۶ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹
کد خبر: 82012076
T T
۰ نفر
ملت ایران بر سر امنیت و اقتدار خود با هیچ كشوری مذاكره نمی كند

قم - ایرنا - امام جمعه موقت قم گفت: ملت ایران بر سر امنیت، اقتدار، جبهبه مقاومت و پشرفت خود با هیچ قدرتی در جهان گفت و گو و مذاكره نمی كند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی در خطبه های این هفته نماز جمعه قم در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)، افزود: صنایع موشكی و پیشرفت های علمی و فناوری كشور برای دفاع از ملت است و این مسائل جای گفت و گو، مذاكره و عقب نشینی نیست.
وی خطاب به كشورهای غربی، تصریح كرد: این را بدانید كه ما با عقلانیت در بحث برجام برخورد كردیم، ولی شما به میثاق ها به درستی پایبند نیستید و هر روز از حقوق بشر و صنایع موشكی برای ایران بهانه تراشی می كنید.
امام جمعه موقت قم تاكید كرد: ملت ایران یكپارچه در مسیر انقلاب، پشت سر رهبر معظم انقلاب و همراه مسئولان نظام به راه استوار خود ادامه می دهد و مردم بر عهدشان با شهیدان سرافراز ایستاده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره و بیان كرد: طبق فرموده معظم له برغم اینكه می شد عناوین دیگری نیز برای نامگذاری سال برگزید، اما در شرایطی كه كشور قرار دارد ایشان از موضع دیده بان بزرگ و بصیر سال را به این اسم نامیدند.
اعرافی به فلسه شعار امسال اشاره كرد و گفت: برغم همه خدماتی كه انجام شده كشور هنوز مبتلا به مشكلاتی نظیر ركود و تورم، بیكاری است كه باید حل و فصل شود. ملت، دولت، مسئولان و قوای سه گانه باید دست به دست هم دهند و پایه های اقتصاد مقاومتی و پویا را نهادینه كنند.
وی به ویژگی های اقتصاد مقاومتی اشاره و بیان كرد: اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست، بلكه اقتصاد شكوفایی است كه باید برای مردم رفاه و آسایش به وجود آورد، دانش بنیان است و باید بر پایه های علم، دانش و كارشناسی استوار شود.
اعرافی با بیان اینكه اقتصاد مقاومتی مردم محور است، افزود: بخش خصوصی باید به طور واقعی در این زمینه فعال شود و همچنین مدیریت چرخه كامل كالاهای راهبردی مثل گندم، واردات و صادرات، صنایع دفاعی، صنایع كوچك، متوسط و اشتغال زا در این نوع اقتصاد مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینكه رهایی از نفت از مشخصات اقتصاد مقاومتی است، گفت: این نوع اقتصاد خام فروش نیست، بلكه تبدیل كننده مواد خام مثل نفت به كالاهایی برای استفاده داخل و صادرات است.
وی ادامه داد: در اقتصاد مقاومتی باید با كشورهای بزرگی كه از سیطره استكبار آزاد هستند ارتباط داشت و اقتصاد پویا و مقاومی به وجود آورد كه در معرض تندبادهای دشمنان قرا نگیرد و پشتوانه امنیت ما باشد.
اعرافی همچنین با محكوم كردن حملات تروریستی در بلژیك، گفت: مواضع متضاد غرب خود آن ها را درگیر كرده است و كشورهای غربی باید نگاه درستی در این زمینه داشته باشند.
در انفجارهای انتحاری سه شنبه هفته جاری سوم فروردین ماه در فرودگاه و ایستگاه مترو پایتخت بلژیك كه داعش مسئولیت آنها را به عهده گرفت، دست كم 31 تن جان باختند و حدود 270 تن زخمی شدند.
وی با بیان اینكه داعش دست پروده غرب است، خطاب به این كشورها گفت: اگر در ریشه ها تجدید نظر نكنید همه شما در این آتش خواهید سوخت.
وی در ادامه با بیان اینكه امروز جهان اسلام با خطرهایی مواجه شده است، گفت: جهان اسلام با خطر بزرگ انفعال در برابر غرب و استكبار و احساس اینكه نمی توانیم كاری كنیم مواجه شده است و این خطر به افكار نخبگان جهان اسلام تزریق می شود.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه، موج های سكولاریستی و دوری از ارزش های الهی، تحجر و ارتجاع داعشی و جنگ های مذهبی را از دیگر خطرهایی عنوان كرد كه جهان اسلام با آن ها مواجه شده است.
وی تصریح كرد: ایران اسلامی در برابر همه این مسائل موضع مشخصی دارد و معتقدیم همه مذاهب اسلامی زیر سایه اسلام قرار می گیرند و پیام مقاومت ایستادگی، عقلانیت، وحدت و انسجام اسلامی است.
خطیب جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به مساله مدیریت خشم در خانواده و اجتماع پرداخت و گفت: امروز خشونت های میان افراد خانواده و اجتماع یك مساله جهانی است و آمار و ارقام ها گویای این است كه پرخاشگری ها و تندخویی ها در فضای خانواده ها جای بسیار گسترده ای دارد.
اعرافی افزود: در كشورهای مختلف 30 تا 60 درصد از خانه ها مبتلا به خشونت های خانوادگی هستند و در كشور ما نیز آمارها نشان دهنده این است كه تعرض نابه جا و انتقام گیری های ناروا فضای خانه را آلوده می كند و فضایی كه باید جای امن، آرامش و آسایش باشد مبدل به فضای ضداخلاقی می شود.
وی با بیان اینكه اسلام بر اصل مودت، رحمت، دوستی و رعایت اخلاق در روابط خانوادگی تاكید بسیار موكد دارد، گفت: خانه ای كه در معرض انتقام جویی قرار بگیرد نشانی از آرامش و تربیت درست فرزندان در آن پیدا نمی شود.
اعرافی با تاكید بر مدیریت خشم، گفت: خشم جامعه را به فساد می كشاند، بدی ها را آشكار می كند، روان انسان را آلوده می كند و نابودكننده روابط اجتماعی است.
وی همچنین با بیان اینكه اگر انسان ها از خشم تهی شوند امكان دفاع از خود را ندارند، بیان كرد: خشم همیشه بد و قبیح نیست و اصل آن ضرورت حیات بشر و مایه رشد و كمال انسان است.
وی افزود: خشمی كه تحت سیطره عقل باشد و در قالب جهاد، امر به معروف و نهی از منكر و دفاع در برابر دشمنان منعكس شود، مشروع و مقدس است.
/2085/ 1175
۰ نفر