به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، سید حسین صفوی افزود: شركت های واردكننده تجهیزات پزشكی متقاضی رتبه، باید دارای نمایندگی معتبر، سابقه واردات و فروش و شركت تولید كننده نیز باید دارای پروانه ساخت معتبر و سابقه فروش در خصوص دستگاه مورد تقاضا باشد.
وی خاطرنشان كرد: وسایل پزشكی موضوع فعالیت هر شركت به 16 گروه و هر گروه به دو بخش مصرفی و دستگاه، تقسیم می شود.
وی این 16 گروه را شامل تجهیزات آزمایشگاهی، ارولوژی، مغز و اعصاب، زنان و زایمان، دندانپزشكی، چشم پزشكی، فیزیوتراپی، مصرفی عمومی، تنفسی و بیهوشی، ارتوپدی، تجهیزات بیمارستانی، قلب و عروق، جراحی عمومی و پلاستیك و تصویر برداری و رادیولوژی، عنوان كرد.
مدیر كل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشكی سازمان غذا و دارو، گفت: نظارت بر تجهیزات پزشكی با جدیت در دستور كار این سازمان قرار دارد و آزمایش های كیفی مختلفی قبل از ورود به بازار روی تجهیزات تولیدی یا وارداتی، صورت می گیرد.
صفوی یادآور شد: دستورالعمل اجرایی رتبه بندی شركت های تجهیزات پزشكی تصویب و ابلاغ شده و این رتبه بندی از سوی اداره مهندسی نگهداری تجهیزات پزشكی در حال انجام است و به زودی نتایج این رتبه بندی نیز اعلام خواهد شد.
وی اظهار داشت: حوزه فعالیت شركت ها در رتبه بندی، واردات یا تولید تجهیزات پزشكی، كنترل كیفی تجهیزات پزشكی، تجهیز مراكز درمانی و سرویس و نگهداری مراكز درمانی است كه در مرحله اول، رتبه بندی شركت های فعال در حوزه واردات یا تولید تجهیزات پزشكی در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایرنا ، هم اكنون 700 واحد صنفی براساس ضوابط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی ، اقدام به عرضه تجهیزات تخصصی پزشكی مانند استنت ها و پروتزها می كنند و این واحدها دارای شناسنامه هستند.
اجتمام**9185 ** 1418
تهران - ایرنا - مدیر كل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشكی سازمان غذا و دارو، جزئیات رتبه بندی شركت های تجهیزات پزشكی را تشریح كرد و گفت: دستورالعمل اجرایی رتبه بندی شركت های تجهیزات پزشكی تصویب و به شركت های تجهیزات پزشكی ابلاغ شده است.