به گزارش ایرنا محمود دلپسند روز چهارشنبه در كارگروه اشتغال خراسان شمالی اظهار كرد: بانك ها باید روند كاری كه در این استان با مشكل مواجه است اما در سایر استان ها بدون چالش و مشكل اجرا می شود را به ما اعلام كنند.
وی در خصوص اختیار كم مدیریت های بانك ها در این استان نیز گفت: برخی مواقع از بانك مركزی برای ارائه خدمات دستوراتی ابلاغ می شود اما در این استان اجرایی نمی شود زیرا كه عنوان می شود به بانك ابلاغ نشده است.
وی از مدیران بانك های این استان خواست تا تمامی چالش ها و پیشنهادهای خود را دسته بندی و به استانداری اعلام كنند تا این موضوع را در تهران بررسی و راهكارهایی برای آن پیدا تا روند كاری بانك ها آسان سازی شود.
معاون توسعه و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی با بیان اینكه هر چه بانك مركزی تصویب كند آن طرح باید در استان نیز اجرا شود افزود: بانك ها باید در این امر تلاش كنند تا سهم استان را در هر ابلاغی جذب كنند و به راحتی از كنار آن نگذرند.
دلپسند در این جلسه از پست بانك استان نیز خواست تا ابلاغیه بانك مركزی در خصوص تسهیلات به طرح های اشتغال مددجویان كمیته امداد امام خمینی (ره) را اجرایی كند.
وی افزود: متاسفانه این روند تاكنون خیلی طولانی شده است كه این امر باعث نارضایتی متقاضیان طرح های اشتغال توسط قشر نیازمند خواهد شد.
وی از مسئول این بانك خواست تا با هر شرایطی حتی در صورت توبیخ نیز این طرح را به سرانجام برساند.
وی اظهار كرد: مدیریت بانك های این استان اگر نسبت به سایر استان ها اختیار كمتری دارند نیز باید اعلام كنند تا این موضوع برای همیشه در استان برطرف شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش از مدیریت بانك های این استان خواست تا پایان 30 آذرماه سال جاری باید تكلیف تسهیلات از محل سفر رهبری به این استان مشخص و به متقاضیان اجرای طرح ها پرداخت نیز شود.
دلپسند گفت: از سفر رهبری تاكنون سه سال می گذرد اما به طور متوسط 60 درصد تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است كه این امر باید به طور جد پیگیری شود.
مدیركل صنعت، معدن و تجارت خراسان شمالی نیز در این آیین از فعالیت زیاد موسسه های مالی در این استان گلایه كرد و گفت: متاسفانه این امر باعث شده است تا بانك های دولتی با كمبود منابع مالی مواجه شوند.
یحیی نیكدل افزود: هم اكنون بیشتر شركت های بزرگ مالی در این موسسه ها حساب دارند كه در نهایت اعتبار این موسسه ها نیز در سایر استان ها سرمایه گذاری می شود.
وی بر ساماندهی این موسسه ها تاكید كرد و افزود: این چالش استان باید مدیریت شود زیرا كه به عنوان یك معضل در استان است كه ركود در سایر بانك ها را ایجاد كرده است.
وی گفت: دفاتر این موسسه ها حتی از برخی صنوف در این استان نیز زیادتر و سهم بیشتر سپرده ها در این مراكز بلوكه شده است.
مدیركل كار، تعاون و رفاه خراسان شمالی نیز در این آیین گفت: از محل بند چهار تسهیلات سفر رهبری به این استان تاكنون 80 میلیارد ریال پرداخت شده است.
حسن نوری نرخ تسهیلات از این محل را 24 درصد عنوان كرد و افزود: انتظار نمی رفت كه این تسهیلات این میزان نرخ را داشته باشند كه این امر نیز باعث شده تا بخش زیادی از این تسهیلات جذب نشود.
وی گفت: انتظار است كه 20 میلیارد ریال یارانه ای كه به سازمان صنعت، معدن و تجارت اختصاص یافته است به این بخش نیز كمك شود.
وی افزود: 350 میلیارد ریال اعتبار قرض الحسنه نیز از محل سفر رهبر اختصاص یافته است كه بخشی از این میزان كمیته امداد امام خمینی (ره ) و بهزیستی اختصاص داده شده است.
وی گفت: میانگین پرداختی به هر طرح 40 میلیون ریال بوده است.
وی افزود: با این میزان اعتبار بیش از پنج هزار طرح اشتغال در مشاغل خرد در ین استان ایجاد شده است.
وی در خصوص مشاغل خانگی از محل سفر رهبری نیز گفت: 56 میلیارد ریال اعتبار نیز به این منظور اختصاص یافت كه از این محل تاكنون 443 طرح به بانك ها معرفی كه هفت طرح با 44 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده است.
این نشست با حضور مسئولان و مدیران در استانداری خراسان شمالی برگزار شد.ك/2
3007/ 6042
معاون استاندارخراسان شمالی:بانكها دلیل كندی خدمات راشناسایی كنند
۱۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۲
کد خبر:
81872731
بجنورد- ایرنا- معاون توسعه و منابع انسانی استاندار خراسان شمالی گفت: بانك های استان باید فرایندهای طولانی، چالش ها و مشكلات در حوزه كاری كه موجب كندی خدمات به متقاضیان شده را شناسایی و برای پیگیری به استانداری اعلام كنند.