور مشهد در این شهر برگزار شد.
7489 / 6053