محمدرحيم كريمي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دانش آموزان اين دبستان براي رسيدن به مدرسه ناچار به عبور از رودخانه اي به عرض 70 متر و عمق بين 70 سانتي متر تا 1.5 متر هستند.
وي نبود امكانات مناسب تحصيلي و ارتباطي را از جمله مشكلات دانش آموزان دبستان نيايش روستاي لطف آباد بخش سردشت عنوان كرد و گفت: 16 دانش آموز اين دبستان به دليل نبود جاده مناسب از تحصيل بازماندند.
مدير آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول گفت: سه سال است كه دانش آموزان اين دبستان با مشكل روبه رو هستند و به دليل نبود پل، معلم اين دبستان به همراه دانش آموزان با آويزان شدن به يك طناب از عرض 70 متري رودخانه عبور مي كنند كه اين امر خطرهايي را براي آنان به دنبال دارد.
كريمي ادامه داد: اين دبستان 2 معلم دارد و دانش آموزان علاوه بر يك كيلومتر پياده روي، مجبور به عبور از اين رودخانه در سرماي زمستان و گرماي تابستان هستند.
وي همچنين افزود: روستاي شيبيه از توابع دهستان ماهور برنجي بخش سردشت دزفول نيز جاده دسترسي ندارد و معلم براي رفتن به كلاس درس ناچار از موتورسيكلت استفاده مي كند كه بسيار خطرناك است.
مدير آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول با بيان اينكه كلاس درس دانش آموزان روستاي شيبيه در يك چادر مستهلك و فرسوده برپا مي شود، گفت: با پيگيري بسيار يك كانكس از طرف اداره كل نوسازي مدارس خوزستان به اين روستا اختصاص و تحويل داده شده اما به دليل نبود جاده دسترسي، امكان انتقال كانكس به روستا نبوده و در روستاي حسين كلولي مستقر شده است.
وي تعداد دانش آموزان دبستان صبا را در روستاي شيبيه 12 نفر ذكر كرد كه در سرماي زمستان مجبور به تحصيل زير چادر هستند.
كريمي به مشكلات آموزشي روستاي حسين كلولي دزفول نيز اشاره كرد و گفت: روستاي حسين كلولي دزفول نيز از كمبود شديد فضاي آموزشي رنج مي برد به گونه اي كه بيشتر كلاس ها در نمازخانه ها برپا مي شود.
وي افزود: طرح آموزشي روستاي حسين كلولي پيش از سال 90 كلنگ زني شده كه به دليل كمبود اعتبار تاكنون تنها 30 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
مدير آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول اعتبار مورد نياز براي تكميل اين مدرسه را 10 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: تاكنون نيمي از اين اعتبار جذب شده و براي تكميل آن نياز به تخصيص اعتبار از محل اعتبارات ماده 180 است.
كريمي اظهار كرد: اين طرح آموزشي 6 كلاسه بايد تا پيش از مهر آينده تحويل آموزش و پرورش شود تا دانش آموزان بتوانند از اين فضاي آموزشي استفاده كنند.
وي با بيان اينكه 6 مدرسه در روستاي حسين كلولي دزفول وجود دارد همچنين به مشكلات آموزشي شهر حمزه دزفول اشاره كرد و گفت: شهر حمزه با بيش از 9 هزار نفر جمعيت افزون بر يك هزار و 800 دانش آموز دارد كه در 9 مدرسه مشغول به تحصيل هستند.
كريمي اظهار كرد: براي رفع كمبود فضاي آموزشي در اين شهر بايد هر چه سريع تر كار ساخت مدرسه 6 كلاسه طرح بركت آغاز شود تا مشكل كمبود فضاي آموزشي در اين منطقه نيز مرتفع شود.
آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول كه مسئوليت مديريت مدارس 2 بخش سردشت و شهيون را نيز بر عهده دارد با جمعيت دانش آموزي 6 هزار و 500 نفر و 125 واحد آموزشي يكي از وسيع ترين حوزه هاي جغرافيايي آموزش و پرورش خوزستان است كه با كمبود امكانات آموزشي روبه رو است.
سردشت و شهيون 2 بخش كوهستاني و محروم شهرستان دزفول هستند.
بخش كوهستاني سردشت با سه هزار و 800 كيلومتر مربع مساحت و افزون بر 24 هزار نفر جمعيت در شمال شهرستان دزفول واقع است.
بخش شهيون با پنج دهستان و بيش از 20 هزار نفر جمعيت و مناطق كوهستاني سخت گذر از جمله مناطق محروم شهرستان دزفول است.
جاده اولويت نخست اين 2 بخش محروم است.
به دليل نبود جاده مناسب در مناطق كوهستاني و سخت گذر اين 2 بخش، انتقال مادران باردار و بيماران اورژانسي به بيمارستان به وسيله بالگرد انجام مي شود.
2077/6037/7278/6068
نبود پل بر روي رودخانه سردشت دزفول و بازماندن دانش آموزان عشاير از تحصيل
۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۲۲
کد خبر:
81951225
دزفول - ايرنا - مدير آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول گفت: نبود پل بر روي رودخانه، جمعيت دانش آموزي دبستان نيايش روستاي لطف آباد را از 24 دانش آموز به هشت نفر كاهش داده است.