به گزارش گروه علمی ایرنا، در این اینفوگرافیك 10 خوراكی مذكور به ترتیب زیر معرفی شده است:
** انواع لیمو
تنها یك عدد لیمو حاوی بیش از 100 درصد نیاز روزانه فرد به ویتامین C است و به افزایش سطح كلسترول خوب HDL و تقویت استخوان ها كمك می كند. فلاونوئیدهای مركبات كه در انواع لیمو یافت می شود، مانع از رشد سلول های سرطانی است و باعث می شوند كه این میوه به صورت یك ضد التهاب عمل می كند.
**بروكلی
یك ساقه متوسط بروكلی حاوی بیش از 100 درصد نیاز روزانه انسان به ویتامین k و تقریبا 200درصد دوز روزانه توصیه شده ویتامین سی است كه هر دو این دو این ویتامین ها از مواد مغذی ضروری برای استخوان سازی محسوب می شوند. مصرف این مقدار بروكلی به دفع سرطان های متعدد نیز كمك می كند.
**شكلات تلخ
پودر كاكائو غنی از فلاونوئیدها و آنتی اكسیدانی است كه كلسترول بد را كاهش و سطح كلسترول خوب را افزایش می دهد.
**سیب زمینی
یك سیب زمینی قرمز حاوی 66 میكروگرم فولات سازنده سلول است كه میزان آن تقریبا به اندازه یك فنجان اسفناج یا كلم بروكلی است. یك سیب زمینی شیرین نیز تقریبا حاوی هشت برابر نیاز روزانه انسان به ویتامین A است كه برای مبارزه با سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن لازم است.
** ماهی سالمون
ماهی سالمون منبع بزرگی از اسیدهای چرب امگا 3 است كه با كاهش خطر ابتلا به افسردگی، بیماری قلبی و سرطان ارتباط دارد.
یك وعده سه انسی (85.04 گرم) سالمون حاوی تقریبا 50 درصد از دوز روزانه انسان به نیاسین است كه از ابتلا به بیماری آلزایمر و كاهش حافظه پیشگیری می كند.
*** گردو
گردو در میان همه آجیل ها حاوی بیشترین میزان اسیدهای چرب امگا 3 است كه به كاهش كلسترول كمك می كند.
نشان داده شده است كه امگا 3 باعث بهبود وضعیت روانی و مبارزه با سرطان می شود.
**آووكادو
آووكادو مملو از چربی های سالم است و در یك مطالعه ثابت شده است كه كلسترول را تا حدود 22 درصد كاهش می دهد.
یك عدد آووكادو بیش از 40 درصد نیاز روزانه انسان به فولات را تامین می كند كه می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را كاهش دهد.
**سیر
سیر یك مبارز قوی با بیماری ها محسوب می شود و می تواند مانع رشد باكتری ها از جمله ایی كولی شود.
یك تركیب موجود در سیر به نام آلیسین Allicin می تواند به عنوان یك ضد التهاب قوی عمل كند و مشخص شده است كه این تركیب به پایین آوردن كلسترول و سطح فشار خون كمك می كند.
**اسفناج
اسفناج حاوی لوتئین و زیگزانتین، دو آنتی اكسیدان تقویت كننده سیستم ایمنی است كه برای سلامت چشم مهم است. تحقیقات اخیر نشان داده است كه اسفناج در میان میوه ها و سبزیجاتی كه با سرطان مبارزه می كنند، موثرترین است.
**انواع لوبیا
مصرف یك وعده حبوبات (لوبیا، نخودفرنگی و عدس) چهار بار در هفته خطر ابتلا به بیماری قلبی را 22 درصد كاهش می دهد. این رویه خطر ابتلا به سرطان سینه را نیز كاهش می دهد.
علمی**2038**2017 /1449
تهران-ایرنا- پایگاه اینترنتی دیلی میل با انتشار یك اینفوگرافیك 10 ماده غذایی را به عنوان سالم ترین خوراكی ها در سیاره زمین معرفی كرده كه از جمله شامل انواع لیمو از میان مركبات و گردو از میان انواع آجیل است.