دكتر محمدحسن درخشان روز شنبه همزمان با 'روز داوطلب'در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هر داوطلب سلامت 40 خانوار در همسایگی محل سكونت خود را زیر پوشش دارد و به صورت افتخاری آموزشهای بهداشتی و درمانی را به آنان ارائه می كند.
وی بیان كرد: بانوان علاقه مند در برنامه های پیشگیری از بیماریها، خودمراقبتی و توانمندسازی سلامت جامعه مشاركت فعالی دارند.
مدیر توسعه شبكه بهداشت دانشگاه علوم پزشكی مشهد ادامه داد: دو و نیم میلیون نفر از ساكنان مناطق شهری، روستایی و عشایر زیر پوشش جمعیت دانشگاه علوم پزشكی مشهد آموزشهای بهداشتی داوطلبان سلامت را فرا می گیرند.
وی تعداد داوطلبان سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشكی مشهد را بیش از 13 هزار نفر عنوان و بیان كرد: این تعداد در 276 پایگاه بهداشتی و 663 خانه بهداشت برای ترویج مفاهیم سلامت و توانمندسازی افراد در جهت حفظ و ارتقاء سلامت جامعه تلاش می كنند.
درخشان گفت: اجرای طرح داوطلبان سلامت در خراسان رضوی از سال 1372 به منظور گسترش مراقبتهای بهداشتی و ارتقا سلامت دنبال می شود.
وی افزود: داوطلبان سلامت هفته ای حداقل دو ساعت آموزشهای مربوطه را توسط مربیان آموزشی بر اساس پروتكلهای وزارت بهداشت فرا می گیرند و با زبان ساده به خانوارهای زیر پوشش خود انتقال می دهند.
مدیر توسعه شبكه بهداشت دانشگاه علوم پزشكی مشهد موضوعهایی همچون سلامت كودكان، سلامت خانواده، سلامت جامعه، آشنایی با بیماریهای شایع و مصرف منطقی دارو را از جمله مباحث آموزشی داوطلبان سلامت برای جمعیت زیر پوشش برشمرد.
پنجم دسامبر برابر با 14 آذر ماه 'روز جهانی داوطلب' نامگذاری شده است.
3027/1858
مشهد- ایرنا- مدیر توسعه شبكه بهداشت دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: بانوان 98 درصد از داوطلبان سلامت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه را در خراسان رضوی تشكیل می دهند.