به گزارش ايرنا و به نقل از پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، مرد طلايي وزنه برداري جانبازان و معلولين جدي تر از هميشه تمرينات خود را زير نظر مربيان تيم ملي انجام مي دهد و با لبخندهاي هميشگي اش باعث افزايش روحيه ديگر وزنه برداران مي شود، رحمان از روياهايش مي گويد روياهايي كه موجب شادي دل مردم است.
سيامند رحمان وزنه بردار دسته فوق سنگين اشنويه اي، ضمن اشاره به تلاش زياد فدراسيون در برگزاري اردوهاي تيم ملي گفت: اين اردو دهمين اردوي منسجم ما مي باشد كه به منظور آمادگي براي شركت در مسابقات رنكينگ جهاني و حضور قدرتمند در پارالمپيك انجام مي شود.
وي اظهار كرد: تمام مجموعه وزنه برداري معلولين و جانبازان در اين اردوها نهايت تلاش خود را انجام مي دهند كه ملي پوشان در نهايت آمادگي بتوانند در پارالمپيك شركت كنند و با كسب نتايج درخشان باعث خوشحالي مردم عزيز ايران شوند.
رحمان افزود: با توجه به عناويني كه در گذشته توسط تيم وزنه برداري معلولان و جانبازان كسب شده انتظار مردم بالا رفته است و اين مسئله وظيفه ما را بسيار سنگين مي كند و بايد جواب شايسته اي به انتظار مردم خوب ايران بدهيم.
وي در خصوص برنامه هاي تمريني تيم تا برگزاري پارالمپيك گفت: اردوهاي هدفمندي توسط مربيان تيم در نظر گرفته شده و اميدواريم در پايان اين اردوها به آمادگي صدرصد برسيم چرا كه مسابقات پارالمپيك در سطح بالايي برگزار مي شود و تا زمان برگزاري اين رقابت ها بايد در برگزاري اردوها و تمرينات تيم در شرايط خوبي قرار بگيريم و از نظر امكانات مشكلي نداشته باشيم.
رحمان افزود: وزنه برداري رشته بسيار سنگين و هزينه بري است و اگر حمايت انجام نشود و مشكلي مانند آسيب ديدگي هاي جزئي براي ملي پوشان اتفاق بيفتد ركوردها تا سي كيلوگرم كاهش مي يابد.
وي در خصوص حريفان اصلي خود در پارالمپيك، گفت: يكي از اصلي ترين حريفان من وزنه بردار تيم ملي عراق بود كه در شهر موصل زندگي مي كند و متاسفانه بعد از حضور گروه تكفيري داعش در كشور عراق اين وزنه بردار امكان شركت در مسابقات بينالمللي را ندارد، از ديگر رقيبان اصلي مي توان به وزنه برداران كشورهاي هند، روسيه، امارات و چين اشاره كرد.
قهرمان دسته فوق سنگين جهان با اشاره به سطح بالاي مسابقات پارالمپيك ادامه داد: رقابت هاي پارالمپيك در سطح بسيار بالايي برگزار مي شود و كسب مدال كار بسيار سختي است اما با كمك خدا و دعاي خير مردم و تلاشي كه با تمام توانم انجام مي دهم در پارالمپيك براي كسب مدال طلا و ثبت يك ركورد رويايي تلاش خواهم كرد.
سيامند رحمان با تشكر از يكسان سازي پاداش مدال آوران المپيك و پارالمپيك گفت: يكسان سازي پاداش ها كار شايسته اي بود و باعث تقويت روحيه جانبازان و معلولين ورزشكار شد، اميدوارم در كنار اين پاداش در مراحل آماده سازي تيم نيز حمايت ها به صورت ويژه باشد و مليپوشان رشته هاي ورزشي معلولين و جانبازان را تنها نگذارند.
وي با اشاره به نقش كليدي آماده سازي در موفقيت ورزشكاران افزود: ورزشكاران در مراحل آماده سازي براي شركت در مسابقات مهمي چون پارالمپيك بايد بهترين امكانات و تجهيزات را در اختيار داشته باشند و نياز به حمايت ويژه مسئولان در اين مرحله بيش از مراحل ديگر است.
به گزارش ايرنا، سيامند رحمان متولد سال ۱۳۶۷ شهرستان اشنويه از توابع استان آذربايجان غربي است و در سال ۱۳۸۷ براي نخستين بار به اردوي وزنه برداري معلولين ايران دعوت شد.
رحمان در مسابقات پارالمپيك 2012 لندن با غلبه بر وزنه ۲۸۰ كيلوگرم توانست ركورد وزنه برداري فوق سنگين پارالمپيك را به نام خود ثبت كند.
ثبت ركورد 295 كيلوگرم آسيا و جهان در مسابقات وزنه برداري معلولان قهرماني 2015 آسيا در آلماتي قزاقستان آخرين ركورد سيامند رحمان مي باشد.
سيامند رحمان ركورد قبلي آسيا و جهان را با 292 كيلوگرم در اختيار خودش داشت كه در بازيهاي آسيايي 2014 اينچئون به ثبت رسانده بود.
7126/2093
اروميه - ايرنا - قويترين وزنه بردار معلول جهان و پارالمپيك گفت: اميدوارم در مسابقات پارالمپيك 2016 ريودوژانيروي برزيل يك ركورد رويايي از خود به جاي بگذارم.