۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳
کد خبر: 81853432
T T
۰ نفر
معاون استاندار: اقتصاد آذربايجان غربي نبايد تنها بر كشاورزي متكي باشد

اروميه- ايرنا- معاون سياسي و امنيتي استانداري آذربايجان غربي گفت: اقتصاد استان نبايد تنها بر كشاورزي متكي باشد چرا كه اين امر مغاير با اهداف توسعه پايدار است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، عليرضا رادفر روز چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان استان افزود: امروزه در كنار توسعه صنعتي، كشاورزي و تجارت، توجه به صنعت ورزش و ورزش صنعتي در جهت توسعه و شكوفايي اقتصادي يك ضرورت است.
وي اظهار كرد: تك قطبي بودن اقتصاد استان آذربايجان غربي با محوريت كشاورزي بر خلاف اهداف توسعه اقتصادي استان است چرا كه توسعه زماني اتفاق مي افتد كه تمامي ظرفيت هاي جامعه در نظر گرفته شود.
وي بيان كرد: تا زماني كه در بخش كشاورزي با همان روش هاي سنتي عمل كرده و از روش هاي و فناوري روز دنيا غفلت كنيم، نمي توان ادعاي رشد و توسعه كشاورزي را داشت.
وي ادامه داد: هدر رفت آب در حوزه كشاورزي و مصرف بي رويه آب در توليد محصولات از مهمترين مشكلاتي است كه بايد مورد توجه مسئولان و كشاورزان استان قرار گيرد.
رادفر اضافه كرد: آمايش سرزمين در اين استان علمي نيست و كشاورزان به صورت سليقه اي اقدام به توليد محصولات خود مي كنند و اين امر مشكلات فراواني را در حوزه مديريت آب و بازار محصولات كشاورزي ايجاد كرده است.
وي توسعه پايدار و استفاده از همه ظرفيت ها را از برناهه هاي مهم كشورهاي توسعه يافته عنوان كرد و گفت: لازمه اين امر در كشور ما شناسايي جوانان مستعد و بهره مندي از طرح هاي كارآفريني در حوزه ورزش و اقتصاد ورزشي است.
وي اظهار كرد: در كشور ما بهره گيري از پايان نامه هاي علمي و تحقيقاتي دانشجويان و تبديل آنها به طرح هاي كاربردي و عملي مغفول مانده است.
وي افزود: برگزاري همايش هاي علمي و تخصصي و جذب مقالات برتر علمي، راهكار بسيار مناسبي در جهت رسيدن به ايده هاي نو و آخرين يافته ها و داشته هاي علمي و يكي از راههاي مهم رسيدن به توسعه پايدار مبتني بر تبديل ايدهاي برتر به فن آوري و تكنولوژي روز جهان محسوب مي شود.
وي در ادامه با اشاره به تصويب كليات طرح برگزاري نخستين همايش ملي جوانان و كارآفريني هاي نوين در استان بيان كرد: براي برگزاري اين همايش علمي پس از بررسي هاي بيشتر كارشناسي در خصوص زمان و مكان آن در جلسه بعدي تصميم گيري مي شود.
هوشنگ عطاپور مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: با تشكيل كميته اقتصادي ـ اجتماعي ستاد ساماندهي امور جوانان استان اقدامات قابل توجهي در جهت احصاء مشكلات جوانان و بهره گيري از نظرات مديران، اساتيد دانشگاهي، كارآفرينان و فعالان اقتصادي انجام شده است.
وي اظهار كرد: بر اساس بررسي انجام شده مهمترين مشكل جوانان موضوع اشتغال و در كنار آن مشكلاتي همچون مسكن و ازدواج، تحصيل، مهارت آموزي، اوقات فراغت، ارتباط نداشتن جامعه و دانشگاه و ضعف در شناخت دانشجويان از پارك علم و فن آوري است.
عطاپور گفت: آشنا نبودن فارغ التحصيلان دانشگاهي با كارآفرينان، به روز نبودن تكنولوژي هاي بخش صنعت، نداشتن همكاري و تعامل لازم بين كارآفرينان و مديران و استفاده نكردن جوانان از تجربيات بالاي كارآفرينان از اهم مشكلاتي است كه موجب فراهم نشدن فرصت هاي شغلي براي جوانان مي شود.
وي بيان كرد: ايجاد بنگاه هاي اقتصادي زود بازده و ايجاد تعامل لازم جوانان و سازمان فني و حرفه اي در ارائه مهارت هاي مورد نياز استان به نسبت نيازهاي جامعه از ديگر مواردي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
عبدالله چمن گلي مدير كل ورزش و جوانان آذربايجان غربي نيز در اين جلسه گفت: ادغام سازمان ملي جوانان و تربيت بدني كار بسيار نامبارك و غيركارشناسانه بود كه موجب تعطيلي فعاليت سمن هاي مردم نهاد شد.
وي اظهار كرد: هم اكنون از 96 سمن تشكيل شده تنها 18 سمن در آذربايجان غربي فعال بوده و تمام تلاش اين اداره كل افزايش فعاليت كيفي و كمي اين سمن است.
وي از برگزاري 300 عنوان برنامه در هفته جوان و 67 عنوان برنامه به مناسبت هفته ازدواج ابراز رضايتمندي كرد و افزود: كيفي سازي اين برنامه به طوري كه آثار مثبت و تاثيرگذاري در سطح جامعه داشته باشد، در دستور كار قرار دارد.
به گزارش ايرنا، سيزدهمين ستاد ساماندهي امور جوانان يكي از مهمترين جلسات در سياست گذاري، تصميم‌ گيري و رسيدگي به مسائل و مشكلات جوانان استان در محل سالن كنفرانس استانداري آذربايجان غربي برگزار شد.
در اين جلسه كليات طرح برگزاري همايش ملي جوانان و كارآفريني نوين در آذربايجان غربي مورد تصويب اعضاي ستاد ساماندهي امور جوانان استان قرار گرفت.ك3
7126/1905