۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۷:۱۲
کد خبر: 81938347
T T
۰ نفر
فرماندار: استفاده از قسمت های مختلف دام در شهرضا باید مورد توجه قرار گیرد

شهرضا، اصفهان - ایرنا - فرماندار شهرستان شهرضا با اشاره به اینكه قسمت های مختلف بدن دام می تواند برای صادرات مورد استفاده قرار گیرد، گفت: این رویكرد باید در كشتارگاههای این شهرستان مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، ' محسن گلابی ' روز چهارشنبه در بازدید از تعاونی گوسفند داران شهرستان شهرضا با اشاره به وجود 52 دامداری صنعتی و 145 دامداری نیمه صنعتی در این شهرستان تصریح كرد: از تمام قسمت های بدن دام می توان استفاده مناسب اقتصادی و حتی صادراتی داشت اما این مهم در كشتارگاه های منطقه كمتر مورد توجه قرار گرفته است.
وی استفاده از روش های نوین و فناوری در كشتارگاههای شهرضا را در تحقق این هدف موثر دانست و گفت: باید از روش های سنتی به روش های پیشرفته روی آوریم.
فرماندار شهرستان شهرضا در ادامه بر رسیدگی به مشكلات دامداران و تولید كنندگان گوشت قرمز این شهرستان تاكید كرد و افزود: بررسی مسائل و مشكلات دامداران شهرستان شهرضا و حل و فصل آن می تواند نقش موثری در افزایش تولید گوشت در منطقه داشته باشند.
وی بااشاره به تولید سالیانه پنج هزار و 500 تن گوشت قرمز از دام سبك و سنگین در شهرضا افزود: 19 هزار راس دام سنگین و 230 هزار دام سبك در 197 دامداری فعال شهرضا نگهداری می شود.
گلابی به نقش یك هزار و 234 عضو تعاونی گوسفند داران شهرضا در تولید گوشت قرمز منطقه اشاره كرد و گفت: تاسیس مجتمع گوسفند داری شهرضا می تواند به رشد اقتصادی منطقه كمك كند.
وی با اشاره به مشكلات فاصله مكانی چراگاه ها، كشتارگاه و محل نگهداری گوسفنداران گفت: تاسیس شركت حمل و نقل تخصصی در این زمینه می تواند كمك قابل توجه ای در راستای حل مشكلات داشته باشد و فرمانداری شهرضا آماده مساعدت در این زمینه است.
وی بااشاره به فعالیت سه ایستگاه شیر در شهرضا گفت: امسال 28 هزار تن شیر در شهرضا تولید شده كه درصد بار میكروبی آن یك میلیون در سی سی گزارش شده است.
سالانه پنج هزار و 500 تن گوشت قرمز و یك هزار و 100 تن گوشت سفید در شهرستان شهرضا تولید می شود.
شهرضا در 80 كیلومتری جنوب اصفهان قرار دارد.
پ/7144 / 2093