۱۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۳۱
کد خبر: 81987733
T T
۰ نفر

تجلیل از 110 خیر و واقف علمی در دانشگاه تهران

۱۲ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۳۱
کد خبر: 81987733
تجلیل از 110 خیر و واقف علمی در دانشگاه تهران

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه تهران در سومین جشنواره تجلیل از خیرین و واقفین این دانشگاه، از 110 خیر جهاد علمی تجلیل كرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود نیلی احمد آبادی بعد از ظهر چهارشنبه در تالار علامه امینی كتابخانه مركزی و مركز اسناد دانشگاه تهران از خیرین و واقفین این دانشگاه تجلیل كرد.
این مراسم با حضور رئیس دانشگاه تهران و جمعی از خیرین جهاد علمی و دانشجویان ممتاز كه از بورسیه های تحصیلی برخوردار شده اند، برگزار شد.
دانشجویان ممتاز دانشگاه تهران تحت حمایت خیرین از بورسیه های تحصیلی اعم از مادی، منابع مطالعاتی و پژوهشی برخوردار می شوند.
رئیس هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه تهران در این مراسم از كمك 900 میلیارد ریالی خیرین به این دانشگاه خبر داد و اظهار كرد: بنیاد خیرین دانشگاه تهران نهادی غیرانتفاعی و غیرسیاسی بوده كه هدف تشكیل آن بهره مندی از توانمندی مادی و معنوی خیرین، ترویج سنت حسنه وقف در راستای توسعه كیفی و كمی آموزش عالی كشور است.
محمود كمره ای، گفت: توجه به انسان و كرامت نیروی انسانی از مهمترین اهداف بنیاد خیرین دانشگاه تهران است.
وی افزود: بنیاد در ابعاد مختلف علمی و فرهنگی فعالیت دارد و امیدواریم بتواند به نیكی به فعالیت های خود در دانشگاه ادامه دهد و در راستای ارتقای دانشگاه گام های بیشتری بردارد.
رئیس هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه تهران یادآور شد: از رئیس دانشگاه تهران و اعضای هیات رئیسه خواسته ایم تا اولویت های مد نظر خود را اعلام كنند تا بنیاد در راستای تحقق آنها گام بردارد.
وی افزود: اولویت ها متعدد است زیرا دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر نیازهای وسیع و گسترده ای دارد كه این نیازها دسته بندی شده و به زودی در كتابچه ای جمع آوری می شود.
كمره ای اظهار داشت: نیازهای دانشگاه تهران شامل هزینه هایی همچون تجهیزات آزمایشگاهی، سلف سرویس، كتابخانه و غیره برای توسعه فضای فیزیكی این مركز علمی است.
رئیس هیات مدیره بنیاد خیرین دانشگاه تهران با اشاره به طرح توسعه دانشگاه تهران یادآور شد: طرح توسعه دانشگاه تهران بسیار پرهزینه است و اجرای آن نیازمند حمایت سازمان ها و دستگاه های اجرایی دولت است.
همچنین در این مراسم رئیس دانشگاه تهران با اشاره به فرهنگ وقف در جامعه گفت: كمك خیرین و واقفین را نباید صرفا یك كمك مادی تلقی كرد چرا كه حركت و كمك به جوانان و دانشجویان و دانشگاه، عشق و محبت را در فضای جامعه ایجاد كرده و در انسجام و همدلی جامعه بسیار تاثیر دارد.
محمود نیلی احمدآبادی، با اشاره به افزایش تقاضا برای ورود به دانشگاه ها اظهار امیدواری كرد تا خیرین در گام های بعدی در ایجاد فضای كسب و كار و اشتغال برای جوانان دانش آموخته نیز حضور پررنگی داشته باشند.
وی یادآور شد: اگر نیت خیرین و واقفین كه توسعه كشور است را محور قرار دهیم موثرترین مكان برای تحقق این نیت سرمایه گذاری در حوزه علم و دانش است.
نیلی احمدآبادی در ادامه با اشاره به تعاملات بین المللی دانشگاه تهران در دوران پسابرجام گفت: دانشگاه تهران قصد دارد كارآفرین باشد و مسئولیت اجتماعی را سرلوحه اقدامات خویش قرار دهد اما برای تحقق این اهداف باید در كنار آموزش و پژوهش سرمایه گذاری های دیگری نیز انجام شود.
وی دانشگاه تهران را با داشتن دانشكده كارآفرینی و پارك علم و فناوری بهترین و معتبرترین محل برای تحقق دانشگاه كارآفرین دانست و گفت: امیدوارم با كمك خیرین بتوانیم زیرساخت های لازم را برای تحقق یك دانشگاه كارآفرین ایجاد كنیم.
نیلی احمدآبادی یادآور شد: در اطراف پردیس مركزی دانشگاه حدود 450 هزار مترمربع از طرح توسعه دانشگاه تهران به پارك علم و فناوری اختصاص داده می شود و معتقدم با این كار به شهر تهران یك هویت دانش بنیان بخشیده می شود.
فراهنگ**9187**3061**1027
۰ نفر