به گزارش آسوشيتدپرس از مقر سازمان ملل در نيويورك، گزارش آماري يونيسف حاكي است كه اين آمار جهاني شامل حدود 70 ميليون دختر و زن بيشتر نسبت به برآورد اين سازمان در سال 2014 است كه علت آن رشد جمعيت در برخي كشورها و داده هاي جديد از اندونزي است.
مجمع عمومي سازمان ملل در دسامبر 2010 قطعنامه اي را با اتفاق آراء به تصويب رساند كه در آن خواستار ممنوعيت جهاني ناقص كردن اندام تناسلي زنان شده بود؛ اقدامي كه چندين قرن سابقه دارد و از اين باور ناشي مي شود كه ختنه كردن دختران موجب كنترل اميال جنسي زنان مي شود و باروري را افزايش مي دهد. يكي از هدف هاي مشخص شده توسط سازمان ملل در سپتامبر گذشته اين است كه اين كار تا سال 2030 از ميان برداشته شود.
يونيسف هشدار داد با ادامه روند كنوني، شمار زنان و دختراني كه اين كار در مورد آنان انجام مي شود در 15 سال آينده به ميزان قابل ملاحظه اي افزايش خواهد يافت.
«كلوديو كاپا» كارشناس آماري يونيسف به آسوشيتدپرس گفت: 30كشوري كه اين رويه در آنها جريان دارد عمدتا در آفريقا ، خاورميانه و آسيا هستند و رقم 200 ميليون يك برآورد محافظه كارانه است زيرا كشورهاي بيشتري هستند كه اين رويه در آنها وجود دارد اما به دليل در دسترس نبوده داده ها نمي توانيم آن را گزارش كنيم.
شبد**1078**/1859
تهران-ايرنا- آژانس كودكان سازمان ملل (يونيسف) پنجشنبه شب اعلام كرد كه برآورد مي شود دستكم 200 ميليون دختر و زن در 30 كشور جهان ختنه شده باشند كه نيمي از آنان در مصر ، اتيوپي و اندونزي هستند.