به گزارش ايرنا ازمعاونت تحقيقات و فناوري، دكتررضا ملك زاده در سومين نشست كشوري مراكز همكار سازمان بهداشت جهاني افزود:يكي از فعاليت هاي سازمان بهداشت جهاني به منظور پيشرفت اهداف خود يعني بهبود شاخص هاي سلامت در سطح دنيا، انجام كارهاي پژوهشي و تحقيقاتي است.
وي ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني تعدادي از مراكز پژوهشي را در سطح دنيا به عنوان مراكز همكار، انتخاب مي كند.
وي تصريح كرد: در ايران 16 مركز تحقيقاتي به عنوان مراكز همكار سازمان بهداشت جهاني، پژوهش هاي حوزه سلامت را انجام مي دهند و تحقيقات علمي اين مراكز، شاخص و برجسته است كه در برنامه هاي پژوهشي سازمان جهاني بهداشت در نقاط مختلف دنيا، مشاركت مي كنند.
ملك زاده گفت: مراكز ايراني همكار با سازمان جهاني بهداشت، در خصوص مسائل مربوط به ايران و منطقه به اين سازمان مشورت مي دهند و هدف از نشست كشوري مراكز همكار سازمان بهداشت جهاني نيز هماهنگي بيشتر، برقراري ارتباط بهتر با سازمان بهداشت جهاني و همچنين فعال تر شدن اين مراكز در زمينه هاي پزشكي در سطح بين المللي بود.
معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت تأكيد كرد: مهم ترين دليلي كه هنوز پژوهش ها در بخش دولتي انجام مي شود اين است كه در كشور تعداد نهادهاي خصوصي كه داراي بخش تحقيق و توسعه هستند اندك است و نهادهاي خيريه موجود نيز بيشتر در حوزه درمان سرمايه گذاري مي كنند.
وي افزود: به منظور تقويت حضور بخش خصوصي در حوزه پژوهش در اين دولت براي نخستين بار به مراكز تحقيقاتي خصوصي، مجوز اعطا كرديم كه در دو سال اخير، حدود 12 مركز خصوصي را تأييد كرده ايم و مراحل اعطاي مجوز به تعداد ديگري از اين مراكز نيز در حال انجام است.
معاون تحقيقات و فناوري وزير بهداشت بر لزوم تقويت بخش تحقيق و توسعه در صنايع دارويي و تجهيزات پزشكي كشور تأكيد كرد و گفت: اين صنايع مي توانند بودجه هايي را به بخش تحقيق و پژوهش اختصاص دهند.
دكتر ملك زاده در پايان ابراز اميدواري كرد تا با به رسميت شناختن مراكز خصوصي، در آينده شاهد حضور هر چه بيشتر بخش خصوصي در تحقيقات و پژوهش هاي حوزه سلامت باشيم.
علمي **1354**1440
تهران - ايرنا - معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي گفت:با به رسميت شناختن مراكز خصوصي، اميدوارم در آينده شاهد حضور هر چه بيشتر بخش خصوصي در تحقيقات و پژوهش هاي حوزه سلامت باشيم.