۳۰ دی ۱۳۹۴، ۱۸:۲۵
کد خبر: 81929161
T T
۰ نفر
مراكزدرماني چهارمحال وبختياري باكمبود 500 تخت مواجه است

شهركرد- ايرنا- رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت:توسعه زيرساخت هاي بهداشتي و درماني در استان با كمبود 500 تخت بيمارستاني در مراكز درماني استان مواجه است.

به گزارش ايرنا، مرتضي هاشم زاده روز چهارشنبه در آيين افتتاح بخش جديد اطفال بيمارستان هاجر(س) و بخش راديولوژي پلي كلينيك تخصصي و فوق تخصصي حضرت رسول (ص) شهركرد افزود: كمبود تخت و محدوديت فضاي فيزيكي،بخش زيادي از كيفيت خدمات را تحت تاثير قرار داده است و با وجود تلاش هاي صورت گرفته، اين كمبودها مي تواند در ارائه خدمات شايسته به هم استاني ها خلل ايجاد كند.
به گفته وي، اين كمبودها در مواقع بروز اپيدمي و شيوع بيماري هاي واگير دار، نمود بيشتري پيدا مي كند و مي تواند تهديدي جدي براي حوزه سلامت بشمار برود.
هاشم زاده افزود: پيش از بهره برداري از بخش جديد اطفال بيمارستان، بيماران روي تخت هاي مستقر شده در راهروها، تحت درمان قرار مي گرفتند.
وي اظهار داشت: فراهم كردن فضايي متناسب با گروه سني كودكان و بهبود خدمات هتلينگ در افزايش ميزان رضايتمندي همراهان بيماران بسيار موثر بوده است.
دكتر هاشم زاده گفت : گروه اطفال دانشگاه داراي پتانسيل هاي قوي به لحاظ دارا بودن 15 عضو هيئت علمي است و 11 نفر از آنان داراي برد فوق تخصصي و همگي داراي تجربيات ارزشمند در ارائه خدمت اين حوزه مي باشند.
وي گفت: بيمارستان هاي آيت الله كاشاني و هاجر شهركرد هر دو از جمله بيمارستانهايي است كه در صورت نياز بيماران از ساير نقاط استان به اين مراكز ارجاع داده مي شوند و فراهم كردن امكانات و تجهيزات و توجه به نيازهاي درماني موجب افزايش كيفيت و كميت خدمات درماني در استان مي شود.
وي، اعتبار هزينه شده جهت راه اندازي بخش جديد اطفال بيمارستان هاجر (س) شهركرد را بيش از دو ميليارد ريال اعلام كرد و از فراهم شدن امكان، ارائه خدمات تخصصي بدون لزوم ارجاع بيماران به مراكز درماني ساير استان ها خبر داد.
وي،اعتبار هزينه شده براي راه اندازي خدمات راديولوژي در اين مركز را بيش از پنج ميليارد ريال اعلام كرد و افزود: با تجهيز اين بخش به مجهزترين وسايل و دستگاه هاي پزشكي خدمات با بهترين كيفيت و با تعرفه هاي دولتي به هم استانيان ارائه مي شود.
هاشم زاده اظهار داشت: با راه اندازي اين بخش، بيماران بدون نياز به مراجعه به ساير مراكز خصوصي و دولتي خارج از مجموعه ،در همين مركز ،خدمات را بصورت متمركز دريافت مي كنند، كه اين امر استقبال خوب مردم از خدمات بخش دولتي و رضايتمندي آنان را بدنبال داشته است.
وي، با اشاره به راه اندازي كلينيك هاي جديد در برخي از شهرستان ها، توسعه و بهسازي كلينيك هاي موجود در ساير شهرستان ها را از برنامه هاي دانشگاه در راستاي ادامه روند اجراي برنامه تحول نظام سلامت عنوان كرد .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهركرد گفت: متقاضيان براي دريافت خدمات راديولوژي مي توانند همه روزه در ساعات ابتدايي صبح جهت اخذ نوبت به كلينيك مراجعه و بدون محدوديت از خدمات بخش راديولوژي بهره مند شوند.
وي، تعداد مراجعات ماهيانه به پلي كلينيك حضرت رسول را بيش از 12 هزار نفر اعلام كرد و افزود: اين مركز حجم قابل توجهي از بيماران را تحت پوشش قرار داده است.
به گفته وي، در حال حاضر نوبت دهي كلينيك پزشكان متخصص از طريق سامانه تلفني نوبت دهي بشماره 3104 و از روز قبل صورت مي پذيرد.
به گزارش ايرنا، هم اكنون بيش ازيكهزار و200تخت دربيمارستان هاي استان فعال است.
هم اكنون حدود 270 پزشك متخصص و فوق تخصص و يكهزار و 443 پرستار در زمينه ارائه خدمات به مراجعه كنندگان درمراكز درماني استان فعال هستند .
37 پايگاه با 49 آمبولانس درمركزمديريت حوادث وفوريت هاي پزشكي خدمات پيش بيمارستاني نيز انتقال مصدومان و بيماران را در كمترين زمان ممكن به عهده دارد.
7360/2097 /1596
۰ نفر