سرهنگ جواد جهانشيري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: همچنين در اين مدت كشف جرايم سايبري چهار درصد و وقوع اين نوع جرم يك درصد بيشتر شده است.
وي ادامه داد: امسال جرايم سايبري در حوزه مالي و اقتصادي 53 درصد، در حوزه اخلاقي 30 درصد، در حوزه اجتماعي 30 درصد، در حوزه اجتماعي 11 درصد و در ساير حوزه هاي سايبري شش درصد كل جرايم را تشكيل مي دهند.
رييس پليس فتاي خراسان رضوي در ادامه همچنين گفت: اين يگان تخصصي آمادگي كامل براي اشرافيت بر فضاي سايبري را در خصوص انتخابات اسفند ماه آتي دارد و طبق قوانين با افرادي كه موجب برهم زدن اين مسير شوند برخورد مي شود.
وي انتشار هرگونه محتواي مجرمانه را با هدف انتشار اكاذيب، توهين، افترا و منتسب نمودن اعمال خلاف واقع بر نهادها و دستگاههاي دولتي، اشخاص حقيقي و حقوقي از عمده مصاديق و محتوي مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شوراي اسلامي اعلام كرد.
سرهنگ جهانشيري افزود: رويكرد، اهداف و ماموريتهاي پليس فتا در قوانين كشور صريح و روشن و وظيفه اصلي پليس فتا حفظ حريم خصوصي افراد و حفاظت از ارزشهاي اسلامي و ملي است.
مصاديق و محتوي مجرمانه مرتبط با انتخابات مجلس شوراي اسلامي در مواد 54، 64 و 66 قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مصاديق و محتوي مجرمانه در فضاي مجازي در ماده هاي 126، 500، 609، 697، 698 و 700 قانون مجازات اسلامي و ماده 3 قانون جرايم رايانه اي آمده است.
7500/1858
مشهد- ايرنا- رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي خراسان رضوي گفت: دستگيري مجرمين فضاي سايبري در اين استان نسبت به پارسال 33 درصد رشد داشته است.