۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۲۸
کد خبر: 81870807
T T
۰ نفر
نامه رهبري به جوانان غربي شامل محورها و ابعاد مهمي است

تهران - ايرنا - رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: قريب به 10 ماه از انتشار نخستين نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربي مي‏گذرد كه معظم له نامه دوم خود را به جوانان غربي نوشتند، نامه اي كه شايد حجم اندكي دارد اما شامل محورها و ابعاد مهم و مختلفي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي ارتش، حجت السلام والمسلمين سيدمحمدعلي آل هاشم در جمع كاركنان پايور و دانشجويان وظيفه مركز آموزش 02 نيروي زميني ارتش ضمن عرض تسليت به مناسبت فرارسيدن ايام رحلت نبي مكرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبي(ع) و امام رضا(ع) به تشريح اهداف و محورهاي نامه دوم مقام معظم رهبري(مدظله العالي) به جوانان غربي پرداخت و افزود: اين نامه نه تنها براي جوانان غربي بلكه براي جوانان تمام دنياست.
وي با بيان اينكه زمينه مشترك نگارش هر دو نامه «تروريسم در فرانسه» است، ادامه داد: نامه دوم رهبر معظم انقلاب مانند نامه اول زماني نوشته شد كه فرانسه شاهد وقوع حادثه تروريستي بود، حادثه اي كه در آن موجي از تفكرات ضد اسلامي و اسلام‏هراسي در غرب به خصوص در اروپا ايجاد شد و رهبر معظم انقلاب تنها دو هفته بعد از اين اتفاق تروريستي، در نامه‏اي خطاب به جوانان اروپا و آمريكاي شمالي، ارائه تصويري ترسناك از دين مبين اسلام را سياه‏نمايي گسترده عليه اسلام ناميدند و از جوانان غربي خواستند شناخت مستقيم و بي‏واسطه از اسلام به دست بياورند.
آل هاشم خاطرنشان كرد: نامه دوم رهبر فرزانه انقلاب به جوانان غربي نيز زماني نوشته شد كه بار ديگر فرانسه شاهد حادثه تروريستي بود و ايشان در نخستين جمله نامه دوم خود به جوانان غربي نوشتند: حوادث تلخي كه تروريسم كور در فرانسه رقم زد، بار ديگر مرا به گفت وگو با شما جوانان برانگيخت. بنابراين، معظم له، عامل نگارش نامه دوم به جوانان غربي را وقوع حادثه تروريستي در فرانسه اعلام مي‏كنند.
نماينده ولي فقيه در ارتش به اهداف نگارش نامه دوم اشاره و در اين باره تصريح كرد: هدف رهبر معظم انقلاب در نامه اول درخواست و دعوت براي شناخت بي‏واسطه از اسلام بود اما هدف از نگارش نامه دوم يادآوري اين نكته مهم است كه «تروريسم درد مشترك» جهان اسلام و غرب است.
به گفته آل هاشم، هدف ديگر نگارش نامه دوم بيان اين مطلب است كه گرچه افراط ‏گرايان اسلامي حادثه تروريستي پاريس را رقم زدند اما همين گروه‏هاي افراطي توسط قدرت‏هاي غربي به خصوص «آمريكا» ايجاد و تقويت شدند.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش سپس به محورهاي مهم نامه رهبر معظم انقلاب پرداخت و ابراز همدردي با خانواده‏هاي قربانيان حادثه تروريستي پاريس را از جمله اين محور ها برشمرد و افزود: از ديدگاه رهبر جمهوري اسلامي ايران «اخلاق و ارزش‏هاي انساني» جايگاه والايي در سياست دارند.
وي ادامه داد: يكي ديگر از محورهاي نامه ايشان مبين اين نكته است كه جهان اسلام سال‏هاي متمادي قرباني تروريسم است و اگر غرب و به خصوص فرانسه هر از گاهي با حادثه تروريستي مواجه مي‏شوند و مردم چند روزي در خانه‏هاي خود پناه مي‏گيرند و از حضور در مجامع و مراكز پرجمعيت پرهيز مي‏كنند، مردم عراق، سوريه، يمن، افغانستان سال‏هاي متمادي و مردم فلسطين دهه‏ها است كه چنين شرايط ناامني را شاهد هستند.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش تأكيد كرد: از منظر رهبر معظم انقلاب درد تروريسم در دنياي اسلام دو تفاوت عمده با درد تروريسم در غرب دارد. نخستين تفاوت اين است كه «دنياي اسلام در ابعادي به مراتب وسيع‏تر، در حجمي انبوه‏تر و به مدت بسيار طولاني‏تر قرباني وحشت‏افكني و خشونت بوده است.» دومين تفاوت نيز اين است كه «خشونت‏ها در جهان اسلام همواره از طرف برخي قدرت‏هاي بزرگ به شيوه‏هاي گوناگون و به شكل موثر حمايت شده است».
تضاد سياست‏هاي غرب در برخورد با جنبش بيداري در جهان اسلام به عنوان سومين محور نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربي بود كه آل هاشم به آن اشاره و خاطرنشان كرد: در حاليكه قدرت‏هاي غربي شعار دموكراسي و حقوق بشر سر مي‏دهند اما رهبر معظم انقلاب به جوانان غربي يادآوري مي‏كنند به «عقب‏مانده‏ترين نظام‏هاي سياسي همواره در رديف متحدان غرب جاي گرفته‏اند» و «پيشروترين و روشن‏ترين انديشه‏هاي برخاسته از مردم‏سالاري‏هاي پويا در منطقه، بي‏رحمانه مورد سركوب قرار گرفته است» كه اين تضاد آشكار در سياست‏هاي غربي است.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش، پشتيباني از تروريسم دولتي اسرائيل و لشكركشي‏هاي سال‏هاي اخير به دنياي اسلام را سومين نمونه از منطق متناقض سياست‏هاي غرب عنوان كرد كه در نامه رهبر فرزانه انقلاب به آن اشاره شده است.
آل هاشم افزود: رهبر معظم انقلاب پشتيباني از تروريسم دولتي اسرائيل را چهره ديگر تضاد سياست‏هاي غربي عنوان كرده و مي فرمايند، چرا اين رژيم جنايتكار هرگز بطور جدي و موثر مورد سرزنش متحدان پرنفوذ خود و يا لااقل نهادهاي به ظاهر مستقل بين‏المللي قرار نگرفته است.
وي با بيان اينكه دو نكته مهم انتقادي در اين جملات رهبر معظم انقلاب وجود دارد، تصريح كرد: نكته اول اين است كه نهادهاي بين‏المللي نيز در خدمت سياست‏هاي متضاد غربي قرار دارند و نكته دوم اين است كه ناديده گرفتن خشونت رژيم اسرائيل سبب نرماليزه شدن خشونت توسط اين رژيم جنايتكار شده است. به عبارت ديگر، خشونت رژيم صهيونيستي عليه مردم فلسطين به موضوعي عادي و تكراري براي دولتمردان و شهروندان غربي تبديل شده است.
آل هاشم سپس با تشريح ريشه تروريسم در سياست‏هاي غرب، آن را به عنوان چهارمين محور نامه رهبر معظم انقلاب اسلامي به جوانان غربي عنوان و دراين باره افزود: معظم له در اين نامه به چگونگي تأثيرگذاري سياست‏هاي غرب بر خشونت پاسخ مي‏دهند كه مي‏توان از آن جمله به ذهنيت آلوده به تزوير، معيارهاي دوگانه غرب در برخورد با تروريسم و شبيه‏سازي و همانندسازي فرهنگي به مثابه خشونت خاموش و تغذيه فرهنگي ناسالم در محيط آلوده و مولد خشونت غرب اشاره كرد.
وي گفت: راهكارهاي ايجاد امنيت و آرامش محور ديگري است كه در نامه مقام معظم رهبري به جوانان غربي وجود دارد كه اصلاح انديشه خشونت‏زا در غرب و اجتناب از واكنش‏هاي عجولانه از آن جمله هستند.
رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش، تعامل صحيح و شرافتمندانه غرب با جهان اسلام را خواست رهبر معظم انقلاب از جوانان غربي عنوان و تصريح كرد: ايشان در پايان نامه خود به جوانان غربي، خواستار شناخت درست و استفاده از تجربه‏هاي ناگوار براي پي‏ريزي بنيان‏هاي يك تعامل صحيح و شرافتمندانه با جهان اسلام شدند.
با حضور رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش و امير سرتيپ عابدي فرمانده مركزآموزش 02 نيروي زميني، مسجد قمر بني هاشم(ع) و سالن سينمايي چند منظوره اين مركز افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت.
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي هشتم آذر ماه در نامه اي به عموم جوانان كشورهاي غربي، حوادث تلخ تروريستي فرانسه را زمينه اي براي همفكري خواندند و با بر شمردن نمونه هاي دردناكي از «آثار تروريسم مورد حمايت برخي قدرت هاي بزرگ در دنياي اسلام، پشتيباني از تروريسم دولتي اسرائيل و لشكركشي هاي خسارت آفرين سال هاي اخير به دنياي اسلام»، خطاب به جوانان خاطرنشان كردند: من از شما جوانان مي خواهم كه بر مبناي يك شناخت درست و با ژرف بيني و استفاده از تجربه هاي ناگوار، بنيان هاي يك تعامل صحيح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پي ريزي كنيد.
رهبر معظم انقلاب در اين نامه اي به عموم جوانان كشورهاي غربي فرمودند: «حوادث تلخي كه تروريسم كور در فرانسه رقم زد، بار ديگر مرا به گفت و گو با شما جوانان برانگيخت.»
اجتمام(1) ** 7029 ** 1071