۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۸
کد خبر: 82011516
T T
۰ نفر

فواید نخوردن خوراكی های فراوری شده

۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۸
کد خبر: 82011516
فواید نخوردن خوراكی های فراوری شده

تهران-ایرنا- خوراكی های فراوری شده اغلب فاقد مواد مغذی هستند و نخوردن آنها فواید زیادی دارد كه از آن جمله می توان به به كاهش وزن، برخورداری از پوست شفاف و ناخن های محكم وچشمان درخشان تر و سالم تر اشاره كرد.

به گزارش گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز، به گفته ایزابل اسمیت كارشناس تغذیه، مصرف این خوراكی ها برای سلامتی خطرناك است زیرا باعث می شود كه فرد قند، نمك و مواد نگهدارنده افزوده شده ای را مصرف كند كه اغلب از وجود آنها آگاهی ندارد.
در این گزارش فواید مصرف نكردن خوراكی های فراوری شده اشاره شده است.
***كاهش وزن
خوراكی های فراوری شده دارای كالری های اضافی هستند كه هیچ فایده ای ندارند. خوراكی های فراوری شده فیبر و مواد مغذی كه به سیر شدن انسان كمك می كند، ندارد و باعث می شوند كه فرد دچار افزایش وزن شود.

***پوست شفاف
راز برخورداری از یك پوست شفاف و مرطوب تنها در خریدن كرم های گران بها نیست بلكه در درست انتخاب كردن گزینه های غذایی نیز هست.
یكی از كارهایی كه برای برخورداری از پوست خوب می توان انجام داد كنار گذاشتن مصرف خواركی های فراوری شده است.
كارشناسان می گویند: مواد نگهدارنده و موادی كه در خوراكی های فراوری شده یافت می شوند مانع برخورداری از یك پوست روشن و سالم می شوند.

***چشمان درخشان تر و سالم تر
گفته می شود خوراكی هایی كه انسان مصرف می كند بر درخشش چشمان وی تاثیر می گذارد.طبق اعلام موسسه ملی چشم ، مهم ترین خوراكی ها برای حمایت از سلامت چشم خواركی های غنی از آنتی اكسیدان ها مانند بتا كاروتن و لوتین هستند.
این مواد مغذی را می توان در غذاهای كامل مانند سیب زمینی ،هویج و اسفناج پیدا كرد.

***ناخن های محكم تر
برخورداری از ناخن های محكم تر یكی دیگر از فواید كنار گذاشتن خوراكی های فراوری شده است.یك رژیم غذایی مملو از مواد مغذی نه تنها عضلات و سیستم ایمنی بدن انسان را قوی تر می كند بلكه به محكم شدن ناخن ها نیز كمك می كند.
جایگزین كردن خوراكی های فراوری شده به جای غذاهای كامل ، ناخن های انسان را شكننده تر می كند.

***انرژی بیشتر
مصرف زیاد خوراكی های فراوری شده باعث می شود كه انسان تمام روز بسیار كند و آهسته فعالیت كند.زمانی كه انسان خوراكی های فراوری شده مصرف می كند، بدن انرژی زیادی را صرف تشخیص و تجزیه مواد خارجی می كند كه به این خوراكی ها افزوده می شود.

***موهای درخشان تر
زمانی كه دائما تنقلات و خوراكی های فراوری شده انتخاب و مصرف می كنید بدن خود را از گزینه های غنی از مواد مغذی محروم می كنید.اسیدهای چرب امگا 3 برای برخورداری از موهای سالم مهم هستند و به ندرت در محصولات غذایی فراوری شده و بسته بندی پیدا می شوند.
چربی های سالم كه در مغزها یافت می شود موجب تقویت استحكام و درخشش مو می شود.

***وضعیت های روحی بهتر
وضعیت روحی انسان در نتیجه مصرف كم خوراكی های فراوری شده تحت تاثیر قرار می گیرد. اگر در روزهای اخیر اندكی بداخلاق شده اید نگاه دقیق تری به رژیم غذایی خود داشته باشید.
تمام مواد شیمیایی پردازش شده كه در خوراكی های فراوری شده یافت می شوند وضعیت روحی انسان را به اندازه زیادی تحت تاثیر قرار می دهند زیرا این خوراكی ها مواد مغذی مناسب را برای بدن تامین نمی كنند.
اما زمانی كه انسان یك رژیم غذایی متعادل مصرف می كند، بدن از مواد مغذی لازم برای عملكرد مناسب برخوردار می شود و احساس تعادل بیشتر و در نتیجه شادی می كند.

***كمك به افزایش فعالیت بدنی
زمانی كه انسان خواركی های فراوری شده زیادی مصرف می كند احساس خستگی می كند. خوراكی های فراوری شده به دلیل فقدان مواد مغذی، سوخت زیادی برای بدن تامین نمی كنند.
به همین دلیل بهتر است زمانی كه می خواهید تنقلات مصرف كنید، گزینه هایی را انتخاب كنید كه فیبر بیشتر، چربی های سالم و پروتیین داشته باشد و نیز تاریخ نگهداری آن به چند ماه نرسد.

***خواب بهتر
برخورداری از خواب بهتر از دیگر فواید كنار گذاشتن خوراكی های فراوری شده است.خواركی های بسته بندی شده مملو از شكر و چربی ترانس، نه تنها تلاش ها برای كاهش وزن را از بین می برند بلكه خواب را نیز مختل می كنند.
شكر افزوده شده در بسیاری از محصولات باعث افزایش قند خون شده و خواب شب را دشوار می سازد.
همچنین بر اساس نتایج یك تحقیق، خوراكی های چرب عملكرد معمولی مواد شیمیایی عصبی مغز را كه مسئول ترغیب خواب هستند، مختل می كند.

***كاهش سلولیت های بدن
با وجود اینكه ژن ها نقش بزرگی در اندازه سلولیت های بدن دارند اما با كنار گذاشتن مصرف خوراكی های فراوری شده می توان چربی كلی بدن را كاهش داد.
برای این منظور می توان تا جایی كه ممكن است میوه و سبزیجات تازه به رژیم غذایی اضافه كرد و از خرید سبزیجات یخ زده كه حاوی مقدار زیادی نمك و افزودنی ها هستند، اجتناب كرد.
همچنین تقویت عضلات، توازن هورمونی بهتر،سرماخوردگی كمتر، كاهش دفعات میگرن، تثبیت بیشتر قند خون، هاضمه بهتر و تقویت سلامت مغز از دیگر فواید كنار گذاشتن مصرف خوراكی های فراوری شده است.
علمی**2038**1440
۰ نفر