محمود زماني قمي روز چهارشنبه در همايش شوراهاي اسلامي و دهياران شهرستان شازند افزود: در زنان ستم شاهي نگاه توسعه محور به مناطق روستايي وجود نداشت و جمعيت روستايي كشور از كمترين مزاياي رفاهي و خدماتي محروم بودند.
وي بيان كرد: گفتمان انقلاب اسلامي بر مبناي مردم سالاري ديني و خدمت متعهدانه قرار دارد و در حيات 37 ساله نظام جمهوري اسلامي دولت ها كوشيده اند با روش هاي مختلف گستره نگاه توسعه اي به مناطق كمتر برخوردار و محروم را افزايش دهند.
استاندار استان مركزي خاطرنشان كرد: دولت تدبير و اميد نگاه ويژه اي به بحث توسعه و پيشرفت مناطق روستايي دارد و به روستاها به عنوان كانون هاي رشد و محورهاي توليد و اشتغال مي نگرد.
زماني قمي ادامه داد: با وجود همه دشمني ها و تحريم هاي مختلف در طول 37 سال گذشته، موفقيت هاي جمهوري اسلامي ايران روز به روز گسترش يافته و امروز به عنوان كشوري قدرتمند و مطرح در جهان است.
وي بيان كرد: برجام يكي از موفقيت هاي بزرگ جمهوري اسلامي ايران و به عنوان يكي از پيچيده ترين برنامه هاي ديپلماسي بود كه با هدايت هاي رهبر معظم انقلاب در صبر و درايت دولت تدبير و اميد به بار نشست.
استاندار استان مركزي گفت: با اجراي برجام سربلندي و قدرت جمهوري اسلامي ايران به جهانيان ثابت شد و 10 ها ميليارد پول كشور كه نزد بدخواهان بلوكه شده بود، آزاد شد.
زماني قمي اضافه كرد: تكليف مسئولان و مردم در هر جايگاه و مرتبه اي در مرحله پسافرجام اين است كه با كار و تلاش مضاعف گام هاي بلند تري براي پيشرفت كشور بردارند.
وي اظهار كرد: يكي از آثار مثبت برجام اين است كه جمهوري اسلامي ايران مي تواند با 170 كشور دنيا ارتباط برقرار كند و توليد كنندگان و سرمايه گذاران به راحتي مي توانند واردات و صادرات داشته باشند.
استاندار استان مركزي با اشاره به برخي منتقدين دولت گفت:كشور در برهه كنوني بيش از هر زمان ديگر به همدلي و وحدت نياز داردو بايد با پرهيز از دامن زدن به مطالبات مردم و تضعيف دولت، همه به ميدان بيايند و براي ترميم آسيب هاي اقتصادي و رونق توليد بكوشند.
زماني قمي افزود: همه بايد دولت را كه منتخب مردم است حمايت كنند و با وحدت و همدلي آينده درخشاني را براي كشور رقم بزنند.
وي ادامه داد: در دولت تدبير و اميد 115 بوستان روستايي با اعتباري بالغ بر 15 ميليارد ريال، ايجاد واحدهاي اشتغالزايي با 30 ميليارد ريال و اشتغال براي 99 نفر و تشكيل 20 شركت تعاوني در روستاهاي استان مركزي بخشي از اقدامات در مناطق محروم است.
دكتر عبدالمهدي مستكين مدير گروه فرهنگ كميسيون ملي يونسكو نيز در اين همايش گفت: شوراها و دهياري ها بايد در احياء اماكن تاريخي و فرهنگي كه به ثبت يونسكو رسيده تلاش ويژه اي داشته باشند زيرا اين مهم در توسعه پايدار روستايي نقش موثري دارد.
فرماندار شازند نيز در اين همايش گفت: بهره برداري از 94 طرح عمراني اين شهرستان با اعتباري بالغ بر 470 ميليارد ريال در ايام الله فجر امسال در اين شهرستان در دست انجام است.
غلامعباس ميرزايي افزود: با بهره برداري از اين طرح ها زمينه استغال 150 نفر به صورت مستقيم فراهم شده است.
در اين همايش، نمايندگان دهياران و شوراهاي اسلامي شهر و روستا مشكلات و خواسته هاي خود را از مسئولان ارائه كردند.
كنده كاري در معابر روستايي و توجه نكردن به ترميم و اصلاح اين معابر توسط دستگاه هاي اجرايي، آسفالت روستايي، مجوز تاسيس براي روستاهاي بدون دهياري، پيگيري مشكلات آب آشاميدني در روستاها، آلودگي هوا و افزايش بروز بيماري هاي مختلف و اصلاح قانون دهياري ها از مهمترين مشكلات و خواسته هاي مطرح شده در اين همايش بود.
7111/6013/3005/
استاندار مركزي
تقويت زير ساخت هاي توسعه در مناطق روستايي از بركات انقلاب اسلامي است
۱۴ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۰۶
کد خبر:
81947703
اراك- ايرنا- استاندار استان مركزي گفت: تقويت زير ساخت هاي توسعه در مناطق روستايي از بركات انقلاب اسلامي و تفكر خدمت رساني صادقانه به مردم است.