علاء الدين كريمي روز سه شنبه در كارگروه امور بانوان و خانواده استانداري زنجان با اشاره به اينكه كانون اصلاح و تربيت از زندان مركزي جدا و به محل جديد در شهرك بهارستان انتقال يافته است افزود: اين مجموعه با هدف نگهداري مجرمين و معتمدين با ظرفيت 15 نفر ايجاد شده است.
وي اظهار كرد: نبود طبقه بندي مددجويان زير 18 سال با توجه به سن، نوع جرم و روحيات از جمله مشكلات موجود در اين سازمان است.
مديركل زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي استان زنجان گفت: سرقت، جرائم ضد عفت و اخلاق، جرائم ضد اشخاص، جرائم ضد آسايش، موادمخدر و جعل از جمله جرائم موجود در خصوص حضور افراد و محكومان در كانون هاي اصلاح و تربيت است.
كريمي ادامه داد: اجراي مستمر دوره هاي آموزشي با استفاده از مربيان مجرب، عقد تفاهم نامه با همكاري حلال احمر، برگزاري دوره هاي آموزشي در حوزه احكام و قرآن و كلاس هاي عقيدتي از جمله اقدامات اجرايي در كانون اصلاح و تربيت و اندرزگاه نسوان است.
وي يادآورشد: زندان هاي بزرگ توسط مامورين انتظامي و كانون هاي اصلاح و تربيت توسط مربيان اداره مي شوند.
مديركل زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي استان زنجان گفت: بر اساس پژوهش هاي انجام شده بدسرپرستي، بي سرپرستي، خانواده هاي طلاق و وجود فقر از جمله زمينه هاي تاثيرگذار در بزه نوجوانان زير 18 سال است.
كريمي افزود: در شرايط عادي ميزان بازگشت محكومان آزاد شده به زندان 25 درصد است در حاليكه با اجراي طرح مراقبت هاي خروج از زندان اين ميزان به دو درصد كاهش پيدا مي كند.
7318/6085
زنجان - ايرنا - مديركل زندان ها و اقدامات تاميني و تربيتي استان زنجان گفت: سرقت، جرائم ضد عفت و اخلاق، جرائم ضد اشخاص، ضد آسايش، موادمخدر و جعل از مهمترين علل حضور نوجوانان در كانون اصلاح و تربيت اين استان است.