میرعلی رحیمی زاد در جلسه كمیته گردشگری این شهرستان گفت: غذاهای بومی و گاه منحصر به فرد این شهرستان از جمله كته سنتی، آبگوشت جوجه و خشیل قابلیت طرح در جشنواره های گردشگری را دارد و تاكنون در احیا و معرفی این داشته ها اغفال شده است.
وی طرح و معرفی ظرفیت های بومی محلی و گردشگری گرمی مغان را در تدوین طرح جامع گردشگری این شهرستان به منظور جذب سرمایه گذار خواستار شد.
به گزارش روز یكشنبه ایرنا از روابط عمومی فرمانداری گرمی مغان، وی از برنامه ریزی برای برگزاری جشنواره سواركاری در منطقه نمونه گردشگری گیلارلوی گرمی در اردیبهشت ماه سال آینده خبر داد و همكاری ادارات مرتبط را در برگزاری آن ضروری دانست.
رحیمی زاد ادامه داد: محله قلعه باشی گرمی به عنوان قدیمی ترین منطقه مسكونی این شهر به لحاظ ارتفاع قابل توجه، امكان نصب تله كابین و ارتباط با بلندی های كوتول گرمی را دارد و از سرمایه گذار بخش خصوصی علاقمند به این كار حمایت می شود.
قادر دهقان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گرمی مغان نیز در این جلسه از تلاش برای ثبت آیین های شبیه خوانی روستای گیلارلو و شام غریبان گرمی كه با قدمتی بیش از 100 سال به ترتیب در روز اربعین و شب عاشورای حسینی برگزار می شود خبر داد.
علی عزیزی رییس اداره ورزش و جوانان گرمی مغان نیز در این نشست گفت: برای برگزاری مسابقات فوتبال ساحلی در حاشیه دریاچه گیلارلو به عنوان بخش جنبی جشنواره سواركاری گیلارلو در سال آتی تلاش می شود.
میرمحمد سیدهاشمی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی نیز از تلاش این دانشگاه برای معرفی مفاخر علمی، فرهنگی و ادبی این شهرستان خبر داد.
سیدمحمد ابراهیمی محقق و مولف كتاب پژوهشی بر جغرافیای مغان هم در این جلسه گفت: گرمی مغان، موزه آثار باستانی دوره 500 ساله اشكانیان است و آثار مكشوفه از این شهرستان در موزه های خارجی و داخلی به نمایش گذاشته شده است.
گرمی مغان با مناطق گردشگری بكر در شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
7124/6016
در طرح جامع گردشگری گرمی پیش بینی می شود
غذاهای بومی جایگزین فست فودها
۱۵ آذر ۱۳۹۴، ۹:۱۵
کد خبر:
81866612
اردبیل - ایرنا - فرماندار گرمی مغان در تدوین طرح جامع گردشگری این شهرستان بر معرفی غذاهای بومی و محلی به جای فست فودها تاكید كرد.