۲۸ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰
کد خبر: 81925814
T T
۰ نفر
گسترش تعاملات بين المللي به منظور تبادل آخرين دستاوردهاي پژوهشي حوزه ICT

تهران- ايرنا - رييس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات از گسترش تعاملات بين المللي به منظور تبادل آخرين دستاوردهاي پژوهشي حوزه ICT و پيشرفت‌ هاي مطرح در زمينه علوم و فناوري‌هاي نوظهور خبر داد.

به گزارش ايرنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكتر محمد خوانساري در پاسخ به پرسشي در خصوص برنامه‌ هاي اين مركز در زمينه حضور در مجامع بين‌المللي گفت: به منظور تبادل آخرين دستاوردهاي پژوهشي درحوزه ICT، سمپوزيوم بين المللي مخابراتIST هر دو سال يكبار، توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات برگزار مي‌شود ‌و تاكنون هفت دوره آن برگزار شده است.
وي ادامه داد: اين سمپوزيوم فرصتي است براي متخصصان، دانشگاهيان و فعالان حوزه ICT، تا بتوانند به تبادل آخرين دستاوردها و پيشرفت‌هاي مطرح در زمينه علوم و فناوري‌هاي نوظهور، استانداردها، خدمات و كاربردها، بپردازند.
خوانساري اظهار كرد: همزمان با برگزاري سمپوزيوم، مقالات پذيرفته شده از ميان مقالات رسيده به دبيرخانه و سخنراني ‌هاي دعوتي توسط متخصصان برجسته دانشگاه‌ ها و مراكز پژوهشي جهان ارائه شده و همچنين اجراي كارگاه‌هاي آموزشي و ميزگرد، با حضور اساتيد برجسته دانشگاه‌ ها ومراكز پژوهشي ايران و ساير كشورهاي جهان با همياري علمي شركت هاي بين المللي و نيز شركت هاي داخلي، يكي از فعاليتهاي بسيار ارزشمند اين سمپوزيوم است.
رييس پژوهشگاه ارتباطات اظهار كرد: سال گذشته در راستاي حمايت از دانشجويان مستعد و فعال در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، با مساعدت وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و نيز پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات (مركز تحقيقات مخابرات ايران)، بطور رايگان ظرفيت قابل توجهي در اختيار 10 دانشگاه برتر كشور جهت دانشجويان برتر در گرايش‌هاي مرتبط با حوزه ICT قرار گرفت.
وي به همكاري با بنياد ملي نخبگان جهت جذب متخصصان و دانشمندان برجسته ايراني غير مقيم اشاره و اظهار كرد:‌ پيرو تاكيد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مبني بر تسريع انتقال فناوري در حوزه فاوا و جذب نخبگان و متخصصين ايراني خارج از كشور در حوزه ICT، در اولين گام، اين پژوهشگاه اقدام به امضاء قراردادي با معاونت بين‌الملل بنياد ملي نخبگان براي تسهيل جذب ايرانيان متخصص غيرمقيم كرد كه در اين قرارداد تسهيلاتي از طرف معاونت بين‌الملل بنياد ملي نخبگان براي اين مهم تخصيص داده شده است.
خوانساري در بخش ديگري از سخنان خود به همكاري با موسسه مهندسي برق و الكترونيك بخش ايران (IEEE Iran Section) اشاره و اظهار كرد:‌ با توجه به جايگاه ويژه اين موسسه در اعتلاي علوم و فناوري‌هاي مرتبط با حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در سطح بين‌المللي، پژوهشگاه از بخش ايران حمايت لازم را بعمل مي‌آورد كه در اين راستا، مديريت بخش كنفرانس ‌هاي موسسه در ايران به عهده پژوهشگاه اراباطات و فناوري اطلاعات است.
علمي ** 1201 **1440
۰ نفر