به گزارش ايرنا ،علي نريماني عصر روز چهارشنبه در نخستين كرسي آزاد انديشي با موضوع حقوق بشر از منظر اسلام و غرب در دانشگاه محقق اردبيلي افزود: ارزش هاي مطرح در غرب در حوزه حقوق بشر به به درد كشورهاي مسلمان نمي خورد و مبناي حقوق بشر اسلامي توحيد است.
وي اظهار كرد: پايه حقوق بشر غربي بر اساس تفكر اومانيستي استوار است و بر اين اساس به انسان با نگاه مادي و منفعت طلبي نگريسته مي شود.
وي بيان كرد: انسان از منظر غرب به دنبال خواسته هاي نفساني است اما از ديدگاه كشورهاي اسلامي، انسان داراي ماهيت و با ارتباطي وحياني به خداوند متصل است.
نريماني ادامه داد: انديشه تقابل با حقوق بشر اسلامي از زمان ايجاد سازمان هاي بين المللي در غرب به وجود آمده است.
نعيم راثي زاده از ديگر استادان دانشگاه محقق اردبيلي نيز در اين نشست گفت: بر اساس سنگ نوشته هاي قديمي به دست آمده، تاريخچه نخستين مباحث حقوق بشر به دوران قبل از ميلاد بر مي گردد.
وي افزود: اعلاميه جهاني حقوق بشر سازمان ملل با حقوق بشر اسلامي تفاوت هاي اساسي دارد و اومانيستي يا فمنيستي بودن نگاه غرب به انسان، عدم لحاظ واژه خدا و بعد اخروي در زندگاني بشر در حقوق بشر تعريف شده در غرب از جمله اين تفاوت هاست.
سرگرد صادق عين الهي مسوول دفتر حمايت حقوقي از ايثارگران در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبيل هم در اين نشست، برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي را در اصلاح و هدايت تفكر پويا و جوياي دانشگاهيان موثر دانست.
وي بر استفاده از استادان متعهد و صاحب نظر در روشنگري بح هاي مطرح در خصوص حقوق بشر تاكيد كرد.
7124/6016
استاد دانشگاه محقق اردبيلي
قدرت هاي جهاني براي تغيير معيار حقوق بشر از نفوذ خود استفاده مي كنند
۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۸:۱۰
کد خبر:
81854090
اردبيل - ايرنا - استاد دانشگاه محقق اردبيلي گفت: قدرت هاي جهاني براي تعريف و تغيير معيارهاي حقوق بشر مدنظر خود از نفوذ و تاثير بر ديگر كشورها استفاده مي كنند.